Vil du lære at tage bedre billeder?

Vil du lære, hvordan ISO, blænde, lukketid, lysmåling, autofokus m.m. fungerer – vil du lære, hvad de forskellige symboler på kameraet betyder………

…… og kunne du tænke dig at tage billeder af den flotte natur i Danmark?

Så kontakt os og hør, hvornår næste kursus er.

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, med tid til hver enkelt deltager. Kort efter kurset modtager hver kursist et notat med de gennemgåede emner.

portrætfoto

Mød en professionel fotograf her

Foto er for mange både en hobby og passion

Foto er for mange både en hobby og passion. Fritiden er helliget fotografering og billedbehandling. Mange er selvlærte fotografer og fotograferer primært “on location”. 

Som for mange andre startede interessen med et analogt kamera, som dog hurtigt blev udskiftet med et spejlrefleks. Dette åbnede op for en masse nye muligheder, og inden længe var bidt af at skabe smukke billeder. 

Gode motiver, hvilket har resulteret i et hav af smukke og stemningsfyldte Fjord-billeder, – det ene mere betagende end det andet. 

Interessen har udviklet sig til fotografering til alle begivenheder, det være sig bryllup, konfirmation, dåb m.m. eller div. firmaopgaver. Enhver situation er i gode hænder hos fotografer, der er passioneret, det være sig fra start til slut, – eller blot et par timer.

Test af Sony A7R – spejlløst fuldformat

passioneret fotograf

Som passioneret fotograf med en fantastisk evne til at se motivet og fange stemningen i det rigtige øjeblik, kombineret med hans menneskelige kvaliteter, gør dette ham til den perfekte samarbejdspartner og fotograf til alle begivenheder.

Mange tilbyder fotografering til enhver begivenhed, det være sig stor som lille. Skal I bruge en fotograf, så tøv ikke med at henvende jer. I kan aftale uforpligtende møder, taler opgaven igennem og kommer med et godt tilbud, hvor I selv kommer med forslag til, hvordan forløbet skal foreviges. 

Flere og flere køber spejlrefleks kamera, men ikke alle har tid til at sætte sig ind i kameraets mange finesser, – og kører derfor på automatikken. Derfor tilbyder fotografer nu også undervisning i brugen af spejlreflekskamera.

model fotografering

Fotografer laver mange forskellige fotoopgaver

Privatkunder:

 • Portrætfotografering
 • Bryllupsfotografering

Fotografering til konfirmation, fest, dåb, eksamen, reception – kort sagt alle øjeblikke der skal foreviges

Firmaer:

 • Firmaevents
 • Teambuilding
 • Receptioner
 • Møder
 • Personalefotografering
Fotografer laver mange forskellige fotoopgaver

Bryllupsfotografer tilbyder ofte bryllupspakker

Bryllupspakker kan se ud på mange forskellige måder afhængigt af fotografens tilgang til fotografiet. Bryllupspakker kan se sådan her ud:

Forslag til Bryllupsfotografering:

Pakke 1:

 • Billeder fra selve vielsen, kirken, gæster samt efterfølgende officielle bryllupsbilleder

Pakke 2:

 • Som 1 samt billeder fra reception

Pakke 3:

 • Som 1 + 2 samt billeder fra festen

Pakke 4:

 • Heldagsfotografering med alt fra brudens klargørelse til brudevalsen

Alt kan lade sig gøre – kontakt os for aftale og pristilbud. Sammen aftaler vi, hvordan den store dag skal foreviges.

Læs også: