bryllup Greve
bryllupsfotograf i Greve
bryllup sjælland Greve
bryllupspynt Greve
bryllup på sjælland i Greve
hvad koster en bryllupsfotograf i Greve
bryllupsfotograf billig Greve
Musik til bryllup i Greve
en god bryllupsfotograf Greve
bryllupsbilleder Greve
den store dag Greve
bryllupsfotograf på Sjælland
jakkesæt bryllup Greve
fotograf bryllup Greve
fotograf pris bryllup Greve
bryllupsfoto Greve
kreativ synonym Greve
bryllupsfotografering i Greve
bryllups billeder Greve
bryllupsfotograf priser Greve
Greve rådhus vielse
fotograf Greve
hvad koster et bryllup i gennemsnit i Greve
bryllup Greve overnatning
billeder bryllup i Greve
billig bryllupsfotograf Greve
slotsbryllup i Greve på Sjælland
fotograf billeder Greve på Sjælland
brylluppet i Greve
bryllupsportræt i Greve
tale til bryllup i Greve
brudeparret i Greve på Sjælland
vielse Greve rådhus
bryllup med overnatning Greve
bryllupsfoto Greve
bryllupsfotograf pris Greve
vielsesringe Greve
bedste bryllupsfotograf i Greve
Kage til bryllup i Greve
bryllup med overnatning sjælland
i do bryllupsfotograf Greve
bryllupsfotograf vores store dag i Greve
denstoredag Greve
bryllupsfotograf i Kirken i Greve
fotografer Greve
bryllup år i Greve
fotograf løn Greve
Brudebuket Greve
vores store dag Greve
fotoforretning Greve
bryllup billeder Greve
bryllupslokaler i Greve
hvordan bliver man fotograf i Greve
Brudepar i kirke i Greve
fotograph Greve
for evigt og altid Greve
dansk fotograf i Greve
Bordplan bryllup Greve
utraditionel brudekjole Greve
bryllups liste Greve
bryllup fotograf Greve
bryllupstraditioner Greve
bryllup citater Greve
bordkort bryllup Greve
vielsen i Greve på Sjælland
bryllups fest i Greve på Sjælland
bryllupsfotograf Greve
bryllupsfotografer Greve
bryllupsmenu Greve
bryllupsfotograf Greve på Sjælland
bryllupsfotograf album Greve
billig bryllupsfotograf i Greve
pris bryllupsfotograf Greve
bryllupsfotografering i Greve
bryllupsfotograf i naturen i Greve
fotograferne Greve
Gave til bryllup i Greve
hvad koster et bryllup i Greve
fotograf priser Greve
bryllups foto Greve
bryllups fotograf Greve
fotograf til bryllup i Greve
voresstoredag Greve
steder at holde bryllup Greve
kys billeder Greve
bryllup i Greve og omegn
dansk foto bryllup Greve
fotograf bryllup pris Greve
ideer til billigt bryllup i Greve
sjove bryllupsbilleder Greve
utraditionelle brudekjoler Greve
min store dag i Greve
bryllup liste Greve
bryllup i Greve
mad til bryllup i Greve
vielse i Greve
Kirke bryllup i Greve
bryllupsklar i Greve på Sjælland
hvad koster et bryllup i Greve

 

 

 

 

 

 

 

Samlet en liste over nogle af de bryllupsfotografer

 

En professionel og dygtig bryllupsfotograf koster lidt mere, men er hver en krone værd. Tænk på, at brylluppets øjeblikke aldrig kommer tilbage, og bryllupsbillederne er de bedste minder fra jeres store dag. I kan føle jer stolte, når I viser børnebørnene jeres bryllupsbilleder og fortæller dem, hvordan det gik til, dengang I blev gift. En dygtig og ambitiøs bryllupsfotograf er lige så interesseret i, at I skal få de flotteste bryllupsbilleder, som I er. (Bryllupsfotograf til bryllup)

 

En professionel bryllupsfotograf

 

En professionel bryllupsfotograf tager pænt tøj på og går i ét med bryllupsgæsterne og bemærkes knapt for netop at kunne tage de øjebliksbilleder, der kommer til at forgylde jeres bryllupsalbum år ud i fremtiden. Forberedelserne til brylluppet er også sjove at forevige, og det er mere værd at have fotografen med under forberedelserne, vielsen, receptionen og middagen end senere under festen. Billeder af, hvordan I forbereder jer, bliver ofte mere varierede, end når I danser brudevals.

 

Vi har samlet en liste over nogle af de bryllupsfotografer vi mener lever op til de krav en kreativ og dygtig bryllupsfotograf bør indeholde :

 

 

 

GÅR DU MED TANKER OM BRYLLUP? 

Her finder du alt, du behøver inden for planlægning af brylluppet. Inspiration, brudekjoler, ringe, bryllupsrejsen, festen og alt andet til både brud og gom. Mind også gerne bryllupsgæsterne om, at de kan finde alt, hvad de behøver. Alt sammen for at I kan få jeres drømmebryllup.

Et bryllup

Et bryllup er ceremonien ved indgåelse af ægteskab. Hovedpersonerne er bruden(e) og brudgommen(e), og selve indgåelsen af ægteskabet kaldes en vielse. Alt efter trosretning er ceremonierne forskellige, og et bryllup uden religiøst indhold er en borgerlig vielse på et rådhus af en borgmester eller embedsmand, eller til søs af en skibskaptajn. Ordet bryllup bruges også mere indskrænket som synonym for vielse.

Borgerlig vielse er ligeså gældende som kirkebryllup

Et kirkebryllup er juridisk gyldigt på samme måde som en vielse på rådhuset. Men et bryllup i kirken foregår som en gudstjeneste med bønner, salmer, bibellæsninger, en vielsestale og velsignelsen. Et kirkebryllup handler altså også om kristen tro, håb og kærlighed. Vielsestalen handler ofte om kærlighed fra Gud og kærlighed mellem mennesker. Talen kan også handle om velsignelsen som det særlige, der sker ved vielsen i kirken. I velsignelsen får brudeparret styrke fra Gud, som er den, der er større end os selv og vores kærlighed. Ved et kirkebryllup læses der fra Bibelen og det giver mening at tale om tilgivelse, pligt, troskab og barmhjertighed. (Bryllupsfotograf til bryllup)

bryllup

Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning er hovednøglen til at nå det hele. Planlægning, planlægning og atter planlægning vil i længden være med til at mindske jeres stress og i undgår at glemme noget. Det kan være lidt overvældende at skulle huske det hele, så gør brug af en tjekliste over alt det, i mener i skal huske til jeres bryllup. Husk din bryllupsplanlægning og gør det lettere for jer selv. I kan også overveje en wedding planner til at stå for det hele.

Kirkebryllup

Når i har fundet den kirke i gerne vil giftes i og præsten har sagt ja til at vie jer, så skal i til samtale med præsten. I samarbejde med præsten finder i de salmer, i gerne vil have sunget til jeres bryllup. Her gennemgår i også alt det praktiske vedrørende jeres vielse. Alt det i har siddet og talt med præsten om gør at præsten kan forberede vielsestalen til jeres store dag. Jeres kirkebryllup vil starte med at klokkerne ringer ind, musik, en salme, en bøn og præsten vil læse nogle tekster op fra selve biblen og evt. vil der blive sunget en salme. Leder du efter en fotograf til bryllup i din by eller i nærheden af din by, så se listen her:

 

 

Toastmaster

 

Hvad bruger i som brud og brudgom en toastmaster til? Han eller hun vil have styr på alle de små ting som i hverken har tid eller lyst til at tænke på, på selve jeres bryllupsdag. Det er vigtigt at man som brud og gom vælger en toastmaster som er udadvendt, charmerende og god til mennesker. Jeres toastmaster er jeres talerør på den store dag. Det er toastmasteren der holder den røde tråd igennem brylluppet hvor han/hun har styr på alt hvad der skal ske på dagen. Det lyder som en stor mundfuld men med lidt planlægning vil toastmasteren kunne holde styr på alle tropperne i løbet af dagen. 

 

Toastmasterens opgaver starter allerede i kirken

 

Toastmasterens opgaver starter allerede i kirken. Jeres toastmaster vil tage imod gæsterne og sørge for at de kommer til at sidde på rette side af kirken, alt efter om det er familie eller venner af henholdsvis bruden og gommen. Efter vielsen skal toastmasteren nå hen til stedet hvor festen skal holdes, inden resten af gæsterne begynder at ankomme. Som toastmaster er det en god ide at du sætter dig ned med bruden og gommen for at finde ud af deres forventninger til dagen. Man skal nemlig være lidt af en blæksprutte, så det er vigtigt at du nøje planlægger hvad der skal ske i løbet af dagen og hvad du helt nøjagtigt skal have styr på.

 

Lyset er altid vigtigt (Bryllupsfotograf til bryllup)

 

Lyset er altid vigtigt, og til bryllupper kan man ikke al- tid bede folk ytte sig, hvis der er høj sol og dermed hårde skygger. Det er en fordel, hvis man på forhånd har en idé om lyset, så man kan tage det rigtige eks- traudstyr med. På billedet til højre gør den lyse belæg- ning på stien, at der re ekteres lys op på parret. Hvis parret vender sig og går den anden vej, kommer der også lys i ansigterne. På denne location fungerer en symmetrisk komposition bedst. Fordi parret bevægede sig, indstilles fokus til følgefokus.

 

Polterabend

 

Der findes tusindvis af forskellige måder at afholde polterabend på. Den kan se ud og formes på mange måder. Her gælder det om at kende sit publikum, om man så må sige. Du ved, hvad bruden eller brudgommen godt kan lide. Kan han/hun godt lide at danse? Spise gourmetmiddage? Tage til ølsmagning? Klatre i bjerge? Nyde stille aftener med hygge og god ost og vin? Overvej, hvad den kommende brud eller brudgom bedst kan lide at lave i weekenderne, i ferier, eller hvad han eller hun plejer at snakke om og drømme sig bort med. Udveksl ideer og lad kun fantasien sætte grænser.

 

Bryllupstraditioner

 

Bryllupstraditioner som ordsproget: noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt har du sikkert hørt om med det engelske udtryk: something old, something new, something borrowed and something blue.
Betydningen af dette ordsprog skal bringe lykke til bruden i hendes ægteskab, hvis hun vel og mærke bærer alle fire objekter på hendes bryllupsdag.. og hvem vil ikke have et lykkeligt ægteskab? Noget gammelt repræsenter fortiden. Noget nyt skal bringe bruden håb og optimisme i hendes nye liv. Noget lånt overækkes af en ven eller et familiemedlem, som er lykkeligt gift. Den blå farve repræsenter troskab og renhed og brudens blå farve sidder ofte i strømpebåndet.

 

 

Natten før brylluppet

 

Bruden og gommen må ikke sove sammen natten før brylluppet. Dette vil give uheld ifølge gammelt mundheld. Nogle brudepar opretholder stadigvæk disse bryllupstraditioner, men flere vælger at se bort fra dem, da de ofte har børn, som de vælger at blive hjemme hos og have en hyggelig aften med, morgenen inden det går løs med brylluppet.

 

Skal brudens far følge hende op til alteret?

 

Nej, parret aftaler med præsten, hvordan vielsen skal indledes. I bestemmer selv, om I eksempelvis hellere vil gå ind i kirken sammen.

 

Hvor mange gange skal der svares ja?

 

Både brud og gom svarer ja to gange: Til juridisk indgåelse af ægteskab og til at elske og ære hinanden.

 

Er der frit valg af kirke, når man skal giftes?

 

Nej. I kan blive gift i kirken i jeres bopælssogn eller i en anden kirke, I har tilknytning til. Henvend jer til præsten eller kirkekontoret, hvis I vil vide, om I opfylder kravet om tilknytning til kirken. I kan blive gift i folkekirken, når I begge eller en af jer er medlem.

 

Er et kirkebryllup juridisk gyldigt?

 

Ja, folkekirken har som en række andre trossamfund vielsesmyndighed.

 

Hvorfor skal der være vidner i kirken?

 

En vielse i folkekirken har juridisk gyldighed. Derfor skal der være to vidner tilstede under vielsen. Vidnernes navne og adresser noteres i kirkebogen.

 

Kan vi blive gift i det fri?

 

Ja. En forsøgsordning i folkekirken betyder, at hvis I som brudepar har en særlig tilknytning til et sted og jeres præst kan godkende det, kan vielsen foregå uden for kirken. Det kan eksempelvis være hjemme i haven hos jer selv. 

 

Hvor skal brudeparret sidde i kirken?

 

Der er ingen regler for, hvor brudeparret sidder i kirken. Ofte stiller man stole over for hinanden. På den ene side sidder gommen og forloveren eller hans far; og over for sidder bruden med sin far. Men I kan også vælge eksempelvis at side alene sammen foran alteret. I aftaler dette med præsten til samtalen før brylluppet.

 

Hvad skal vi tale med præsten om?

 

Alle brudepar taler med præsten før deres kirkebryllup. I vælger salmer sammen med præsten og drøfter alt det praktiske i forbindelse med vielsen. Præsten forbereder vielsestalen ud fra jeres samtale. Præsten har tavshedspligt. Hvis noget bekymrer jer før den store dag, har I også mulighed for at bringe det ind i samtalen. Samtalen kan også handle om kristen tro. (Bryllupsfotograf til bryllup)

 

 

Talerækkefølge bryllup

 

Ved rigtig mange bryllupper er det med talerækken ikke noget man går så højt op i. Der er dog “regler” på området, så hvis der er toastmaster på til brylluppet er det en god idé at følge spillets regler. Du får her den mest korrekte talerække ved et bryllup:

 

  1. Brudeparret starter med at byde velkommen. 
  2. Er der toastmaster på har vedkommende fået ordet via velkomsttalen.
  3. Den første réelle taler er Brudens far, som byder gommen velkommen i familien
  4. Så er det gommens tur til at tale/synge eller hvad han nu finder på. Nogle taler kun til bruden, hvor andre takker egne forældrer og svigerforældrer, for at have taget godt imod ham.
  5. Hvis forloveren ønsker at holde tale ligger den normalt her umiddelbart efter gommen
  6. Brudgommens far
  7. Til sidst er det bruden.

 

Bryllup år

 

0 år: Bryllup
1 år: Papirbryllup
2 år: Bomuldsbryllup
3 år: Læderbryllup
4 år: Blomsterbryllup eller Hyacintbryllup
5 år: Træbryllup
6 år: Sukkerbryllup
7 år: Uldbryllup
8 år: Bronzebryllup
9 år: Pilbryllup eller Stråbryllup
10 år: Tinbryllup
11 år: Stålbryllup eller Ravbryllup
12 år: Silkebryllup
12 1/2 år: Kobberbryllup
13 år: Kniplingsbryllup
14 år: Elfenbensbryllup
15 år: Krystalbryllup
16 år: Månebryllup
17 år: Ametystbryllup
18 år: Margueritbryllup
19 år: Granatbryllup
20 år: Porcelænsbryllup
21 år: Turkisbryllup
22 år: Alliancebryllup
23 år: Tulipanbryllup
24 år: Karatbryllup
25 år: Sølvbryllup
30 år: Perlebryllup
35 år: Koralbryllup
40 år: Rubinbryllup
45 år: Safirbryllup
50 år: Guldbryllup
55 år: Smaragdbryllup
60 år: Diamantbryllup
65 år: Krondiamantbryllup
70 år: Jernbryllup
75 år: Kronjuvelbryllup, Atombryllup eller Stålbryllup

 

HUSKELISTE TIL BRYLLUP

 

Overordnet:

 

• Lave et budget for brylluppet
• Lave en gæsteliste /udvælg en gavekoordinator
• Udforme ønskeliste
• Indhent og udfyld en ægteskabserklæring
• Aflevér prøvelsesattest til vielsesstedet
• Udsend invitationer
• Arranger overnatning til gæster
• Kontakt lokalavisen hvis brylluppet skal offentliggøres

 

På selve dagen:

 

• Brudens tøj, inkl. sko, smykker, lingeri, strømpebånd og øvrigt tilbehør (husk at gå skoene til)
• Gommens tøj
• Tøj til brudepiger og brudesvende
• Vælg forlover
• Fotograf
• Bestilling af transport
• Bestil tid til hår, makeup og negle
• Vælg to vidner
• Bestil brudebuket, knaphulsblomster
• Sørg for at der er makeup, sikkerhedsnåle, plaster, piller og andre praktiske ting til rådighed

 

Vielsen:

 

• Hvor og hvornår – bestil tid hos præsten
• Udvælg salmer / salmehæfte
• Kirkepynt
• Vielsesringe
• Risposer

 

Reception/fest:

 

• Bestil festlokale, telt eller restaurant
• Bestil receptionsmenu og bryllupsmenu (inkl. natmad)
• Bestil drikkevarer
• Bestil bryllupskagen
• Arrangér serveringspersonale
• Arrangér en barnepige
• Sørg for der er et gavebord, husk at registrere gaverne
• Lav bordkort / bordplan / menukort
• Vælg toastmaster
• Bestil borddekorationer
• Forbered tale/sang
• Brudevals
• Bestille/sørge for musik og underholdning

 

Til efter festen:

 

• Sørg for nogle tager sig af oprydningen
• Book værelse til bryllupsnatten
• Køb morgengaver
• Få brudebuketten sendt til tørring/konservering
• Afsend takkekort
• Aflever takkegaver til hjælpere
• Lav scrapbog / fotoalbum / hjemmeside
• Meddel arbejdsplads, bank osv. om navneændring

 

In English – Wedding and wedding photos

 

Men and women seem to want different things when it comes to the overall makeup of their weddings, but everyone can agree that a wedding should be a day you remember for the rest of your life. Make sure you’re planning a day worth remembering by using the wedding tips in this article.

 

On the days leading up to your wedding, try to limit the amount of stress that you have by doing pilates and exercising a lot. This will help you to reduce the amount of anxiety that you have so that you can be in good shape and in good spirits when the big day comes.

 

If you are looking to get married you should decide very quickly what your budget will be. Many couples fall into the trap of endless planning and then adding up their expenses and find they are quite shocked. By setting a budget ahead of time you prevent yourself from overspending.

 

Have an unexpected twist at your wedding to make it more memorable. If you are planning to have your wedding during the summer, consider having a winter related theme. If your wedding is planned for the winter, you could try a beach theme. Guests will remember that your wedding theme was different from the actual season.

 

Recommended reading: (Bryllupsfotograf til bryllup) – Wedding photo

 

Wedding Photography A Step by Step Guide to Capturing the Big Day

 

wedding album

 

Photographs that couples won’t think of can make their wedding album special. If you’re doing the photography, make sure to take photos of all the small things, including the rings, bouquet, invitations, program, tables, cake, food, menu, and lots of candids of the guests arriving. You can find more ideas in wedding magazines as their photography will be top notch.

 

Vintage or antique place settings are a perfect addition to a retro or period-inspired rehearsal dinner or reception, but they are also extremely expensive. Instead of spending days trying to track down a complete set, consider private rental companies that, for a modest sum, rent out entire place settings, silverware, and serving utensils.

 

wedding and reception

 

I was at a wedding last year which seemed more like a circus. Not only did they have the typical events like bouquet tossing and garter removal, but they insisted on playing games throughout the night. Many guests won’t be expecting to have to compete at your reception, nor will they welcome the opportunity. Try to keep entertainment such as this to a minimum.

 

Want a novel idea for your wedding and reception? How about a cruise! More and more people are choosing to take their destination wedding and have it on a boat, and there are many great reasons for that. You’ll find excellent catering, an on-site bar, and they have all the decor and set-up items you need already on deck.

 

Part of the planning for a destination should include checking out the typical weather for the time you want to get married. It’s not recommended to go to Bermuda during hurricane season, for example. Try to plan for a time where the weather is guaranteed to be sunny but not too hot.

 

destination wedding

 

Why not provide a tour of the area to the guests of your destination wedding? You can go along too and have a fun-filled stress relieving day with your friends and family. Everyone will be able to enjoy the trip and get to know the area you’re visiting a little bit better.

 

Be extremely careful at your wedding that no underage guests can have access to liquor or you and the company catering your bar will be liable. Let the bartender know who at your reception isn’t of age so they can turn them down if they make it to the bar. It’s highly recommended to sit the youngsters on the opposite end of the room so they have a longer trip to get there, making them more vulnerable to being stopped by other guests who know them.

 

When choosing children who will be in your wedding, begin with four and up. Younger children than this may not have the patience, maturity or understanding of their role in your ceremony. Every case is different and you must weigh personality over age, however, age can play an important role in the success of the child in the wedding.

 

If you don’t want to spend a great deal on the wedding, be sure to create a budget before you get started. It is easy to get lost in purchasing items for a wedding as it is an exciting event. If you don’t set your budget first, you could suffer in the end when you find you were a bit more frivolous than you wanted to be.

 

outdoor weddings

 

Tell your caterer if you plan on having an outdoor reception. Certain foods do not do well in extremely warm temperatures; others are not heavy enough to withstand the wind. A pretty cover is recommended for foods at outdoor weddings, to keep them fresh and free of debris or bugs. If possible, consider having a small fridge on hand for keeping beverages chilled.

 

If you are getting married outside, think about the timing. A sunny day is glorious, indeed, but it can also make you and your guests uncomfortable, if it is too warm. Consider getting married at sunset. Not only will everyone remain cool, but the lighting will be beautiful. If you must get married earlier in the day, position everyone so that the sun will be behind your guests and not in their eyes.

 

Meanwhile bachelor and bachelorette parties are very popular in today’s society; consider what strain it may bring to your relationship before you have even wed. Instead, opt to have a thank you party for all of the wedding participants and bring everyone together in an open event. This avoids any questionable outcomes of a bachelor or bachelorette party and makes everyone else feel included.

 

A wedding is a huge event that most people take extremely seriously, even though the atmosphere is ultimately going to be whimsical and romantic. It’s always a great idea to seek some outside advice for your wedding, and using the tips you’ve read here can help you lighten the load for your big day.

 

 

Bryllup Danmark

Skal i giftes i Jylland, på Sjælland eller Fyn? Så tjek vores bryllupsfotograf liste herunder og find den rette fotograf til brylluppet.

SIDEN 2008

Bryllupsfotograf til bryllup – og hvad så?

 

Bryllupsfotograf til bryllup – Bryllupsfotografering hos en fotograf er ligeså forskellig som der er farver i en skovbund. Når i skal vælge en bryllupsfotograf eller en fotograf til jeres bryllupsdag, er det vigtigt i går efter lige præcis den type billeder og type fotograf der matcher jeres store dag og jeres billedstil. Alle fotografer tilbyder fotografering til bryllup, men der er langt imellem dem som virkelig dyrker bryllupsfotograferingen. Jeg er så privilegeret gennem årene at have fået et stigende antal henvendelser med ønske om at hyre mig som bryllupsfotograf. Bryllupsfotografering, fra vielse til brudevals.

Learn More

3

Bryllupsfotografer og deres forskelligheder

En fotograf der laver bryllupsfotografering med engagement får ofte bryllupsfotos der ligner noget fra en romantisk drøm eller et spændende modekatalog. Bryllupsbilleder kan IKKE tages om, og i bør derfor sikre jer jeres bryllupsfotograf har gode anbefalinger fra andre brudepar der har brugt dem før. Kig også grundigt på fotografens galleri. Læg mærke til om der er stor adspredelse i billederne. Er det taget forskellige steder, har fotografen været kreativ. Har han brugt mange ideer, eller kører han meget i det samme. De kreative bryllupsfotografer har ofte meget stor adspredelse i de bryllupsfoto de præsenterer på deres hjemmesider.

Bryllupsfotograf Næsbyholm Slot.

Landsdækkende services

Bryllupsfotografer

Bryllupsfotografer bør brænde ligeså meget for deres bryllupsbilleder som de gør for deres portrætter af unge piger eller andet.  Alle bryllupper er forskellige, det skal de også være. Bryllup er en af livets største fester og en bryllupsdag er en dag, hvor man vil have alt. Vielsen er jeres egen, men festen er også jeres gæsters. For at alt skal blive vellykket er det vigtigt at planlægge i god tid og vælge det rigtige bryllupssted, som kan tilbyde jer det I har brug for. Bryllupsfotograf til bryllup i hele Danmark. Professionel bryllupsfotograf med base i København. Mit mål er at skabe smukke og kreative billeder. Vi tilbyder landets bedste bryllupsfotografering – alle øjeblikke fanges af vores bryllupsfotograf, og gøres til jeres minder for resten af livet.

Fotograf til bryllup

Professionel bryllupsfotograf med base i København. Mit mål er at skabe smukke og kreative billeder fra bryllupper. Til bryllupper har vi som fotografer oplevet, at chaufføren tripper for at komme af sted, bruden kører galt undervejs, men også at omgivelserne fester med, og så bryder magien løs. Her får du tips til at få det bedste bryllupsfoto ud af sjove som svære øjeblikke. (Bryllupsfotograf til bryllup)

Business Law

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum

Business Law

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum

Business Law

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum

Business Law

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum

Business Law

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Cras ultricies ligula sed magna dictum

TFP

Kort forklaret er ”TFP” Time For Prints”. På Dansk: ”din tid for billeder”.Du stiller op foran kameraet og jeg tager en masse billeder. Som ”betaling” får du en CD/DVD med alle billederne på. Det er altså helt gratis for dig og du får oven i købet en masse billeder,...

Fotoklubber i Danmark

Er du typen der synes det skal være både underholdende men også udfordrende at indfange seje billeder, så skal du melde dig ind i en af den mange danske fotoklubber. De danske fotoklubber er for dig, der gerne vil udvikle dig og blive en habil fotograf med dit kamera...

Reservedele til kameraer

Jeg er fotograf, og jeg er også ganske fiks på fingrene, så jeg laver / reparerer så meget selv, som jeg kan. Det gælder både mine kameraer, lys og i den grad også mine computere og hjemme i privaten. Jeg nyder faktisk at skille for eksempel en defekt røremaskine ad,...

Fotografernes hobbies

Natur At være natur fotograf kan være et meget spændende og smukt,jeg elsker at tage fotos af dyreliv og natur scenersom dem, du ser i mit galleri. Street Som en gade fotograf, forsøger jeg at være opmærksom på lysforhold, detaljer, scener og øjeblikke.Jeg...

Det fotografiske sprog

Vil du mestre det fotografiske sprog? Fotografi er langt mere end et håndværk. Det er en måde, du kan udtrykke dig på og fortælle, hvordan du ser og oplever verden. Billeder fortæller noget i sig selv, men de fortæller også noget om dig, der har taget billedet og om...

Moderne fotografi

Vores udgangspunkt er moderne fotografi, med inspiration i tidens reklamer, musikvideoer og film. Det er vores mål, at give specielt unge mennesker mulighed for at få lavet billeder, som de ser i de medier, der omgiver dem. Billeder behøver ikke kun være søde og pæne,...

Vil du have taget billeder ?

For at kunne udvikle mig som fotograf, søger jeg personer der vil have taget billeder. Om du er ung eller gammel, tyk eller tynd betyder ikke noget, vi er alle forskellige, og det vil jeg gerne have mine billeder viser. Prisen for en standard fotografering varierer...

Handel fotogrej på Ebay

Jeg skriver denne anmeldelse/artikel om verdens største auktionsside www.ebay.com, fordi det er her jeg køber størstedelen af mit fotoudstyr, og fordi mulighederne for at gøre fund på denne side er forholdsvis stor. Ting man skal være opmærksomme på: Se ratingen på...

Foto, Grafik & Kommunikation

På Foto, Grafik & Kommunikation arbejder vi blandt andet med elevportrætter til skolens studiekort, fotografering til projekt “ældrestyling” i samarbejde med Krop, Stil & Mode, og fotografering og layout af plakaterne til skolens sommer -og juleshows. Vi...

I vintertid

FOTOTIPS FÖR OSS, EN MILJON SVENSKAR, SOM HAR KAMERAN I BYRÅLÅDAN Känner du igen situationen när man ska hämta filmrullen från fotobutiken runt hörnet. I kuvertet finns bilderna från den härliga vårutflykten, semesterbilderna, jultomten och skålen för det nya året -...

För tonåringar

Det hör tonåren till att bryta mot varenda regel som är uppställd - så länge man inte skadar någon annan människa eller sig själv. Därför ska du göra likadant inom fotografin. Strunta i alla regler vad gäller skärpa, skärpedjup, bländare och tid. Fotografera av...

I skolan

Skolfotografen kommer två gånger om året, klasskort, skolkatalog, stora och små bilder. Visst, trevligt. Men ack så enahanda! Ta med den egna kameran till skolan. Dokumentera inifrån. Alla vardagliga händelser. Kompisar, lek och allvar. Gör temautställningar,...

I småföretaget

Du behöver en bild till en annons, till en trycksak eller du behöver snabbt en bild att bifoga till ditt e-post meddelande. Behov som ställer olika krav på bildkvalitén. Kan du fotografera själv eller skall du vända dig till en fotograf. KVALITÉTSKRAV Låt oss...

Himlavalvet

Människan har i alla tider med förundran och viss bävan betraktat himlavalvet. Solförmörkelsen som vi alla njuter av i dag kan inte ha varit speciellt njutbar för flera tusen år sedan, snarare skrämmande. Regnbågen med sina färger och sagan om den gömda skatten. Den...

Fota släkten

Visst har du en vägg i din bostad som skulle kunna prydas med gamla släktbilder i ovala ramar. De svartvita ateljébilderna från förr har en fin teckning i allt från svart till vitt. Detta faktum gör det enkelt för oss nutida fotografer att fotografera av, göra en...

Mig og det skide fotoudstyr

Jeg startede med at interesser mig for foto tilbage i 2002. Eller som den teknik nørd jeg er blev jeg hooket på at kigge på kamera featurs osv. Det hele startede med min første spejlrefleks kamera som var en Nikon D90. En fantastisk begynder kamera med rigelig...

Lær dit kamera at kende!

Vil du lære at tage bedre billeder? Vil du lære, hvordan ISO, blænde, lukketid, lysmåling, autofokus m.m. fungerer - vil du lære, hvad de forskellige symboler på kameraet betyder......... ...... og kunne du tænke dig at tage billeder af den flotte natur i Danmark? Så...

Fotokursus

Foto og billedbehandling, Design, Video, tv og radio, Sociale medier, Ledelse og strategi, Kommunikation, Sprog og tekst. Det hele hænger sammen hvis man skal drive selvstændig fotografisk virksomhed idag. Fotokursus for både begyndere og erfarne - fotografer med dit...

Video præsentation

Filmproduktion og reklamefilm er billigere end du tror – se priseksempler nedenfor. Den teknologiske udvikling de seneste par år, har gjort det muligt at producere videoer af utrolig høj kvalitet, for en brøkdel af prisen på en tilsvarende video, for bare få år siden....

Fotografer i Nordjylland

Vi er først tilfredse når vores kunder er Livet er for kort til dårlige billederSom professionel fotograf i Nordjylland, har vi efterhånden fotograferet mange spændende opgaver for både erhverv og private. Vi leverer altid billeder i højeste kvalitet og har igennem de...

indhold