Unikke illustrationer og plakater

Unikke illustrationer og plakater bliver mere og mere populære, og når man kigger i boligmagasiner og modeblogs, er det i større og større grad, grafiske plakater opsat på flotte gallerivægge der er den helt store mode. Flotte illustrationer på væggene kan dog være en dyr fornøjelse, da de tit kan koste flere hundrede kroner, og man derudover skal købe rammer. De fleste idag kan godt lide at skifte meget ud i deres pynt i hjemmet, og de dyre plakater gør dette svært.

Derfor laver vi ud over de flotte trykte plakater

Derfor laver vi ud over de flotte trykte plakater, også Print-selv versioner, så du printe alle de plakater du vil, til en meget billig pris, og derved kan du skifte udseendet af dit hjem alt det du vil. Du kan også få printet din plakat ved et lokalt trykkeri til billige priser, hvis du vil have den i en større størrelse, da alle vores illustrationer er lavet i et skalérbart format, og derfor kan printes i lige præcis den størrelse du vil have dem.

Det betyder også, at du ikke kun behøver at bruge dem som plakater på væggen, men f.eks også kan printe dem i en mindre størrelse, og bruge dem som forside i din kalender, eller samle mange til en kollage.

Du kan også printe dem ud på karton, og sende dem som postkort til venner og familie. For at gøre det nemt for dig at lave dem om til et foldet lykønskningskort, har vi lavet en speciel version med både for- og bagside.

http://bryllupsfotograf.tumblr.com

https://voresstoredag.blogspot.com/

http://bryllupsfotografer.zohosites.com

http://bryllupsphoto.mono.net