Vil du mestre det fotografiske sprog?

Fotografi er langt mere end et håndværk. Det er en måde, du kan udtrykke dig på og fortælle, hvordan du ser og oplever verden.

Billeder fortæller noget i sig selv, men de fortæller også noget om dig, der har taget billedet og om det samfund, som de er produceret i. Fotografering er et af de mest vitale og effektive kommunikationsmidler, der findes, og mulighederne for at krydse barrierer som sprog, geografi og kultur er større i dag end nogensinde før. Men vil du gøre det effektivt, skal du mestre det fotografiske sprog.

I fotolaboratoriet får du mulighed for at arbejde målrettet og kreativt med udvikling af dit fotografi.

Handel fotogrej på Ebay

Lær at skabe udtryksfulde billeder

Mange fotografer tilbyder online workshops i fotografi på flere niveauer, så du har mulighed for at deltage, når og hvor det passer dig bedst, og i dit eget tempo.

Deres online undervisningsplatform understøtter dine individuelle behov for udvikling af dine fotografiske færdigheder i et socialt læringsmiljø, hvor deltagerne får adgang til kursusmaterialer, upload af billeder og diskussion af opgaver.

Lær dit kamera at kende!

Styrk din fotografiske vision

Modulerne er opbygget af workshops med indhold som f.eks.

  • Introduktionsvideoer
  • Opgaver og øvelser
  • Metoder og teori
  • Inspirationsmateriale
  • Live-webinars med foredrag
  • Skype meetings med individuel sparring

De forskellige moduler er opbygget, så de styrker din personlige vision, forbedrer din fotografiske praksis og udfolder dit fotografiske sprog. For at sikre, at alle får den bedst mulige feedback og støtte undervejs, er der begrænsede pladser.

Lav de billeder du altid har drømt om
Nedenfor er en komplet liste over workshops i landet lige nu.

  • Månedsklub i fotografi er for dig, der vil udfordres og finde inspiration hver måned med en ny opgave
  • Det stærke portræt er en sommerworkshop i uge 26, der fokuserer på, hvordan du skaber overbevisende og virkningsfulde portrætter
  • Realiser dit fotografiske projekt er workshoppen for dig, der drømmer om at lave en udstilling eller en bog

Læs også:

FOTOGRAFERING

Baglandet

Bag det hele står kunstfotografer. Folk der er uddannet hos Danmarks Fotografiske Billedkunstskoler. Folket har igennem de seneste 10 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser og har derudover arbejdet med formidling i kunst og fotografi med workshops, foredrag og undervisning i hele landet.

Læs mere om professionelle fotografer her