Digital Photography Workflow: Fashion Photography

Digital fotografering kræver et solidt workflow, der giver mulighed for faglig forberedelse af digitale foto-filer til web og print. For Digital Photography Workflow serien hørte vi med en række erfarne professionelle fotografer, der også er stjernernes photo.net medlemmer og hyppige bidragydere til digitale mørkekammer forum, til at gå os gennem deres specifikke digital fotografering arbejdsgang.

I denne artikel diskuterer Patrick Lavoie hans unikke digitale workflow proces er skræddersyet til at imødekomme behovene i hans professionelle karriere som en foto billedbehandler og digi-tech arbejder med high-end fashion fotografer, det sæt af software og værktøjer han foretrækker at bruge, og mål han udretter med sin digitale workflow. Artiklen er forbedret med illustrative figurer og skærmbilleder, og indeholder eksempler på billeder retoucheres job fra Patrick Lavoie’s portefølje. Uanset om du bare er på vej ind i en verden af digital fotografering og har brug for nogle tips og råd om hvordan man bedst for at efterbehandle dine billeder, eller er en erfaren pro, bør de indsigter delte her være nyttigt med dine egne digitale fotografering arbejdsgang og modefotografi post- forarbejdning.

Mit liv som professionel foto billedbehandler og Digi-Tech

Som en professionel foto billedbehandler og digi-tech (digital assistent), er mit job ret enkle, men alligevel stressende under en fotosession. Mit job er at sørge for alt er under kontrol, bakket op, og retoucheret før levering. Jeg arbejder med mange forskellige modefotografer, og alle dem i løbet af dagen stole på min ekspertise til at oprette en arbejdsproces, der fungerer for dem og for mig-en arbejdsproces, der er nem, pålidelig og effektiv, så fotografen hurtigt kan se noget han har brug for at godkende mig over skulderen. Følgende er min arbejdsproces, den ene, der arbejder for mig og min klient. Det er på ingen måde det bedste workflow eller den eneste, du bør overveje, men det bedste for os og vores behov. Lad os komme i gang!

Redigering Station

Afhængig af hvor fotooptagelse er, on location eller i et studie, min computer setup vil variere en smule, på vejen, jeg har en MacBook Pro med 3 GB RAM.

Hvis skuddet er på et hotelværelse, lejlighed eller studie, min foretrukne setup er følgende:

Jeg plejer at ankomme med ca 07:30. Jeg oprettet min station i et område, der vil gøre det muligt for kunden mulighed for nemt at gennemgå arbejdet, men også vil give mig privatliv under skyde. Da jeg er nødt til at åbne nogle billeder i løbet af skyde for at se på dem at opdage potentielle problemer, jeg ikke ønsker, at klienten at se disse eventuelle problemer og gøre unødvendige kommentarer om dem. Jeg vil også sørge for at jeg ikke foran et vindue eller tæt på en, som refleksion ville forårsage dårlig visning evaluering og vil være temmelig foruroligende hele dagen lang. Hvis der ikke er andre muligheder, jeg bruger 4 × 8 m skumkerne til at blokere enhver problematisk lys. Jeg sætter min iMac 24-tommer computer (4 GB RAM), slutte den til en APC batteri backup (for beskyttelse mod strømudfald-at APC giver mig omkring 27min for køretid, nok til at lukke og redde dagen i tilfælde af strømsvigt svigt). Jeg så stikket følgende i iMac: mit grafiske tablet, min LaCie Rugged-harddisk 160 i Firewire 800, og kortlæser i Firewire 400. Det sidste skridt, men en af de vigtigste, jeg kalibrere med en enhed på min skærm. Jeg er klar til at starte min dag!

Computer System, Værktøj & Utilities

MacBook Pro 3GB

iMac 24in 4GB

APC Battery Backup

Grafisk tablet

LaCie Rugged harddisk 160GB

Kortlæser

Digital efterbehandling programmer

Adobe Lightroom 2 (gennemgang)

Adobe Photoshop CS3 [Mac]

Pre-capture

Før vi er klar til skyde, jeg afhente kameraet for at kontrollere de grundlæggende indstillinger og anvende nogle rettelser efter behov. Her er hvad jeg leder efter:

Spørg fotografen på, hvad ISO han agter at fotografere, og sørg for at kameraet er indstillet til den korrekte ISO.

Indstil hvidbalancen til 5000K (kan altid ændres i RAW processor).

Kontroller, at kameraet er indstillet til at fange i RAW, jeg ikke indstille kameraet til at skyde RAW + JPEG, da jeg finder det meget forvirrende, hvis jeg trash en dårlig skud, jeg er nødt til at sørge for, at begge filer er væk. Jeg finder det nemmere at behandle en RAW og eksportere det som JPEG eller oprette en web-kontakt ark.

Indstil kameraet til en grundindstilling (for placering fotografering eller i studiet med flash, en god grundindstilling er ISO 100, 1/125s, og f / 8 til start). Faktisk vil disse indstillinger ændres ved at fotografen eller hans / hendes assistent senere, men jeg satte den bare i tilfælde af at nogen glemmer, indtil jeg får det første kort.

Format alle Compact Flash (CF) kort (ikke bare en hurtig slette), læg dem tilbage i deres plastik sager og give dem til de første assistent.

Når disse 6 checkpoints er færdig, jeg taler med de første assistent til at definere en sikker metode til, når han / hun vil give mig kortet, når jeg er på min computer. Jeg vil gerne have det nye kort kommer nedad på min venstre side, så jeg ved, at de skal være kopieret, og efter jeg har kopieret alt over på min iMac jeg satte dem ansigt op på min højre side. Denne metode hjælper mig holde styr på. Da fotografen normalt har flere 2, 4 eller 8 GB Compact Flash-kort, jeg holder kortene indtil skuddet er færdig, og fotografen og kunden kan lide, hvad de har på sættet. Efter jeg har bakket alt for at et eksternt drev, giver jeg kortet tilbage til den assistent, så de kan formateres og genbruges. Således jeg sikre, at jeg har to eksemplarer af denne første skud-en på min iMac, den anden på et eksternt drev. Det vil være sådan for alle skud i løbet af dagen. Ingen ville gerne bo yderligere otte timer på sættet, fordi jeg ikke gjorde noget backup i løbet af processen.

Nu, at min redigering station og kameraet er sat op, og jeg har defineret en arbejdsproces med assistent og har tjekket ind med fotografen, jeg åbner Adobe Lightroom (LR). Jeg finder denne software meget alsidigt og komplet, og det er alt jeg skal bruge under og efter en fotosession. Jeg plejede at bruge Capture One Pro 3,7 før, hvor det var en til at bruge, når du skyder tøjret eller professionelt udvikle dine RAW-filer, men da Synet af Lightroom, mener jeg ikke bruger det længere.

Det første jeg gør, når jeg åbner LR er at sætte en reception mappe til alle de filer jeg vil kopiere til min computer. Jeg åbner automatisere menuen og definere en mappe kaldet MODTAGET på mit skrivebord. Denne mappe vil være varm mappe, hvor jeg vil kopiere RAW-billeder fra den kompakte flash card (Jeg kan ikke lide at importere direkte fra et kort-i fortiden for mange store fejl siden såsom manglende filer, langsommere overførsler, korruption, osv.) Så jeg også definere en reception mappe med fotografens navn, hans klient navn og sæson / år nummer, som denne; STEPHANEMILHOMME/BAZAAR_SPRING08. I der vil jeg bede LR til at oprette en mappe opkald BAZAARSP08_01 (klient navn, sæson, år, skød 01) og at nævne alle de tilsvarende filer BAZAARSP08_01_XXXXX.cr2 (klient navn, sæson, år, skød 01, sagsnummer, udvidelse).

Her er der en hurtig trin-for-trin liste til at følge:

På skrivebordet, oprette en mappe kaldet STEPHANEMILHOMME/BAZAAR_SPRING08

Derinde en mappe kaldet BAZAARSP08_01

Og i denne mappe, vil filen blive kaldt BAZAARSP08_01_0001.cr2, BAZAARSP08_01_0002.cr2, og så videre.

Jeg er nu helt klar til at komme igennem denne lange dag.

Det første kort endelig kommer efter 2-3 timers ventetid. Modellerne er normalt klar omkring 10-11:00 til den første skud. Jeg er der siden 07:30 pr fotografens anmodning om at forberede mit setup, selvom det tager mindre end 30min. Jeg tager CF-kortet fra min venstre side, satte det i kortlæseren, kopiere dens indhold til min MODTAGE mappe, og se de filer der vises i min LR vindue. Så snart filerne importeres alle (ca. 1 minut til 1 GB), åbner jeg en af dem til at kontrollere eksponering, indstilling, fokus, anvende en hurtig udvikling setup, så jeg tilfældigt åbne nogle af dem igen for at kontrollere for eventuelle problemer og jeg har en hurtig snak privat med fotografen på min station alene. Jeg åbner nogle af dem, give ham nogle anbefalinger og finde ud af løsninger.

Her er hvad jeg leder efter, når jeg åbner et billede i LR:

fokus

eksponering

blæst højdepunkter

skygger for mørkt

Den makeup artist kommer og kontrollerer styling, makeup osv. stylist beder om at se tøjet zoomet ind, så han / hun kan nøje undersøger alle detaljer, han / hun kan have behov for at fastsætte. Assistenten fotograf inspicerer belysningen resultater i billederne, så han / hun kan diskutere det med fotografen. Under privat show blandt holdet, er alle allerede justere det problem, de ser på deres respektive arbejdsområde på settet. Som for mig, jeg laver min “trylleshow” Justering af billedet hurtigt. Det er vigtigt, at kunden se noget bedre end RAW skud, men ikke så god som den endelige skud. Med fotografens godkendelse, er kunden opfordres til at tage et kig på billedet med ham og art director. Hvorfor vise noget ikke godt nok eller er i gang med en allerede nervøs kunde, der investerer tusindvis af $, hvis du ikke kan lide eller ikke føler skud skal vises?

Når alt er blevet talt om, revideret og godkendt, skyde fortsætter. Jeg venter til de andre kort og gentage de samme trin som før for at kopiere filer til min computer. Snart er vi klar til redigering og justering af andet billede af en serie.

Efter 2-3 sessioner er afsluttet, er det frokost tid! Den første session tager normalt længere tid at gennemføre, fordi alt skal sættes op. Normalt er alle træk billedet session færdig i omkring 1,5 timer hver. Under frokosten, når jeg re-backup af alt, og så er jeg tilbage fra frokost jeg papirkurven den første backup (den, der var på LaCie harddisk siden begyndelsen).

Normalt redaktionelle kræver 6-8 sessioner, 10 for en primær kampagne, 2-3 til et vanskeligt begreb, som vil kræve en masse post produktion, 1-2 til en skønhed skud til en kosmetisk virksomhed, der kræver 3-4 timer pr skyde kræver på mindst endnu 5 timers retouchering at få dem helt perfekt.

Organisering

Efter frokost, jeg en første udvælgelse med kunden, så fotografen kan få noget feedback og direktiver. Han kunne ikke tage dem, men i det mindste ved han hvilke kunden vælger. Jeg finder ikke anvendelse søgeord, metadata, kategori og andre ting som at der i skyde. Folder og navngivning er normalt nok til deres behov, og absolut nok for mig. Jeg enten oprette en version af en fil, eller stak billeder sammen, men mens jeg venter på det næste CF-kortet, jeg allerede at forberede kataloger, der indeholder alle de anvendte presets og mærkede billeder, ved at bruge “eksport katalog” funktion, til fotografen harddisk. Dette er så han kan nå frem til sit atelier og blot importere disse kataloger til sit eget LR og har samme ting som min version af filen. Dette vil gøre det nemmere at kommunikere senere.

Når den halve dag er færdig, katalog oprettet og gemt på fotografens harddisk, jeg fortsætte min eftermiddag ligesom min morgen-vente flere kort at komme, rydde op i samlingen, gælder nogle korrigerende indstillinger på dem, snakke med fotografen, har kunden godkende billedet, og hvis vi har tid, gør en hurtig tag over billederne, backup og afslutte dagen!

Når dagen er omme, er vi alle gå til en god nats søvn. Dagen efter er billedredigering dag, hvor fotografen og jeg vil mærke flere billeder, rengøre mappe mere alvorligt, og vælge nogle billeder, som sendes til kunden via en web-kontakt ark eller simpelthen via e-mail.

Så snart filerne er blevet sendt, vil en ny endelig sikkerhedskopi være oprettet på en harddisk, en server eller lignende løsning. Vi venter igen for den endelige kunde valg.

Efterbehandling

Nogle dage senere, får jeg det endelige billede valg numre fra klienten / agentur, nogle gange endda med det sidelayout, så jeg kan se, hvilke billeder vil blive udskrevet sammen, eller på hvilken størrelse de vil blive udskrevet. Bemærk, at kun jeg får dette materiale, fordi jeg normalt billedet billedbehandler efter disse skud. Hvis jeg kun var den digi-tech, vil mit job er færdig den dag jeg sendte den endelige JPEG til klienten.

Når jeg modtager det endelige valg nummer via e-mail, jeg har kunden sende mig JPEG-billeder og deres tilsvarende numre. Hvorfor? Fordi der i den forløbne del af kunderne misstyped et nummer og jeg valgte den “forkerte visuelle” billede, der skal retoucheres. Efter et par timers arbejde, indså kunden jeg havde ikke arbejdet på den “rigtige nummer.” Jeg beder nu om numre og low-res billeder, der passer til valg. Dobbelt beskyttelse, mindre tid tabt.

Når jeg har dette materiale med mig, jeg går direkte på min harddisk i den ønskede mappe for at få blot billederne valgt, kopiere dem til en anden mappe for at oprette en mappe ved at lægge op RAW_SELECTED. Jeg sætter den i samme mappe som resten af jobbet, men jeg vil kun importere denne mappe i LR, da jeg ikke har brug for alle de billeder, der skal behandles, men kun den valgte. Bemærk at jeg sagde, “jeg kopiere dem til en anden mappe” ikke flytte dem, da jeg stadig vil se det oprindelige at være i deres respektive mapper (som pr backup). Her er, hvad min mappe ser ud på dette tidspunkt:

Den vigtigste mappen er, som beskrevet tidligere, STEPHANEMILHOMME/BAZAAR_SPRING08. Undermappen er med kundens navn, nummererede for hver anden stil, eller for hver gang fotografen sagde skudt gjort. Så i dette tilfælde:

BAZAARSP08_01

BAZAARSP08_02

BAZAARSP08_03, etc.

I hovedsagen mappe, vil jeg oprette andre undermapper:

RAW_SELECTED: Dette er, hvor alle de valgte billeder er blevet kopieret, fra første til sidste skud. Vi kan antage, at jeg skulle have en BAZAARSP08_01 til 08, hvis vi har taget 8 forskellige billeder til en redaktionel session. Denne mappe vil blive importeret i LR.

PSD_HIREZ: Jeg skaber denne mappe nu, som jeg skal bruge den til at modtage mine billeder, når jeg eksportere dem fra LR. Det er her, jeg vil sætte mit igangværende originalerne, dem, der vil aldrig, aldrig, aldrig vil blive afsendt til en kunde, blot fordi jeg ikke ønsker at give dem den hemmelige opskrift på, hvordan jeg arbejder.

TIF_HIREZ: Jeg har også oprette denne mappe nu, som jeg får brug for det i slutningen at modtage min TIFF, fladtrykt og klar til levering.

JPEG_LOWREZ: Endelig vil jeg oprette en mappe til at gemme alle de klient bifald, at jeg sendte i løbet af retouchering processen. Jeg gemmer et billede som JPEG kun af denne grund, og at uploade til en web site. Jeg har aldrig personligt sende en fil, der skal udskrives på en ekstern lab, så jeg ikke behøver at gemme en JPEG som høj kvalitet. Godkendelsen er alt, hvad jeg har brug for.

Tilbage på Redigering Path

Når alle mine RAW filer er i deres respektive mapper, jeg trække og slippe dem til min LR-ikonet på min dock bar. LR åbnes og vil bede om nogle oplysninger, før den kan behandle filen. Jeg skaber forholdet 1:1 preview der gælder en indstilling, som jeg bruger stort set på hvert enkelt billede, der går ind LR. Jeg kalder denne min grundlæggende import indstilling: nul sharpen, en smule af eksponering, lidt for nyttiggørelse, en smule fyld lys, sort, kontrast, klarhed, vibrering, osv. Dette er en indstilling, som jeg har brug for og altid bruge til at starte en filen for at få en flot billede, mens det bliver importeret. Denne indstilling vil blive modificeret til at smage senere, men som en start er det perfekt. Jeg behøver ikke at tilføje metadata eller søgeord, som jeg ikke vil holde disse billeder i LR, da hi-res filer leveres til min klient. Jeg vil blot gøre forskningen på billederne ved hjælp af min klients navn på en CD / DVD / harddisk-database.

Når filerne er importeret jeg starte min retouchering rejse dertil ved at få det bedste originale digitale negativ, der skal udføres i Adobe Photoshop CS3 til senere brug. Jeg kalder dem RAWs “digitale negativer”, fordi det er hvad de er for mig-filer, der skal udvikles nøje for at blive bearbejdet og udskrives som en traditionel negativ ville blive udarbejdet, før de går ind i mørkekammeret scenen.

Fase I: Lightroom RAW Processing

Hvad jeg gør, er enkel, men effektiv til mit fremtidige brug. Følgende dækker min egen arbejdsgang for RAW forarbejdning i LR UDVIKLE modulet:

TOP HISTOGRAM: Jeg bruger ikke histogrammet. Som jeg kalibrere min skærm med jævne mellemrum med en pålidelig anordning, hvad jeg ser, er hvad jeg får, også, jeg arbejder med top fotografer, der ved, hvordan man eksponere deres fag og derfor billederne er temmelig god til at starte med.

Farvebalance: Jeg finjustere min farve balance i henhold til stemningen, vi ønsker i slutningen (jeg spiller ikke meget med nuancen skyderen, som jeg finde min farvebalance rigtig god, som er jeg sommetider fjerne en smule rød, når jeg presser. den varme følelse for langt.)

UDSÆTTELSE: Jeg justere ved at holde ALT-tasten (der giver et perfekt resultat uden at sprænge min højdepunkter). Skærmen bliver sort, og ved at flytte skyderen jeg sørge for, at ingen farve vises i processen. Ved at bruge skyderen til at få filen over-eller under-eksponeret jeg altid får den bedste eksponering. Vær omhyggelig med at indstille din opsving først til 0 på det tidspunkt, fordi hvis du ikke vil anvende en korrektion over det og risikerer at skubbe korrektionen for langt. Jeg ved det kan lyde mærkeligt at anvende den under min import og fjerne det efter, men nogle gange min grundlæggende indstillinger vil arbejde som er, og hvis det er tilfældet, jeg bare ikke røre ved den.

Recovery: som forklaret tidligere. Recovery er der for at komme tilbage nogle detaljer i blæst ud fremhæve eller blot få din hvide mindre udvisket eller at give dem mere tæthed. Jeg bruger også dette værktøj ved at holde ALT-tasten nede. Jeg er generelt foretrækker at bruge det bare ved at kigge på resultaterne på skærmen.

UDFYLD LYS: Jeg sætter denne til 3-5, hvilket er normalt nok til veleksponerede billeder. Udfyld Light bruges til at få de ekstra detaljer i skyggerne.

BLACK: Flyt skyderen til 2-3 for at få min sorte rigere.

BRIGHTNESS: Jeg har aldrig justere dette, men lad det blive ved 50. Jeg fandt lysstyrke / kontrast værktøj i tidligere versioner af Photoshop til at være en temmelig dårlig værktøj og det indtryk har stukket med mig. Korrigering af eksponeringen skyderen er nok for mig.

KONTRAST: Jeg sætter omkring 25-35, ikke meget. Jeg kan godt lide det billede til at være godt i kontrast, men ikke i overskud.

CLARITY: er temmelig god til at omdefinere kanten af en person, hår eller andre genstande, der kan bruge denne ekstra løft. Jeg bruger det på omkring 20-30. Hvis du bruger det for meget, vil du mærke en mørkere glorie omkring dit emne, vil give det en surrealistisk udseende.

Vibrance: Jeg er generelt sætte 10, idet det gør farverne pop bare nok.

MÆTNING: Jeg har aldrig justere dette, da jeg finder det for stærkt selv på en lidt%.

CURVE: Jeg bruger sjældent den kurve værktøjet i LR. Som tidligere nævnt, de billeder jeg får sjældent behov for større mørkekammer rettelser og er temmelig godt eksponeret. Hvis jeg ved, jeg vil bo i LR indtil slutningen og vil ikke eksportere til Photoshop, vil jeg bruge den til at få det bedste fil der.

HSL fane: Behov, vil jeg bruge dette til at lave nogle farver, der tilføjer mere sort for dem, at få en rigere rød til læberne i tilfælde af et portræt for eksempel, men aldrig for meget.

DETAIL: Jeg sætter alt på sit laveste værdi at gøre det i Photoshop i stedet. Bare et spørgsmål om enkelthed og brugervenlighed for mig.

LENS Rettelser: Jeg bruger ikke denne fane til professionelle billeder. Igen, der har behov for at fjerne / tilføje en vignet til mit billede jeg gøre det med en maske og en kurve i Photoshop.

Kamerakalibrering: Afhængigt af den anvendte kameraet, jeg spiller lidt der. For eksempel, jeg filer fra en Canon 5D vil kræve fjernelse af en smule rød og Dæmp farvemætning det.

Voila! Jeg har lige dækket, hvad jeg normalt gør i LR, som tager omkring 30 sekunder pr billede for at udvikle hver mine standarder. Jeg derefter vælge dem alle og eksportere dem til min pre-dedikeret mappe, så jeg kan afslutte alle disse billeder i omkring 3 timer hver.

3 timer?! “Min Gud, hvad gør du til dem?! Har du ikke bare at udvikle dem omhyggeligt nok? “Ja ja, men i mode / skønhed skud / lingeri / kommerciel annonce industrien, mere skulle ske på et billede for at behage de mennesker, der køber disse stilarter eller mærker. Ingen vil gerne købe en kjole, hvis pigen på plakaten ser dårligt (jeg taler af de nuværende tendenser-dette kunne ændre sig i fremtiden).

Fase II: Photoshop Fashion Shoot trylleri

Åbn billedet og anvende en Smart skarphed til det at fjerne blødhed af linsen alene.

Finjuster den generelle lys, stemning, farve, og få billedet, hvor fotografen er bestemt, at det, da han tog billedet, eller bringe det yderligere ved hjælp af alle de sædvanlige værktøjer, niveauer, og kurver at forfine kontrasten.

Farvebalance at tilføje / fjerne farvestik.

Farvetone / mætning justering og selektiv farvejusteringer at gøre farven på billedet pop.

Tip: Læs Real World øge skarpheden af billedet med Adobe Photoshop CS2 af Bruce Fraser-den bedste bog derude for at lære alt hvad du behøver at vide om skarphed.

Desaturerede-Bronze-Glamour-High-End-Magazine-Cover Color

Jeg vil dele en super hemmelig tip med dig om, hvordan du opretter dette populære high-end magasin omslagets farve.

Klar?

Justeringer-> Hue / mætning.

Dæmp farvemætning -100.

Ændrer lag mode til Overlay.

Lav en anden indstilling-> Hue / mætning.

Dæmp farvemætning -100.

Juster til smag med opacitet.

Tilføj en justering farvebalancen.

Tilføj nogle gul, grøn, rød for at få en brunlig farve.

Og så, undskyld jeg kan ikke skrive resten, en hemmelighed er en hemmelighed!

Alt dette sker på hele billedet, ikke på et lokalt område. Da jeg skulle flytte, fjerne, tilføje, liquify osv. til mange dele af billedet får den bedste form som muligt, ville det være et stort tab af tid til lokalt optimere en fil kun at skulle lave det igen senere det endelige billede, tror du ikke?

Mode Lingeri Redaktionel efterbehandling

For Lingeri Editorial arbejde, for det meste ser jeg redoing eller optimere pigens form. Dette omfatter at tilføje eller fjerne noget, der ville gøre for et bedre image for nutidens standarder, og også anvende nogle digital redigering at hjælpe tøjet til at ligne de passer perfekt på dem. Andre redigeringer omfatter en reduktion af skygger i områder og blødgørende på huden for at få denne porcelæn udseende, men at holde huden tekstureret.

Der er mange plug-ins derude for at lære om denne form for billedbehandling arbejde og mange teknikker beskrevet på nettet. Også, jeg varmt anbefale at du læser Adobe Photoshop CS3 til fotografer: et professionelt image Editor’s Guide til den kreative brug af Photoshop til Macintosh og PC af Martin Evening. Alle har deres egen opskrift på post-processing. Jeg fik min hemmelige opskrifter for digital redigering ved at læse, søge, udforske, trial and error, indtil jeg får hvad jeg vil, og vigtigst af alt, hvad mine kunder ønsker.

Efter alt er gjort, kan jeg endnu skarphed forbi, men lokalt ved hjælp af Smart skarphed. Dette sker på en baggrund, kopi med en maske, så jeg kan selektivt fremhæve kun øjnene, munden, læber, og andre detaljer, der vil bidrage til at bringe billedet på en højere grad af definition. For denne fase i behandlingen, bruger jeg Photoshop, ikke fordi LR ikke kunne gøre, hvad jeg har brug som for mørkekammeret del af redigeringsprocessen, men fordi da jeg ved, at jeg ville have til at bruge Photoshop alligevel at fastsætte det billede, jeg foretrækker at gøre alt, hvad jeg har brug for der, og også har mulighed for at reducere eller finjustere mine indstillinger på en retoucheret hi-res oprindelige.

Jeg har aldrig beskære mit billede i LR. Jeg foretrækker at overlade dette trin for fotografen, da han måske ønsker at fjerne eller beskære hans billede til en foruddefineret magasin størrelse. Jeg holder også den originale ukuperede for hans portefølje. Jeg heller aldrig forstørre en original i dette stadium. Jeg foretrækker at gøre det på en flad retoucheret ukuperede kopi at bevare den bedste kvalitet originalen som muligt.

Efter jeg er tilfreds med redigering resultater, jeg sender fotografen en mid-res version af filen (8 × 12 @ 200 dpi JPEG komprimeret ved hjælp af kvalitet 10, sRGB profil). Jeg sende filen, når vi er i den sidste fase af fine tuning. Fotografen kommer til mit atelier, og vi færdiggøre farve og andre fine detaljer, der kan have været overset. Dette trin kan tage omkring en time pr billede, og det er afgørende, at fotografen ser det endelige billede på min kalibrerede skærm. Når det er gjort, fotografen sender den til sin klient for den endelige godkendelse. Min redigeringsarbejdsgange er temmelig hurtig, men til det punkt. Når jeg får godkendelsen, jeg klargøre filen til den endelige udførsel, som jeg vil sætte på min FTP.

Eksport

For at fremskynde den eksporterende processen, jeg oprettet en handling, der gør alt jeg har brug for min endelige hi-res billeder, i stedet for at åbne hvert billede én efter én for at anvende nogle indstillinger for dem. Det er nemmere og hurtigere på den måde. De skridt jeg tager at færdiggøre billeder er altid de samme. En handling er forholdsvis enkelt at oprette og, når det kombineres med Bridge og Photoshop Image Processor, sparer mig en enorm mængde tid.

Oprettelse af en fotograf Action

Hvis jeg leverer til en fotograf kun, vil jeg give ham de bedste mulige fil.

Oprette en ny handling, give det et navn, en farve, en F-nøgle i brug. Må ikke indeholde en tæt eller gemme i din action-det vil helt sikkert skabe en fejl senere, når du forsøger at gemme til en anden mappe. Også, jeg ikke størrelsen på mit billede i denne aktion sæt, da dette er en generisk indsats for min daglige hi-res levering alene.

Tryk på OK.

Vælg Sammenkopier billede fra laget paletten.

Voila.

Oprettelse af en Magazine eller offentliggørelse Action

Hvis jeg leverer direkte til et magasin i stedet, er mere nødvendige skridt. Jeg har brugt denne sag i mange år om at sende materiale til high-end modeblade.

Oprette en ny handling, give den et navn og en farve. Må ikke indeholde en tæt eller gemme i din handling. Det vil helt sikkert skabe en fejl senere, når du forsøger at gemme til en anden mappe. Også, jeg ikke størrelsen på mit billede i denne aktion sæt, da dette er en generisk indsats for min daglige hi-res levering alene.

Tryk på OK.

Vælg Sammenkopier billede fra laget paletten.

Vælg Rediger -> Konverter til profil -.> Adobe RGB (jeg arbejder med Pro Photo i 16 bits, og jeg ønsker ikke at levere den slags farve og lidt information til bladet Mange ville ikke vide, hvordan man producere gode CMYK fra det .)

Vælg IMAGE MODE -> 16-bit-> 8-bit (samme årsag som ovenfor).

Nu her er den tricky del. Jeg tog dette trick fra Jeff Shewee i en konference, han lavede år siden, og helt ærligt det virker! Det er ikke for alle, og du er nødt til at forstå nogle grundlæggende farvekonvertering og CMYK forskel som for papir valg, blæk grænse, type aviser osv.

Vælg Konverter til profil -> Custom CMYK (Jeg har defineret en generisk indstilling, der fungerer ganske godt til at holde min farve kan lide min RGB så meget som muligt, vel vidende at farve gammut komprimering ville tilføje, men indtil nu, denne indstilling var ret god for alle mine kommercielle pressebrug. Jeg kan ikke dele denne opskrift, men, men du kan bruge den amerikanske SWOP COATED / ULAKEREDE indstillingen, og det vil fungere fint.)

Vælg Konverter til profil -> sRGB gør disse to tiltag vil forsikre mig om, at nu alle farver er printbare, og at bladet ikke behøver at rode med dem og forsøge at få noget jeg ikke ønsker. Konvertere den tilbage til sRGB, og billedet vil være godt for noget andet senere brug uden at have farve problemer. Jeg har langt bedre resultater end før, da jeg ville lade den interne tech gøre CMYK konvertering. Jeg kun gøre dette til magasinet brug, fordi der normalt mine reklamebureau kunder har de bedste post-production team Jeg kender in-house.

Tilsæt lidt justeringslag kurve, der vil vende tilbage nogle kontrast.

Tilsæt lidt justeringslag Hue / Saturation til pop farven.

Tilføj et justeringslag selektiv farve SORT rundt +2 i det sorte kun at gøre den sorte slags pop.

Vælg Sammenkopier billede fra laget paletten.

Voila, indsatsen i klar til at blive anvendt på alle mine hi-res billeder.

Billed Processor

Jeg bruger billedprocessor et parti, fordi det kan gøre flere trin i ét vindue. Adgang til det, jeg går ind BRIDGE, skal du vælge den fil, der skal behandles, så i den øverste menubjælke jeg går ind i Funktioner -> PHOTOSHOP-> IMAGE PROCESSOR.

I der vil jeg gøre følgende:

Definere, hvor jeg vil have de billeder, der skal gemmes, husker TIF_HIREZ mappe jeg har oprettet tidligere? Jeg vælger denne mappe.

Til den filtype, kan jeg vælge noget, jeg skulle, men for nu er jeg bare vælge SAVE AS TIFF, vælge LZW kompression, fjern markeringen i “resize til at passe” valg.

I RUN AKTION vælger jeg min MAGAZINE ACTION, tilsæt fotografens copyright og vælg Medtag ICC-profil.

Tryk RUN.

Et øjeblik senere, jeg har min 8 hi-res TIFF 8-bit sRGB filer klar til levering. Perfekt. Hvis jeg havde brug for også oprette JPEG, ville jeg have valgt den mulighed i # 2, konverteres til sRGB, kvalitet 10, og skaleres til den størrelse jeg havde brug for i pixel. Hvis du har vandret og lodret billeder i samme mappe og ønsker dem på en bestemt bredde eller højde blot indtaste den samme værdi i begge de tomme kasser og de endelige filer vil alle have den samme pixel størrelse på deres lange side.

Når den endelige hi-res billeder er færdig, åbner jeg dem alle enkeltvis i Photoshop til at beskære dem og anvende en endelig skærper kender som OUTPUT Sharpen. Jeg beskære dem som pr fotografens instruktion, efterlader en 1 / 4 tomme mere rundt på billedet for at give bløder bredde til bladets grafiker. Med hensyn til skarpheden jeg gør det til allersidst, efter at filen er beskåret og anvendes, når mit billede er FAKTISK PIXELS (100%). Når du er færdig, er billedet bedømmes på 25% for at se om skarpheden var for stærk eller ikke stærk nok. Efter behov, vil jeg gå et trin tilbage og finjustere mine indstillinger.

Nu er jeg klar til at sende billederne til min klient via DVD eller FTP. Normalt, de kan lide begge metoder-hastigheden på FTP og backup af DVD med kurertjeneste, er omkostningerne for både indgår i mit honorar.

FTP Levering

Jeg bruger Transmit til min FTP overførsel. Det er pålideligt og nemt at bruge. Før jeg sender TIFF, jeg opretter en mappe med fotografens navn og komprimere denne mappe ved hjælp af Stuffit 12 i en zip-format for at sikre, at kunden kun har én fil til download.

Jeg har sat en INPUT og OUTPUT mappe på min FTP, så alle mine udgående filer gå ind i samme mappe, men i forskellige undermappe navne. For eksempel, OUTPUT -> BAZAAR -> JensHolm -> JOHNSMITH_BAZAARP08.zip

Jeg har en hurtig forbindelse, så det er temmelig hurtig til at uploade denne mappe. Når den er færdig, sender jeg oplysningerne til min klient, så de kan downloade folder og jeg beder om en bekræftelse af modtagelse. Filen bliver der for 48 timer som en sikkerhedsforanstaltning for mig og bladet. Jeg har defineret en fast sats for FTP levering, så det hjælper dække bekostning af at opretholde et websted, en hurtig forbindelse, og en dedikeret server. Jeg er i erhvervslivet for at blive i branchen, så der er ikke noget at være genert til at spørge din klient til at betale for denne service.

DVD Levering

Når jeg levere ved DVD, jeg producerer en fin lille jakke med de små miniature og en dejlig dækker, dybest set en 10 × 5, der let kunne klippe og foldet og indsat i en plastik ærme. Alle mine DVD’er er tidligere blevet trykt med mit logo og information. Jeg har kun til håndskrift projektets navn på det. Jeg har også oprette Avery klistermærker med min info og min klients navn og adresse. I sidste ende ser det leverede DVD smarte, professionelle og det viser, at jeg bryder mig om projektet op til de finere minutter detaljer. Dette er en lille pris at betale for at holde din klient i lang tid. Når filerne er blevet leveret af FTP og DVD, er det nu tid for mig at backup filerne til fremtidig brug eller blot for at holde styr på, hvad jeg har gjort for den pågældende kunde.

Arkivering og Backup

Min arkivering strategi er simpel. Jeg har to slags backup metoder: Den første er en dagligdags backup for min igangværende job og den anden er job-er-færdig backup.

1. Everyday Backup

Dette er den vigtigste backup, fordi jeg er den eneste med den igangværende PSD-filer, og jeg ønsker ikke at miste noget, og dermed er nødt til at omarbejde alt, hvis der skulle ske. Jeg er temmelig paranoid omkring det. Det kan forekomme alt for tidskrævende og måske lidt overdrevet, men jeg vil hellere tage ti minutter at sikkerhedskopiere et billede af sikkerhedsmæssige årsager i stedet nødt til at redo de tre timers arbejde, der gik ind i redigeringen for at komme tilbage til, hvor jeg var før filen var tabt.

Jeg arbejder på en Mac Pro, der har en 4 × 250G intern harddisk, # 1 og 2, er fastsat som en RAID 0-drev, det er hurtigt, men ikke sikker. Alt er på det: software og kundens filer. Da jeg ved, at det ikke er sikkert, det # 3 disk fungerer som backup én. En gang om måneden, jeg formatere den og klone hele mit system: software, e-mail, musik, klient-filer til det ved hjælp af Intego personlig sikkerhedskopi, så jeg ved, at der hver måned jeg har en frisk system med alt mit arbejde bakkes op i tilfælde af RAID mislykkes. Hver nat, jeg kun kopiere (eller erstatte) filen jeg arbejder på i klienten bibliotek. Jeg kan godt lide denne manual fremgangsmåde, da det giver mig kontrol med, hvad

at erstatte eller ej. Jeg også kopiere dem in-progress filer hver aften på en ekstern Lacie 500GB Firewire 800 drev, som jeg bringer med mig hjem. Jeg fortalte dig, at jeg var paranoid.

Så hvis RAID fejler, jeg bakket op. Hvis den anden harddisk, fejler jeg bakket op. Hvis hele min computer går ned eller bliver beskadiget, stjålet eller tabt, jeg bakket op. Den # 4 interne drev fungerer som en scratch disk til Photoshop brug. Jeg formatere den en gang imellem, når jeg tænker over det. Måske formatering af # 4 interne drev er ikke vigtigt, men det giver mig noget at gøre i min fritid.

2. Job-er-færdige Backup

Da de filer, der allerede er blevet sendt til fotografen og bladet (to eksisterende kopier uden for mit studie), jeg bare brænde DVD’er, der har specifikke navne: DVD_132, 133, 134, etc.

På grundlag af disse DVD’er vil jeg have hele den mappe, for eksempel STEPHANEMILHOMME/BAZAAR_SPRING08, som indeholder alt undtagen RAW filer jeg ikke bruge (nogle gange en fotosession kan det samlede omkring 1-2 GB pr stil / skud, for en redaktionel, der har 8 billeder svarer til ca 16 GB) Da fotografen er ansvarlig for at gøre sin egen backup, behøver jeg ikke at have dem selv.

DVD vil blive mærket: STEPHANEMILHOMME/BAZAAR_SPRING08. I hovedsagen mappen, er de undermapper kaldet RAW_SELECTED, PSD_HIREZ, TIF_HIREZ, og JPEG_LOWREZ. Jeg kunne simpelthen slette TIFF og JPEG mappen, hvis jeg havde brug for plads, men det vil spare mig tid i brug for disse filer, hvis jeg holder dem.

Når DVD’en er klar til at brænde jeg bruger Roxio Toast, og når du er færdig jeg smide mappen fra min computer. Jeg så bruge en katalogisering software til at holde min liste over dvd’er. Det er temmelig nyttigt, hvis du ønsker at gøre forskning på en bestemt kunde uden at skulle manuelt at åbne alle dine dvd’er til at finde din fil. Det er ret sjældent, og aldrig er sket endnu, at en klient kalder mig efter en skyde for at få en kopi af billedet igen. Da jeg arbejder hovedsageligt på mode Photoshoots, billederne er nyttige for en sæson kun samme kommercielle annoncer for det meste. Jeg har ikke virkelig nødt til at sørge for jeg vil stadig have materialet i 50 år. Når det er sagt, alle mine personlige billeder holdes på cd’er / dvd’er / harddiske, og er stadig i perfekt stand efter 12 år. Jeg holder dem i en syrefri mappe, i en skuffe. Som i sidste uge, var alle af dem (tilfældigt valgt) åbning korrekt.

Fakturering

Hvordan oplader jeg for mit arbejde?

Jeg først drøfte med agentur eller fotografen om deres behov for et bestemt projekt: hvad de forventer, hvad billedet skal se ud, hvad de har i tankerne. Derfra vi se, hvad deres budget er. Jeg foretrækker at arbejde med et budget-sjældent lader jeg ved time som jeg nogle gange nødt til at gøre en pakkeløsning. Selv om jeg er temmelig god til at anslå, hvor lang tid det skal tage, foretrækker jeg at arbejde (og mine klienter foretrækker dette også) med et fast budget. De ved, hvor meget det vil koste, og det er nemmere at få det godkendt af deres bogholderi.

For at give dig en idé, jeg netop afsluttet en retouchere job for en high-end hår og kosmetik klient. De krævede 8 billeder, og mit job indebar hovedsagelig hud retouchering og mørkekammer ekstraudstyr. Jeg faktureret dem $ 3000CAN for en 24-timers lange job. Ret anstændigt!

Husk på, at priserne er for det canadiske marked. Jeg ved, at vi er billigere end i USA for den samme kvalitet af service. Der er ikke meget jeg kan gøre ved det. For eksempel ved jeg, at en samme niveau foto billedbehandler i USA gør omkring 2x hvad jeg laver i timen, plus valutakursen-utroligt! Hvad kan jeg gøre, flytte til Paris?! Det er en mulighed, men den levende omkostningerne derovre er 4x, hvad det koster mig at leve rigtig rigtig godt i Canada. Så jeg bliver her og holde op med at tænke over hvad jeg kunne gøre andre steder, da jeg ikke bor der.

For nogle projekter, jeg har faste beløb, ligesom når jeg gør det redaktionelle for nogle modemagasiner. De normalt ikke betaler fotografen meget, og derfor jeg også nødt til at gøre en lille kurve i mit gebyr til gengæld for at have mit navn i bladet, en slags gratis reklame. Jo mere du viser dit arbejde rundt, jo mere du ser travlt og godt repræsenteret, vil flere kunder kontakte dig, fordi det ser ud som om du er den på toppen. Fotografer gør det, gør up artister gør det, jeg gør det. Til redaktionelt, Bill jeg pr billede, uanset hvor lang tid det vil tage, men jeg har det privilegium at skrue ned for jobbet, hvis jeg ikke har lyst til det kunne hjælpe mig ved at gøre det. Jeg plejer en redaktionel opgave per måned, med forskellige fotografer og forskellige magasiner.

Som en digi-tech (deltid, når jeg ikke bestilt til foto retouchering eller som del af en combo), jeg lovforslag om en per-dag basis. Min inkluderer mit udstyr: iMac kalibreret, APC batteri-backup, harddisk, DVD, grafik tablet, dybest set noget, jeg skulle gøre mit job som en professionel. Jeg laver kun grundlæggende retouchering og mørkekammer redigering som jeg ser ikke der som et foto billedbehandler, men som en digi-tech. Jeg normalt acceptere en digi-tech job at vide, at jeg også vil få den fotoretouchering del. Klienten / fotograf kan lide at have mig på settet, så når de har en kompleks opsætning, der kræver en masse kombination, collage og vanskeligt arbejde, jeg er der allerede for at få de manglende brikker og sørg for, at jeg har alt, hvad jeg vil brug for senere at dække mig til foto retouchering del af jobbet.

Min regelmæssige Prisen er for en 10-timers-en-dag job, og hvis vi nødt til at gå over tid, så jeg har en per-time sats. Det er ret sjældent, at jeg er nødt til at opkræve mere. Alle kan lide det, når jobbet er gjort hurtigt, i 10 timer! Hvis jeg er nødt til at rejse ud af byen inden for en radius af et par timer, jeg ikke oplade klient for det, men alle de udgifter, såsom hotelværelse, gas, måltider osv., debiteres kunden. Hvis jeg har brug for at rejse med fly, vil jeg også tilføje en dagpenge budget for måltider og en særlig afgift, normalt en halv dag rente, for min rejsetid.

Konklusion

I løbet af årene har jeg udviklet en proces, der er forenklet, hurtig, og leverer professionelle resultater til mine klienter. Jeg har skræddersyet mit system og arbejdsgange, der passer til mine behov og behovene af mine klienter. Jeg foreslår at gøre din egen eksperimenter, forskning, forsøg og fejl at finde metoder, der virker bedst for dig.