Flotte billeder af dine varer og produkter betyder flere handlene i din webshop.

Derfor kan det godt betale sig at hyre en professionel fotograf til at tage billeder af dit varekatalog i stedet for selv at hive Iphonen op af lommen og knipse løs.

I vores store fotostudie i Hvidovre modtager vi hver dag nye produkter fra butikker og netbutikker som løbende udvider deres varelager og derfor sender os deres nyste produkter med posten til fotografering.

Sådan laver vi kundens produktbilleder

Når vi tager dem “under kameraet” i vores studie kæler vi for produkterne, og sørger for at billederne for en kontinurlitet, så de kan strømlines på webshoppen. Vi kan enten skyde produkterne med en helt hvid baggrund (fritlagt) eller lave en pæn opstilling, alt efter hvad kunden/butikken ønsker i forhold til designet i deres webshop.

vi sørger også for at alle produktbillederne bliver leveret i samme størrelse og med ens beskæringer. Derudover gennemgår vi farverne, så de stemmer fuldstændig over ens med real-life produktet. Produktbillederne photoshoppes efterfølgende så vi er sikre på at fjerne alle fejl der måtte være i fx syninger eller samlinger.

De færdige billeder uploades på vores server / hjemmeside og du kan med et personligt kodeord altid se eller downloade billederne hvor end du er. Billederne leveres både i en low-res JPEG (2000×2000) opløsning optimeret til webshops og i en high-res JPEG (ikke-komprimeret) opløsning optimeret til fx visitkort, bannere og andet print. Hvis kunden ønsker at få leveret alle billederne i TIFF-format til grafisk arbejde, så sørger vi selvfølgelig også for det.

Leder du også efter packshots i høj kvalitet?

Succesraten for en webshop hænger ofte meget tæt sammen med kvaliteten af dine produktbilleder, og selvom du måske ikke tager billederne på din telefon, så er kvaliteten hos fotograferne ofte meget svingende, ligesom leveringstiden.

Vi har et stort fotostudie i Hvidovre hvor vi hver dag arbejder med packshots til mange af Danmarks webshops, store som små. Vi har dygtige fotografer, det rigtige udstyr og et konstant flow som betyder at du får en høj og ikke mindst ens kvalitet samtidig med at leverings-tiden på dine produkter aldrig er mere end få dage fra du har sendt dine produkter med posten – og det betyder meget hvis du løbende opdaterer dit varelager.

Professionelle virksomheds profilbilleder til LinkedIn

Som selvstændig erhversdrivende eller seriøs karrie-menneske er det vigtigt at have et godt ansigt ud-af-til.

Det gælder især på netværksplatforme som fx LinkedIn, hvor billedet ofte er det første indtryk man for, og dermed er grobund for et fremtidigt salg.

Vi anbefaler et photoshoot til 599.- kr. i fotostudie (inkl. moms) sammen med fotografen som de sidste år har taget flere billeder af selvstændige, CEOS og andre erhvervs-drivende.

Vores kunder har brugt billederne som deres ansigt ud til verdenen, og det er derfor vigtigt at de står knivskarpt, seriøs og venlig. Det fremmer næsten altid virksomhedens salg i modsætning til et tilfældigt eller personligt billede fra Facebook. Hvis du og hele din virksomhed ønsker professionelle profilbilleder til alle ansatte er der også mulighed for enten at bruge et 2-3 timer i vores store fotostudie sammen med dine kollegaer, eller at få fotografen på besøg i jeres virksomhed med alt udstyret og set-up.

Bliv Model

Der findes mange dygtige modelbureauer i Danmark og specielt København som fx Unique Models og Le Management, og der findes endnu flere håbefulde modeller som ønsker en karriere i modeindustrien. Før du søger ind hos et modelbureau er det vigtigt at du har erfaring foran et kamera, og ikke mindst en flot portfolio.

Hos os kan du bestille et photoshoot med fotografen og vores Makeup-artist. De arbejder med mange up-coming modeller i vores professionelle fotostudie.

Vi guider dig igennem photoshootet og fortæller dig hvordan du skal posere og arbejde som model.

– Før dit photoshoot kommer du først i makeup-stolen sammen med vores Makeup-artist som bruger ca. 1/2 time på at få dig til at stråle, og fremhæver alle de gode ting som modelbureauerne kigger på.

– Derefter tager fotografen Jonatan over og dit photoshoot går i gang. Både Mille og Jonatan guider dig til hvordan du skal posere og udtrykker dig bedst på dine billeder. De lærer dit kort sagt hvad man som model skal kunne når man bliver hyret til et job som model.

– Når dit photoshoot er overstået efter en lille time har i ca. skudt 150-250 billeder og i sætter jer alle sammen ned foran computeren og gennemgår alle billeder og udvælger de bedste. På den måde kan du se resultatet med det samme og i kan forholde jer til hvilke poseringer som fungerer godt for dig og hvad du skal arbejde på.

– I vil derefter redigere de 5 bedste billeder sammen i Photoshop og du vil få dem med hjem samme dag, så du kan bruge dem i din portfolio og på sociale medier.

Læs også: