Find en Fotograf

Find fotografen – alle kan blive tilmeldt (Find en Fotograf)

Find en Fotograf er hvad denne side handler om. At finde den type fotograf, i søger til en bestemt type opgave er vigtigt for at sikre i får det rette udtryk i billederne. Der findes mange forskellige fotografer, der laver mange forskellige fotografiske løsninger. Derfor er det vigtigt at pensle ud hvilke fotografer, der laver hvad. Herunder kan du se en masse spændende, professionelle fotografer, der laver flotte og kreative billeder.

find-en-fotograf

Find en fotograf – find fotografen

Her finder du landets bedste fotografer.

  Landets bedste fotografer

  Kontakt os 100% uforpligtende

  Høj kvalitetsfotos ved kreative fotografer

  De bedste billeder med det bedste kameraudstyr

 

Fotografuddannelse (indsigt i fotografiet først)

Er du visuel tænkende, elsker du at lave fotohistorier gennem billeder og tekst? Så bør du overveje en uddannelse, indenfor foto eller video. Du vil lære alle de tekniske kompetencer, indenfor fotografiet. Du lærer at bruge Photoshop og Lightroom. Du får god indsigt i alle kameraets funktioner, hvilket det kræver for at kunne leve af at fremstille professionelle billeder. Herunder billeder indenfor reklame, presse, portræt eller på det store lærred.

Hvor man tager man fotouddannelsen?

Man kan tage fotouddannelsen både i Danmark og i udlandet. I Danmark tager man fotografuddannelsen på tekniske skoler og erhvervsakademier. I udlandet tager man dem på universiteter. Mulighederne indenfor fotografiet er mange og uanset hvor man tager sin uddannelse, er man sikret at arbejde indenfor et erhverv fyldt med kreativitet, nytænkning og variation!

fotografuddannelse

Vil du være med? (Find en Fotograf)

Find en FotografSå smid mig nogle linier om dig selv, som fotograf og hvorfor du er passioneret omrking fotografiet, så vil jeg smide dig på listen her, hvis jeg kan lide hvad jeg ser ;-). Listerne herunder, er fotografer og andre der vil bytte links. Med tiden vil siden her blive lavet mere professionel, hvor hver enkelt fotograf, får sit link + sin “historie” med sammen med linket! Så hold jer ikke tilbage. Skriv til Find en Fotograf og deltag.

De bedste fotohilsner

/Stinna

Portrætfotografer

Hvad gør en god portrætfotograf? Der findes mange dygtige fotografer i Danmark (Sjælland, Jylland, og Fyn), der laver gode portrætfotos. Et godt portrætfoto, afhænger meget af hvad kunderne synes er godt ved portrætbillederne og hvad de skal bruges til. Der er faktisk utroligt mange fotografer, der mener portrætfotografering er kedeligt. Det behøver absolut ikke at være kedeligt. Kreativiteten indenfor portrætfotografering er egentlig op til den enkelte fotograf at stå til ansvar for. Det står klart at, skal i have lavet nogle portrætfotos i jeres virksomheden, skal de tage sig professionelt ud. (Find en Fotograf). 

Når man jobber, som portrætfotograf

Når man jobber, som portrætfotograf og laver portrætfoto, så handler det om at finde det naturlige udtryk. Man kan lave portrætter hvor man vil. Om det er i et fotostudio op af en hvid baggrund eller på en fed lokation på en havn eller i en gammel fabrik, blot billedet udstråler personlighed og ægthed. Portrætfotos bruges idag til mange ting, så som portræt til jobansøgning og cv´et. Er man mere den kreative personlighed, er det vigtigt at portrætfotoet afspejlet et mere kreativ miljø og en mere skæv personlighed.

Er i på jagt efter fotografer, der mestrer portrætfotografiet?

Er i på jagt efter fotografer, der mestrer portrætfotografiet? Så er i landet på den rigtige side. Her på siden er, der masser af dygtige fotografer, der laver flotte og kreative portrætfotos. I kan finde priser på fotografer, priser på bryllupsfotografer og priser på erhvervsfotografer. Det gode portrætfoto ligger og venter på dig. Du skal bare kontakte, den professionelle portrætfotograf og få lavet en aftale.

Professionel portrætfotograf

Det kan i sikre jer, ved at hyre en professionel portrætfotograf herigennem. Siden her, henviser udelukkende til professionelle portrætfotografer. I kan derfor altid kontakte portrætfotograferne via deres hjemmesider. Ligegyldigt hvilken portrætfoto i gerne vil have, er det ret simpelt at finde den dygtige portrætfotograf lige her. I kan vælge at få taget portrætterne i naturen. Naturen skaber en super god kulisse, hvor man kan tage seriøse portrætbilleder i. Det er helt op til jer, i kan få det perfekte portrætfoto via fotograferne her på siden.

Bryllupsfotografer

I Danmark bliver masser af mennesker gift. De fleste af disse brudepar får taget bryllupsbilleder. Det står klart, at det betyder utroligt meget at sige for den måde i vil mindes jeres bryllup på. Vælger i at få en god bryllupsfotograf til at tage jeres bryllup billeder, kan i være sikre på, at de fotos i får leveret ved det fotografer her på siden, bliver gode. Derfor anbefaler vi selvefølgelig at, at i klikker på de forskellige links herunder. Det er jo ikke kun jer, som brudepar, der bliver glade for billederne, der tages ved jeres bryllup.

professionel bryllupsfotograf (Find en Fotograf)

Det bliver jeres gæster og familier også. Så sørg for at hyre en professionel bryllupsfotograf på listen herunder! Både jeres gæster ofte gjort næsten lige så meget ud af dem selv, som i selv har. Derfor vil gæster ig familie også gerne have nogle gode billeder, de kan mindes om brylluppet, og selvfølgelig til deres socialeprofiler. Vi med sikkerhed, at bryllupsbilleder, er verdens bedste minde.

Modefotografer

Dygtig MODEFOTOGRAF  med sans for detaljen. En af Danmarks bedste modefotografer i Danmark. Stærke modebilleder af høj kvalitet! Har I brug for en professionel modefotograf, der tør lege med kreativiteten. Modefotografering og image udvikling for tekstilvirksomheder. Imagekampagner på studio og location, fotografering til lookbooks samt produktbilleder. Modefotografen og modelfotograferingen. Mange drømmer om at blive fotomodel , eller måske arbejder du allerede som model.

Kunstfotografer

Fotolinjen er blevet en af de vigtigste uddannelser for aspirerende fotografer indenfor dokumentarfotografi, kunstfotografi og andre fotografiske genrer. Unge kunstfotografer sætter processen over motivet. Unge fotografer viser, at billeder kan være en handling i sig selv. Begrebet kunstfoto kan tolkes på mange måder. Man vil få et helt unikt billede, som ingen andre har, da to billeder aldrig vil være ens. Et undervisningsforløb med fokus på kunstfotografiet. Kunstfotograf for en dag. En god ven har sendt mig et tip for foto-entusiaster.

Børnefotografer

Det er sikkert gået op for jer, forbliver børnene ikke små for evigt. Det siger sig selv at det er utroligt vigtigt at få taget nogle børnefotos. Det siger sig selv at det ikke kun er for jeres egen skyld, men også for resten af familien og børnene selv. Det er en sjov oplevelse for børn, at se sig selv som børn, når de bliver voksne. Det er selvfølgelig en af de gode grunde til, at få taget nogle børnefoto.

Et godt foto af dine børn

Du kender det fra dig selv, fra tiden, som voksen. Det er da også helt vildt sjovt, at se sig selv som barn. Derudover er det naturligvis super sjovt for dig. Når du bliver ældre, er det altid sjovt at kunne kigge tilbage på ens barndom. Et godt foto af dine børn, er en af de gode ting, der aldrig kan blive sat pris nok på. Sørg  derfor at booke en dygtig børnefotograf til at tage dine børnefoto allerede i dag! Klik herunder, og begynd at søg en dygtig børnefotograf i hele landet.

Reklamefotografer

Med en reklamefotograf har du stor mulighed for at sikker dine billeder i virksomheden, kan øge værdigen for dels, dine produkter men også for selve virksomheden. Reklamefotos der skaber interesse og fanger! Hvis i har et produkt er det ikke nok at bruge produktfotos. Din nye reklamefotograf – Alt indefor reklamefotografering, erhvervs- og industrifotografering. Levende og kreative billeder med kant. Packshots, produkt og imagebilleder der sælger produktet.

Fotograf Blogs (Find en Fotograf)

Hvis du benytter vores service, er du altid sikret professionelle fotografer. Dette vil sige, at vi kun benytter os af fotografer, som har gennemgået en form for uddannelse, eller har utrolig meget erfaring. Du kan naturligvis benytte professionelle fotografer til alle begivenheder og projekter. Det kan være oplagt at begive dig ud i fotografer, som er professionelle hvis du for eksempel, synes at dine billeder skal tages i et fotostudie. Læs mere om fotograferne herunder:

Fotograf Søges (Find en Fotograf)

Vi søger en fotograf til at varetage vores fotoopgaver og hvad herunder hører, bl. a. billedredigering, billedproduktion mv.  Grafiker og Fotograf søges. Drømmer du om at arbejde fuld tid som fotograf? (fotograf søges) Dygtig fotograf/klipper søges. Vi søger i Click Film en dygtig fotograf/ redigeringstekniker. Vil du med på denne liste, så skriv til os.

Find fotografen i din by

Skal du bruge en seriøs professionel fotograf til enten portrætfoto, bryllupsfoto, reklamefoto, børnefoto, gravidfoto, erhvervsfoto, boudoir foto eller noget helt andet, så har vi lavet en liste over de forskellige byer hvor fotografer er repræsenteret. Vi vil naturligvis lave denne side mere grafisk lækker med tiden og flere og flere fotografer kommer til hele tiden. Find en Fotograf

De dygtige fotografer til bryllup

Leder du efter en fotograf bryllup? Bryllupsbillederne er et smukt minde og derfor skal man finde den helt rigtige bryllupsfotograf. Se et godt udvalg her på sitet. Herunder har vi opdelt landet i byer hvor i kan finde super dygtige fotografer til bryllupsfoto i hele Danmark. Det handler om at finde den rigtige fotograf der laver de fedeste billeder :

Jylland

Fyn

Sjælland

Foto generelt

odense skolefoto, skolefoto, kts, gauss, fotograf uddannelse, fotograf odense, uddannelsen, medieskole viborg, medieskolerne viborg, fotografer, medieskolerne, fotograf københavn, fotograferne, fotograf horsens, fotograf århus, fotograf aalborg, portræt fotograf , uddannelse i danmark, kbh billeder, fotobutik københavn , fotograf randers, fotograf vejle, fotograf kolding, erotisk fotograf, bryllupsfotograf københavn, a fotograf, foto butik, fotograf svendborg, freelance fotograf, fotokursus københavn, kameramand, fotograf sønderborg, fotograf esbjerg, fotograf silkeborg, fotografer slagelse, kbh film og fotoskole, portrætfotograf, foto århus, fotograf hjørring, uddanelse guide, fotobutik århus, professionel fotograf, erotiske billeder fotograf, fotograf pris, fotograf bryllup, fotograf hillerød, bryllups fotograf, bliv fotograf, fotograf søges, københavns film og fotoskole, fotografer nordjylland, fotograf frederiksberg, foto københavn, bryllup fyn, portræt fotograf københavn, fotograf kursus, fotograf herning, fotograf skive, boudoir fotograf, børnefotograf, fotograf priser, fotograf job, fotograf viborg.

Design din fotobog selv eller lad os gøre arbejdet for dig

Når du beslutter dig for at lave en fotobog hos Foto.dk, har du 3 valgmuligheder alt efter om du ønsker at lave din fotobog selv eller om du ønsker hjælp til at lave den.

  • Design selv – Lav dit eget design ud fra en tom fotobog
  • CEWE FOTOBOG assistent – Få oprettet et forslag med dine billeder
  • Designservice – lad vores professionelle designere opsætte din fotobog
  • Se mere på : foto.dk