Kom forbi vores studie i Kolding og få nogle uforglemmelige bryllupsbilleder af dig og din brud/gom med hjem. For kun 529.- kr.

I et fotostudie har vi kontrol over alle forhold, og vores professionel fotograf sørger for at i kan få unikke billeder med hjem.

Mange bestiller fotografer på deres bryllupsdag i kirken og til festen. De koster på den farlige side af 10.000 kr. Vi vil tro at jeres gæster og venner allerede dokumenterer dagen til fulde på deres egne kameraer og Iphones, så kom i stedet forbi vores fotostudie og få nogle professionelle billeder med hjem til kun 529.- kr.

Et photoshoot i vores studie med en professionel fotograf varer i 45 min. og du kan bestille foto-sessionen med eller uden makeup-artist. Efterfølgende sørger vi for en halv time udvælgelse og retouchering af jeres bedste billeder som i får med hjem samme dag, lige til at printe og hænge op foran pejsen!

Kontakt os og få flotte professionelle portræt-billeder til din LinkedIn-profil og hjemmeside til kun 529.- kr inkl. moms eller 849.- kr. med vores dygtige makeup-artist.

Dit førstehåndsindtryk betyder meget for din forretning, også selv om det kun er et billede på nettet!

Vores fotograf fra Kolding havde i dag et lidt specielt photoshoot med lottomillonøren Poul. Poul vandt 15 mio. kr i lotto og startede virksomheden Events4Singler. Poul skulle have nogle nye profilbilleder til arbejdet og LinkedIn, og vi havde selvfølgelig Pouls Ferrai med, midt på Amager Strandpark!