Jeg startede med at interesser mig for foto tilbage i 2002. Eller som den teknik nørd jeg er blev jeg hooket på at kigge på kamera featurs osv.

Det hele startede med min første spejlrefleks kamera som var en Nikon D90. En fantastisk begynder kamera med rigelig mulighed for at lærer at tage “rigtige” billeder.

I begyndelsen tog hele udstyrs ræsset over og jeg købte i løbet af de efterfølgende år mange forskellige kamera og objektiver.

I de sidste år har arbejdet taget mere og mere over og det er ikke blevet til de fototure som jeg gerne ville. Derfor bestemte jeg mig for at hver gang jeg skulle rejse med enten arbejde eller privat så skulle der et kamera med. Det blev desværre ikke håndholdt da jeg havde et professionelt kamera samt utallige objektiver som vejede langt over 5 kg tilsammen.

Så i sommeren solgte jeg alt mit udstyr og købte et nyt “mini kamera” som jeg nemt kunne have med på tur. Det har jeg ikke fortrudt selv om det mest er Landskab og protræt billeder jeg tager.

Mit udstyr idag er følgende:

  • Panasonic GX-7
  • Panasonic Objektiv 14-42mm
  • Olympus Objektiv 40-150mm