Er du reklamefotograf? Vil du gerne tjene ekstra penge?

Hvis du er en fotograf fanatiker, du har sikkert spekulerede på, om der var en måde at tjene penge at gøre noget, du elsker. Overveje at prøve reklame fotografering – når du er i, kan det være en ganske indbringende forretning, hvor du kan udtrykke din kreativitet.

Studér reklame branchen

Dit første skridt til at bryde ind i reklame fotografering er at lære om virksomheden. Reklamefotografering omfatter alle billeder, der er oprettet for at fremme eller sælge en service eller et produkt. Dette kan omfatte alt fra en simpel stadig liv i det produkt, der en omfattende scene med modeller og specielle fotoeffekter færdig med avanceret redigering software. Nogle gange billederne er skabt ud fra en produktserie’s in-house design team, eller de kan udlicitere arbejdet til et reklamebureau.

Lær de forskellige former for reklame fotografering. Nogle reklamer er en kombination af fotografi og billeder skabt på computer. Mad fotografering er helt anderledes end modefotografi, men de er begge typer af reklamer. Jo mere du studerer forskellige billeder, jo mere vil du lære om, hvordan at formidle noget om et produkt gennem et fotografi. En sort og hvid billede formidler noget meget anderledes end en farverig annonce, og en model kan tilføje eller tage væk fra produktets tilstedeværelse i et billede. Vær opmærksom på disse detaljer, fordi de vil hjælpe dig med at forbedre dit arbejde senere.

Udstyr

En reklamefotograf arbejder mest i et foto studie. Hvis du ikke allerede har stativer, lamper, “varmt lys” (kan stå tændt konstant), en lysmåler og en række linser, være parat til at foretage en betydelig investering. I de tidlige stadier af din virksomhed, kan du være i stand til at slippe af sted med lavere kvalitet skud, indtil du opbygger din portefølje, men i sidste ende skal du dette udstyr, hvis du planlægger at arbejde ud af dit eget studie. I det mindste du har brug for en høj kvalitet digitale SLR kamera og en linse til nærbilleder.

Fotografer bør også overveje at investere i kvalitet fotoredigering software og en computer, der kan håndtere en stor mængde af digitale filer. Du skal muligvis købe en eller flere eksterne harddiske til alle dine fotos.

Gør dig selv bemærket

Se gennem blade for at se, hvad din favorit reklamer se ud, så praksis gør lignende billeder på din egen. Du bør forsøge at lære Photoshop eller anden form for redigering software – dette vil gøre dig mere salgbare som en reklamefotograf.

Når du har samlet en betydelig mængde af reklamer-lignende fotografier, samle dem til en professionel portefølje. Ideelt set bør du have to porteføljer – én, der indeholder håndgribelige, trykte billeder og en digital version, der kan sendes online. En let måde at skabe en digital portefølje er at skabe en hjemmeside, der viser dit fotografering og inkluderer din erfaring og uddannelse.

Det er en god ide at vise en række fotografier i din portefølje. Du kan være en ekspert til at tage fantastiske nærbilleder af bestemte produkter (også kendt som “pack shots”), men kan du arbejde med modeller? Kan du oprette en scene, som formidler den livsstil et produkt er beregnet til at repræsentere? Vær kreativ og vise dine mange talenter ved at spille med forskellige reklamer stilarter.

Søg arbejde som reklamefotograf

Når du beslutter dig for, at jobbet som fotograf er den rigtige karriere for dig, og du har samlet en portefølje for at vise potentielle kunder eller arbejdsgivere, kan du begynde din søgen efter arbejde. Hvis du ønsker at forblive en selvstændig entreprenør, begynder med mindre, lokale kunder. Offer rabat på først som du opbygger din forretning. Dette vil tilføje til din portefølje og give dig gode referencer, når du går til at lede efter større kunder i fremtiden.

Hvis du foretrækker at arbejde med et team, søgning gennemtænkt design virksomheder eller reklamebureauer. Du kan også vælge at søge arbejde med større mærker, som ville have deres egen in-house design team. Disse virksomheder har en tendens til at eksistere i større byer, men du kan være i stand til at finde et bureau i nærheden, der ikke reklamer for lokale virksomheder.

Tilgang potentielle kunder og arbejdsgivere med tillid og sikkerhed. Tilbyde dem et glimt af din portefølje og spørg, om du kan arbejde med dem på en prøve i lavere løn i første omgang. Reklame fotografering er en forretning, hvor du bliver nødt til at bevise dig selv, så forventer at sætte i en masse arbejde for at få en position