Nyt fra Alien skin

Alien Skin software har annonceret Exposure 7, en ny version af sit flagskib film emulering software. Denne iteration introducerer ikke-destruktiv Rå redigering, støtte filer fra en række Canon og Nikon kameraer samt en håndfuld mirrorless modeller fra Fujifilm, Olympus og Sony. Brug Eksponering 7 i enkeltstående tilstand tilbyder nu beskære og rotere værktøjer og fil browsing. Der indføres også nye teksturer og film presets.

Alien Skin software version 7

Alien Skin Software annoncerer

Nu har ikke-destruktiv RAW redigering kapacitet – Hurtig fil browsing – Crop & roteringsværktøjet – Brand nye film emulering presets og teksturer

Raleigh, NC (December 10, 2014) – Alien Skin Software i dag annonceret den umiddelbare tilgængelighed af Exposure 7, den seneste version af sit flagskib fotografering effekter software. Nu byder ikke-destruktiv RAW redigering som et enkeltstående program, Eksponering 7 muliggør digitale fotografer til at opnå nøjagtig analog film emulering og kreative effekter hurtigere og nemmere end nogensinde. Eksponering 7 kan også bruges som en plug-in til Lightroom og Photoshop for endnu større fleksibilitet.

Eksponering 7 bringer alle de kreative værktøjer i en traditionel fotografisk mørkekammer til en verden af digitale, som udseendet af ophørte film, trykteknikker og grænser og teksturer. Populære klassiske film som Kodachrome, Velvia og TRI-X er blevet omhyggeligt analyseret for at trofast simulere deres karakteristiske tonale intervaller og korn strukturer. Over 470 forudindstillede effekter kan anvendes med et enkelt museklik, hjælper fotografer nå deres ønskede udseende hurtigt. Eksponering 7 integrerer både farve og sort-hvid behandling, så der er ingen grund til at skifte mellem værktøjer.

“Eksponering fortsat favne en mere komplet kreativ løsning, så der er mindre behov for brugerne at springe mellem programmer for at realisere deres kunstneriske visioner,” siger Alien Skin CEO, Finley Lee. “Med introduktionen af Exposure 7, har vores ingeniører tilføjet RAW billedredigering, ikke-destruktiv redigering og nye teksturer og presets. Denne back-to-basics tilgang er designet til at hjælpe vores kunder nemt lave flotte og kreative billeder.”

Bortset fra RAW support, Eksponering 7 nu giver hurtig mappe og fil browsing, så en bruger hurtigt kan trække enkelte billeder eller partier af billeder og få ret til at arbejde på dem. En afgrøde-og-rotere værktøj og nem eksporterende funktionalitet runder de nye tilføjelser til den enkeltstående version brugergrænseflade.

Alien Skin eksponering har sine rødder i film emulering og mørkekammer effekter, og version 7 indeholder en række nye tilføjelser på dette område. For farvefotografier, nye versioner af Kodak Portra 160, 400 og 800 er til stede og korrekt, som er Fuji Pro 800Z, Sensia X-TRA 400 og 800, og Kodak Gold 200 og 400. For monokrome billeder, Ilford XP2 400, Kodak BW400CN og T-MAX 400 er blevet tilføjet og eksponering er split toning effekter er alle blevet opdateret og forbedret. Snesevis af nye teksturer udviklet af brancheførende fotografer Lara Jade, Parker J Pfister og Andrew Funderburg er også blevet tilføjet.

Bortset fra sin kraftfulde funktionalitet som et enkeltstående program, Exposure 7 også integreres med Adobe® Photoshop® og Lightroom® at give fotografer med en bred vifte af muligheder for at bedst passer til deres arbejdsgang.

For at hjælpe brugerne komme i gang og til avancerede teknikker, Alien Skin hjemmeside har et bibliotek af tutorial videoer og eksempel billeder.

Find en fotograf her.