Portrætter til hjemmesider, foldere, brouchurer mm – levende fotograferet i firmaets miljø eller klassisk enkelt med ensfarvet baggrund. Professionelle løsninger til rimelige priser. Mange års erfaring – alsidig og kreativ fotograf. Speciale i virksomhedsportrætter – portrætter – industrifotografering – events – pressebilleder fra din virksomhed – reportage. Fotograferer med det nyeste digitale kamera – Nikons professionelle topmodel D4. Kig rundt på eksempler fra de sidste par års fotografering via linkene øverst. Spændende vinkler og koncentrerede mennesker der er dedikerede i deres arbejde.

Stemningsbilleder fra kontoret til annoncer eller web-sider. Fotos til illustrationer af artikler.

Har dit firma et behov for at komme ud til pressen med et budskab, f.eks om et nyt produkt, en ny direktør eller lignende, er et godt pressefoto helt afgørende for om en pressemeddelelse bliver bragt i avisen eller på nettet.

Jeg har mange års erfaring i at leverer netop de pressebilleder som får bragt historien frem.

Når billederne er taget skal de hurtigt frem til avisredaktionerne,i en form så de er lette at gå til.

Det ideelle er at sende avisredaktionen et link til en side på nettet hvor billederne ligger. Det gør jeg ved at oprette et galleri på nettet hvorfra man nemt kan bladre i billederne og downloade de ønskede billeder.

Som kunde får du også mulighed for at få alle billederne samlet i dit eget galleri så de altid er tilgængelige fra forskellige platforme.

Kundeliste:

Bolius – Nybolig-Erhverv – e-Boks – Computerworld – Vækstfonden – Dansk Industri DI – DI handel –

COOP – Oracle – IBM – Microsoft – Værn om Synet – Novo Nordisk – Scanpix – mm.

Læs også: