Om fotografen, makeup-artisten og photoshootet
Vi arbejder med både virksomheder og bureauer, men nyder også at lave photoshoots og portrætbilleder af både kvinder og mænd og i alle forbindelser – fx. fødselsdage, sang-karriere, bryllup, konfirmation, skuespiller-karriere, polterabend, større grupper, familie, arbejdet, kæresten osv. osv. Du vil blive modtaget i vores nyeste studie lige ved siden af Vejle st. Her er der i den grad højt til loftet og plads til at være kreativ. Fotografen og dig vil sammen snakke om hvilke billeder i ønsker at have med hjem og hvad i skal “sigte” efter – her kan det være en fordel at medbringe nogle billeder til inspiration.
Herefter vil den 45 min. lange fotosession/photoshoot begynde – og hvis du har valgt at du gerne vil have en makeup-artist til at gøre billederne endnu smukkere, så vil makeup naturligvis først blive lagt.
Vores Makeup-artist blev nr. 2 til DM i makeup i 2015, og er desuden også hårstylist.
Efter dit photoshoot sætter i jer sammen ved computeren hvor i sammen udvælger de bedste billeder til retouchering i lightroom og photoshop.

Jeg er din fotograf i studiet. Jeg arbejder hver dag med portrætbilleder, produktbilleder og musikvideoer

Jeg er fra Jylland men har de seneste 5 år boet i København hvor han har startet mit studio. I januar 2015 byggede han et nyt stort fotostudie i Hvidovre. Hans speciale er photoshoots/portrætbilleder, produktbilleder og musikvideoer. Jeg er din professionelle fotograf når du bestiller et photoshoot eller billeder af produkter hos os. Jeg er en haj til Phtotoshop og sender aldrig billeder til udlandet og får dem retoucheret, Jeg går nemlig op i alle detaljer uanset opgavens omfang, og er altid med fra start til slut.

Print dine billeder

PRISER inkl. moms

Pris pr. billede. 1 uges leveringstid. Afhentes ved vores studie.
A4 (210x30mm)………………………………………………………………….….. 99.- kr.
A2 (420x594mm)…………………………………………………………………….. 169.- kr.
500x700mm………………………………………………………………………….. 195.- kr.
A1 (594x841mm)………………………………………………………………………. 219.- kr.
700x1000mm………………………………………………………………………… 319.- kr.
A0 (841×1189)…………………………………………………………………………. 369.- kr.
1000x1400mm……………………………………………………………………….. 519.- kr.
1000x2000mm……………………………………………………………………….. 719.- kr.

Billederne printes i satin kvalitet (solvent plastik 100% vandfast). Kvaliteten på satin-print er helt i top. De leveres med en hvid kant rundt om billedet, så kan du selv skære det ud så det passer netop din ramme. Vi kan også skære kanten for et tillæg på 10.- kr.

Læs mere om fotograferne:

Indhold på siden