Som fotograf er man ofte hele tiden på udkig efter god inspiration til sine kommende fotografier. Mange ting kan hjælpe på at sætte gang i ideerne. Det kan for eksempel være en gåtur ude i naturen. Men vi er også så heldige at have internettet. Her er der næsten ingen grænser for, hvad man kan finde hjælp til. 

Som fotograf må man nødigt løbe tør for inspiration. Derfor er det vigtigt, man holder sig selv i gang på forskellige måder, om det er en gåtur ude i naturen eller ved at møde nye, inspirerende mennesker. Her får du et lille indblik i, hvordan du finder den bedste inspiration til dine næste fotografier. 

Fotografernes univers

Hvis man som fotograf er til fræk dating, kan det være en fordel at gå på en datingside. Her kan man måske også få noget inspiration til sine fotografier. På datingsider kan man nemlig finde mange billeder af mange forskellige mennesker. Det kan endda være, at man herinde finder en god model til sit næste fotografi. 

Hvis man som fotograf har brug for en pause fra kameraet, kan man overveje en sexdate på Scor. Det kan måske være, at ens date er vild med at få taget billeder. På den måde kan man måske få lysten til at tage billeder tilbage igen. Der er mange muligheder. Uanset hvilken gren, man bevæger sig på indenfor fotografiets verden, er der hjælp at hente.

Det er altid fedt at møde andre med samme hobby, som man selv har. Derfor kan man i dag finde mange forskellige hjemmesider, som henvender sig til enhver slags hobby. Uanset om man er hobby-fotograf eller professionel, kan man finde et passende univers på internettet. Her kan man dele egne fotos og samtidig hente inspiration fra andre. 

Plads til enhver fra nær og fjern

Fotograf-fotograf.dk henvender sig til mange forskellige typer fotografer. Derfor kan man på deres hjemmeside både finde danske fotografer, men også udenlandske. På grund af dette finder man her både danske og engelske artikler. Derved kan alle være med og føle sig velkomne.

Fotografering er egentlig en hobby, hvor man kan tale sammen uden at tale det samme sprog. Et billede kan sige mere end tusinde ord. Man behøver heller ikke undertekster til at kunne se, hvad et billede forestiller. Dog kan forskellige øjne se forskellige ting i et billede og derved tolke et billede og dets budskab på flere måder. 

At vælge sin niche

Der er mange måder at være fotograf på. Man kan som sådan derfor heller ikke sige, at der en bestemt måde at være det på. Man må derfor selv skabe sin egen måde at gøre det på. Dette kan blandt andet gøres ved at vælge sin niche indenfor fotografi. Man kan vælge sin gren, og derved nå nemmere ud til potentielle kunder. 

Man kan selvfølgelig også kombinere forskellige nicher. Men er man normalt god til landskabsportrætter, er man muligvis ikke helt lige så god til at tage portrætbilleder. En god ide kan være at sammensætte nogle nicher, som kan kombineres på en god måde.