Fem tips til den kommende bryllupsfotograf

Det er stor sæson for bryllupper, og det vil sige der er mange bryllupsfotografer der skal prøve kræfter med bryllupsfotografering for første gang.

Jeg har lige samlet 5 tips, som måske ikke lige er noget man tænker over som nybegynder.

1: Husk skifte tøj, både strømper, t-shirt, skjorte og bukser. Udover risikoen for at spilde noget, kan man også nemt komme til at svede, derfor er det rart at kunne skifte tøj i løbet af dagen, hvis det bliver helt slemt.

Læs mere om fotografering

2: Organisere batterierne så det er tydeligt at se forskel på brugte og ubrugte. Det er træls at smide batterier i flashen lige inden brudevalsen, og så finde ud af de er tomme.

foto-51

3: Synkroniser tiden på alle kameraer, ellers kan det hurtigt blive uoverskueligt når der skal redigeres. Se evt. denne side, som også forklare hvordan man kan synkronisere efter bryllupsbillederne er taget: http://photographylife.com/wedding-photography-tips-synchronize-your-cameras

4:Kontakt parret et par dage inden brylluppet. Spørg ind til om de er klar, og gør dem opmærksom på at alt udstyret er pakket og klar, send evt. et billede af det. Dette gør at de føler sig sikre og ved at der er styr på det.

5: Spis en god morgenmad inden afgang. Gerne noget der kan holde maven mæt i lang tid. Nogen gange kan der gå mange timer før man får mad, selv har jeg prøvet at der gik næsten 7 timer før jeg fik noget. Tag evt. et par myslibarer eller en chokoladebar med i tasken.

Læs mere om bryllupsfotografering