Portrætfotografering

Nedenfor er to billeder af den verdensberømte portrætfotograf: Elsa Dorfman. Elsa har den samme form for studie, baggrund, lys og udstyr som en masse folk med mere teknisk snilde. Men disse folk er ikke portræt fotografer og Elsa er. Hvad er forskellen? Elsa bekymrer sig om mennesker. Hun er virkelig nysgerrig om mennesker hun har aldrig mødt og kan i forbindelse med dem på blot et par minutter. Efter en times session, ved hun mere om hende gennemsnitlige genstand liv, end jeg gør om min søsters.

Elsa bruger en 20×24 “Polaroid-kamera. Film koster omkring $ 50/exposure, så hun grænser sig til to engagementer i hvert fag. Alligevel hendes foto af mig og Alex (nedenfor til højre) er en af de eneste billeder af mig selv, at jeg kan lide. Vores råd til digital fotografer er at fylde flashkort med mindst 50 billeder i håb om, hvoraf en, der fanger essensen af et emne udtryk.

Elsa’s kunstneriske succes betyder, at det vigtigste ting om portræt fotografering er en interesse i dit fag. Hvis du er så travlt med at arbejde, at du ikke kan bekymre sig om fremmede, ikke tager deres billeder! Eller til kurs, skal du ikke forvente, at disse fotos at være god. Nogle af mine bedre portrætter blev taget på en tur til Alaska og tilbage, fordi jeg havde 3,5 måneder til at være alene og lære at værdsætte værdien af en fremmed virksomhed og samtale.

Lokation

Hvis du ikke har eller ikke kan oprette en fotostudie, koncentrere sig om miljø portrætter. Vis emnet og også hans omgivelser. Disse har tendens til at fungere bedst, hvis du kan forstørre det endelige billede til mindst 11×14 inches. Under alle mindre foto, der er genstand ansigt simpelthen for lille. Tager billeder, som vil udvide godt en hel kunst i sig selv. Deres allierede i disse bestræbelser vil blive en lav ISO-indstilling, prime (snarere end zoom) objektiver, et stativ, og mindst en mid-range digital SLR.

Der er to elementer i en fotostudie til portrætfotografering. Den ene er en kontrolleret baggrund. Du ønsker at fokusere på dit emne og undgå distraherende elementer i rammen. Sandsynligvis den bedste portrætter er ikke taget imod en grå sømløs papirrulle. På den anden side, er du sandsynligvis ikke at skrue op og forlade noget distraherende i rammen, hvis du begrænser dig selv til at bruge sømløse papir eller andre monokrome baggrunde. Du behøver ikke at bygge et særligt rum til at have en kontrolleret baggrund. Der er alle former for smarte bærbare baggrunde og kulisse understøtter, at du kan købe eller bygge. Hvis du absolut ikke kan kontrollere baggrunden, den standard måde at snyde på er at bruge en lang hurtig linse, f.eks 300/2.8. Hurtig teleobjektiver har meget lidt dybdeskarphed. Motivets øjne og næse vil være skarp. Alt andet, der kunne have været distraherende vil blive sløret i klatter af farve.

Det andet element i et portræt studie er kontrolleret belysning. Med lys på stande eller hængende fra loftet, får dig til at vælge den vinkel, hvor lyset vil ramme dit emne. Med paraplyer og andet udbredelse udstyr, få dig til at vælge den barske skygger på motivet (se ud studie fotografering primer). Der er nogle ret fornuftige bærbare flash kits bestående af et par lys, lys stande, og paraplyer. Disse koster $ 500-1000 og tager 20 minutter eller så at etablere on location. Hvis du ikke har penge, tid eller muskler til at bringe en lys pakke til et projekt, den standard måde at snyde, er at parkere dit emne ved siden af et stort vindue og satte en hvid reflekterende kort på den anden side. Glem ikke stativ, fordi du sandsynligvis vil være tvunget til at bruge lange lukkertider.

Stjæl en lokation

Hvad nu hvis du ikke har en stor åben plads med diffuse lys og en neutral baggrund? Stjæl en. Hvis du bor i USA, et stort åbent rum med lys strømmer ind fra dyre ovenlysvinduer er så tæt som din nærmeste kunstmuseum eller universitet. Med en 200mm objektiv indstillet på f/2.8, vil baggrunden blive smidt ud af fokus. Her er nogle eksempler fra Boston Museum of Fine Arts og et par af lobbyer på MIT, taget på en kold februardag i Boston. Canon EOS-5D, 70-200/2.8 IS objektiv, håndholdt uden blitz.

Belysning

Den mest flatterende lys for de fleste portrætter er blød og off-kamera. Et stort nordvendt vindue værker, ligesom den elektroniske ækvivalenter, softbox (lys bank). Den Elsa Dorfman Polaroid foto øverst til højre blev taget med to store lys banker, en på hver side af kameraet. Bemærk, at der ikke er væsentlige ingen skygger.

Hvis dit motiv er udendørs, en overskyet dag er bedst. Hvis dagen er solrigt, så sørg for at bruge en reflektor eller elektronisk flash at udfylde skygger under øjnene.