Der er altid to personer i hvert billede: fotografen og seeren. ~ Ansel Adams

Dette citat er især synligt, når man ser på den fotografiske værker af Gregorius Suhartoyo, AKA / Leonheart her på Shadowness. Hans stykker har en ynde og styrke mere kraftfuld end teknik alene kunne gøre.

Han er vores første modtager af Månedens Fotograf , og har taget sig tid til at dele med os indblik i hans arbejde i et interview.

fotografer

Fortæl mig om dig selv.

Hej, jeg er Gregorius Suhartoyo, en open-minded person der kan lide at lære nye ting til forbedring af hvilke færdigheder jeg allerede har. Jeg er en freelance fotograf og en freelance bevægelse grafiker.

Hvornår blev du første gang opdager din egen stil nye?

Alle skal opleve nogle trin i processen, herunder mig. Omkring marts 2009 Jeg begyndte at tage billeder med meget standard & enkel resultater. Gennem tiden, lærte jeg at bruge god belysning og enkel komposition med en vis bearbejdning at øge resultatet. Jeg er stadig på udkig efter forbedringer med trial and error metode:)

fotografering

Hvem eller hvad er dine inspirationskilder?

Faktisk natur magasiner virkelig inspirerer mig meget, før jeg ejede mit kamera og startede min fotografering eventyr. Jeg ser ofte på naturfotos rundt om i verden og drømmer om at have det eventyr og besøge dem. Og Ansel Adams virkelig inspirerer mig meget. Hans billeder & enkel komposition virkelig fangede mit hjerte.

fotograferinger

Hvad synes du er det vigtigste tekniske muligheder for fotografer at mestre?

Jeg synes, vi skal virkelig ved om god belysning og vinkel. Med god belysning, resultatet som regel vil være godt. Og nogle interessante vinkel kan virkelig sætte skub i resultatet og gøre det anderledes end andre foto.

foto

Hvilke råd har du til begyndelsen fotografer?

Praksis er hvad der gør os med at blive bedre. Prøv forskellige vinkler, kompositioner, og belysning. Om belysning, så prøv at undgå barske lysforhold. For eksempel, hvis du tager natur billeder er det bedre ikke at tage billeder fra 07:00 til 17:00. Og prøv at tage notater af, hvad du fejl er, at der skal fastsættes for din næste foto-session, så du vil forbedre hver gang du tager billeder.