Tryk på Canvas bliver mere populært

Danskerne elsker at se deres babyer, familiefotos, bryllupsbilleder og meget andet hænge på væggen derhjemme, det har vi gjort i årevis, men nu skal det ikke bare være et fotografi i en ramme, nu skal det også trykkes på lærred, så det hele ligner små malerier. Til det formål er firmaet Canvasson specialister.

canvas tryk

Firmaet Canvasson

Firmaet Canvasson, består af en svensker og en dansker, som blev forenet af fælles lidenskab for design og nytænkning. De har de sidste 10 år beskæftiget sig med design og tryk professionelt, såvel som på hobbybasis.

For nylig blev de 2 enige om at starte en forretning med fokus på tryk på lærred, hvor kunden bliver en sparringspartner og hvor begge parter kom ud af en handel med mere end blot et køb. Canvasson vil give kunden en følelse af selvbidrag, hver gang, han ser på et produkt købt hos os. Det har vi aldrig formået at gøre de steder, vi tidligere har arbejdet. Derfor denne vovede beslutning om at starte virksomheden Canvasson.

canvas   lærreds tryk

Virksomhedens fokus

Vores interesser er at printer billeder på canvas, plexiglas, forex og mange andre materialer efter kundens ønske, derfor har vi ikke tid eller viden til at udfører fotograferings opgaver.
Vi er blevet spurgt efter følgende opgaver som:
•       Bryllups fotografering
•       Barnedåb, konfirmationer
•       Børnebilleder
•       Fødselsdagsfester og m.m.

canvasson

foto på lærred