I dag er vi begyndt en ny funktion, hvor vi interviewe folk fra SlideShowPro samfund for at lære mere om dem og deres arbejde. Vi er glade for at sparke serien off med Julie Grahame, chefredaktør på online fotografering magasin aCurator.

Fortæl os lidt om din baggrund i fotografering, og hvordan det førte til aCurator.

Jeg løb et billede agentur for 16 år. Vi syndikerede billeder af berømte mennesker og begivenheder, der arbejder med hundredvis af leverandører over hele verden. I 1992 havde jeg besøgt Time Life arkiver, og med mine hænder i Elizabeth Taylor filer, fuld af usete billeder, jeg begyndte at drømme om at offentliggøre et tidsskrift. Mange måner senere, da min arbejdsdag med agenturet ændret fra at redigere billeder til administration af servere, besluttede jeg mig for at komme ud. Erfaring med at arbejde på ZOOZOOM – en tidlig, Webby-vindende fuld skærm magasin – hjalp mig med at forstå mere om digital produktion og internettet. Med Mike Hartley af bigflannel og SlideShowPro jeg var i stand til at lancere aCurator.

Hvordan kan du typisk finde fotografer til funktionen? Eller har de finder dig?

Heldigvis, begge dele. Der er naturligvis flere måder at finde gode fotografering end nogensinde. Fotografer er omfavner blogging og sociale netværk, og det har virkelig hjulpet mig med at finde indhold, som jeg ellers aldrig ville have mødt. Jeg modtager henvendelser også. Fotografer ønsker at se deres arbejde offentliggjort i dette format, og billedet samfund har været virkelig positive. Jeg er heldig at være i New York, så jeg kommer til at gå til udstillinger og andre fotografering-relaterede begivenheder, plus jeg gøre portefølje anmeldelser for faggrupper. Magasinet er sådan en stor profil til billeder, der organisationer som Aperture Foundation og kunstgallerier ønsker at se deres udstillinger offentliggjort i det.

Når man overvejer en fotograf’s arbejde – for aCurator eller andetsteds – hvilke egenskaber eller kendetegn har du typisk kigge efter?

For aCurator, som jeg at se en historie i arbejde, jeg ønsker at føle noget og opleve noget, når jeg ser på billeder, og jeg ønsker, at der et flow på tværs af funktionen.Arbejdet skal være af en professionel kvalitet, selv om fotografen ikke er en professionel, og jeg foretrækker at redigere billederne selv. Hvis jeg ser på en nyere, mindre veletableret fotograf, jeg foretrækker at køre arbejde, der ikke er overeksponeret online.

En fotograf har lige for nylig fortalte mig, at han bruger aCurator i sin klasse undervisning eleverne om projektet fotografering, hvor de studerende kommer til at erklære et projekt, skrive et projekt erklæring og derefter tilbringe semestret arbejder på det – der gjorde mig stolt!

Dette er sandsynligvis som at bede en forælder, der er deres favorit barn, men i aCurator arkiver, der er nogen funktioner, der er specielt personligt for dig?

Jeg har følt helt beæret over at udgive hver enkelt, og som jeg ser over det hele, ser jeg stadig brænder for dem alle. Queer Kids funktionen spredt sig til et par store publikationer, der blev offentliggjort den, efter jeg gjorde, gør mig virkelig glad for fotografen.

Jeg formoder, alle de funktioner, der har en politisk bøjet er personlige. Jeg tilfældigt bemærkede Leah Geisler efter mig på Twitter, gik til hendes hjemmeside og faldt i kærlighed med denne kvinde fotografere 25 ikke-overskud i S. Amerika, mens hun er 25 år gammel. Hvis jeg kan hjælpe udsætte unge kunstnere er jeg begejstret.

Også, som en person, hvis første job i fotografering var fremkaldelse og kopiering snaps på en lokal forhandler, ser jeg på John Cyr’s Developer bakke serie, og jeg personligt nyder sammenstilling af disse berømte fotograf analoge redskaber, fotograferet på film, og offentliggøres på nettet.

Enhver rådgivning eller tips til ikke-professionelle fotografer søger at forbedre deres portefølje af arbejde?

Som Yousuf Karsh sagt – og tilgiv mig parafraserer – bare fordi du har øjne og et kamera betyder ikke, du kan se. Så kig en masse. Skyd en masse. Få en anden til at redigere dine billeder. Må ikke overanstrengelse dine filer. Tænk over hvad du vil sige, hvis nogen spurgte dig, hvorfor du tog et bestemt billede. Deltag i en brancheforening og drage fordel af porteføljen anmeldelser.

Ser man fremad, hvad bliver det næste for aCurator? Print måske? Eller vil nettet fortsat være dit fokus?

Jeg ville elske at komme i trykken. Et magasin eller en avis, cost-tillader det, eller måske on-demand. Ville også elske at have en offline udstilling.

Jeg regner med at mere krydsbefrugtning med andre fotografering websites og organisationer. Hvis jeg kan generere en lille indkomst til at hjælpe med omkostningerne, og gøre mig til at udvide og betale bidragydere noget, ville det være dejligt.

En fotograf :: En bryllupsfotograf :: En modefotograf :: En Landskabsfotograf :: En Portrætfotograf :: En Kunstfotograf :: En Reklamefotograf :: En Børnefotograf:: En Pressefotograf :: Find Fotograf ::