Lynhurtig autofokus og mulighed for ikke mindre end 8 billeder i sekundet, gør Canon EOS D7 til det optimale action-kamera. Førhen har fotograferne, der ønskede hastighed, måtte ligge mange penge på bordet, for at komme i nærheden af et kamera, der levede op til forventningerne og behovene i dag har Canon EOS D7 gjort det muligt for os dødelige at være med i legen.

Prisen på kameraet

Prisen på kameraet afhænger af, hvor du køber det, og selvfølgelig om du kan leve med at købe et brugt. Rundt regnet starter tilbudene omkring de 10.000 kroner og fortsætter op til 20.000 kroner. Der er selvfølgelig også forskel på prisen, alt efter hvilket tilbehør der følger med. Der er ingen tvivl om, at der er mange penge at spare, hvis du køber kameraet på nettet. Her kan forhandlerne gå ekstra ned i pris, grundet færre udgifter til drift, personale etc. Vil hellere handle steder hvor du ønsker en mere personlig handel, samt personlige råd og vejledning, når du køber kameraet, bør du klart handle kamera i en butik. Tjek altid markedet ud før du køber, og overvej muligheden for at købe brugt. Der er masser af penge at spare!

Læs artiklen: Valg af kameramærke

Valg af kameramærke

Sportsbegivenheder – Canon EOS D7 fanger det bedst!

Bevæger motivet sig hurtigt? Canon EOS D7 giver dig muligheden for at fange motiver der bevæger sig hurtigt. Lige fra legende børn og dyr, til sportsfolk og sportsbegivenheder hvor tempoet er højt, i alle situationer fanger dette kamera den mindste detalje. Helt konkret har Canon EOS D7 foruden muligheden for 8 billeder i sekundet, også 19 autofokussencorer (krydscensorer) med følgefokus og autofokusprocessor, der fanger enhver hurtig bevægelse ned til mindste detalje, form og farve.

For alle der elsker at tage billeder

Canon EOS D7 er ikke kun for sportsfotografer og andre aktioninteresserede fotografer, men for alle der elsker at tage billeder. Kameraet er super lækkert, og kan alt hvad hobbyfotografens hjerte drømmer om. Eksempelvis den spændende mulighed for at optage film og billeder i HD-kvalitet gør kameraet til noget helt særligt.

HD optager

Canon EOS D7 kan som sin storebror optage full 1080p HD video med lyd i 24 eller 24 billeder per sekund i PAL i max 12 minutters sekvenser. 

Alternativt kan der optages video i 720 liniers opløsning, maksimum 50 fps i MOV format med H.264 komprimering. Dette er virkelig en super teknisk maskine, der optager HD video i topkvalitet!