Det 18 årige fotograf talent

Karim Fakhory er en 18-årig studerende fra Montreal, Canada. Han har været passioneret omkring fotografering og billedkunst, siden sin ungdom og i dag er han kombinere begge stilarter i hans unikke kreationer. Han tror på Shadowness teorien om konstant at forbedre dine evner og forsøger at overgå din sidste indsats. Hans nuværende mål er at lære digitale maleri og 3D til forhåbentlig blive professionel mat maler.
Vær velkommen / karimfakhory til Shadowness Fællesskabet!

foto interview

Hvor er du modtage din formel kunstuddannelse?

For nu er jeg stadig studerende på Collège d’Enseignement Général ET Professionnel. (Cegep i Quebec) Jeg er ved at være endt uddannelse i traditionel kunst, og efter at jeg planlægger at gå på universitetet, at specialisere sig i digitale mat maleri.

Hvad hardware / medie bruger du mest?

At være en stor fan af Apple-produkter, er alle mine værker skabt på en 27-tommer iMac. Desuden bruger jeg en grafisk tablet, Wacom Bamboo Fun Pen & Touch til en større smidighed og fleksibilitet.

foto manipulation

Hvilken software bruger du mest?

Lige nu er jeg kun bruge Adobe Photoshop CS5 som fotograf, der passer meget godt til mine behov. Men, vel vidende at jeg snart vil gå ind i 3D, jeg agter at få softwaren Cinema 4D og 3ds Max.

Fortæl os lidt om dine første oplevelser i digital kunst.

Ligesom mange andre nybegyndere i digital fotokunst, begyndte jeg ved at oprette signaturer / avatars for medlemmer på online fora. Jeg har i høj grad nød den fornøjelse det gav mig, og jeg besluttede at udvikle mig til min bedste evne. Min interesse for grafisk design hurtigt udviklet sig til en passion, der fortsætter med at vokse.

fotografer interview

Hvad er din nuværende projekter?

Langt de fleste af mine værker er personlige, for min egen fornøjelse. Jeg udgive dem på mit online portfolio – www.karimfakhoury.com – og websites, såsom Shadowness og Behance Network.

Hvornår har du først blive interesseret i grafisk kunst, og hvorfor?

Som en ung dreng, viste jeg stor interesse for grafik i video spil og film. De teknologiske fremskridt giver os mulighed for at arbejde og skabe “kunst” fra et nyt perspektiv, og det er denne kunstneriske progression, der tiltrak mig til den grafiske kunst.

fotograf interview fotomagasin

Hvad er din største inspirationskilde?

Helt ærligt, jeg får min inspiration fra alt omkring mig. Kilden af ​​indflydelse for hver af mine kreationer varierer meget og kan komme fra en film, et billede, en bog, en sang, en drøm, osv. Jeg føler, at jeg aldrig er uden inspiration når jeg arbejder med foto.

Hvordan vil du definere din “stil”?

I øjeblikket, tror jeg ikke at jeg har en bestemt stil eller at jeg kan definere det, da jeg stadig er på udkig efter en, der ville bedst repræsenterer mit arbejde og min kunstneriske side. Men jeg kan sige, at når det kommer til at starte et nyt arbejde, mit ultimative mål er at formidle et poetisk og sentimental visuelle gennem de tegn jeg opretter, ofte i surrealistiske eller fantastiske landskaber, der omgiver dem.

:: En fotograf :: En bryllupsfotograf :: En modefotograf :: En Landskabsfotograf :: En Portrætfotograf :: En Kunstfotograf :: En Reklamefotograf :: En Børnefotograf:: En Pressefotograf :: Find Fotograf ::