Erfaren fotograf i Viborg

Erfaren fotograf i Viborg – I Hjertet af Viborg finder du Fotograf Viborg. Ta et kig på vores hjemmeside om mulighederne. og book din tid online allerede NU! Fotograf-uddannelsen er bredt kvalificerende og sigter mod jobfunktioner. Her vil I opleve en verden af billeder som fortæller en historie. En historie om en særlig begivenhed. Og så er vi dee eneste fotografer i byen hvor du gratis kan downloade alle billederne digital uden der er reklame, logoer og vandmærke over billederne.

Fotografering i Viborg

I forbindelse med fotografering i min søns børnehave havde vi fornøjelsen af at benytte Viborg fotografi til både gruppebilleder og portrætfotos.
Både gruppebillede og portrætfoto var super gode. Især var vi imponeret over deres evne til at “fange” alle børn på gruppebilledet – alle smiler og kigger inf i kameraet. Imponerende.

Fotograf-uddannelsen kvalificerer dig bredt og sigter mod arbejde indenfor optagelse i atelier og på location samt indenfor billedbehandling og præsentation.

Fotografisk udstyrsbetjening, lys og billedbehandling er centrale discipliner i uddannelsen. Billedkommunikation og fotografisk design er også væsentlige fag. Uddannelsen er orienteret mod at kunne anvende den fotografiske hardware til at producere gode og vedkommende fotografiske produkter.

Der findes praktikpladser hos førende reklame- og portrætfotografer i Danmark og i udlandet. Interessen for at få en praktikplads er større end det reelle antal praktikpladser, så der er hård konkurrence.

Læs om en dygtig fotograf i Viborg her.