Er i på udkig efter en bryllupsfotograf?

I denne artikel vil vi komme med et par gode råd til dig, som er på udkig efter en bryllupsfotograf.

Det kan jo være en jungle at vælge rigtigt blandt alle de mange fotografer, der tilbyder deres service i forbindelse med bryllup. Nogen fotografer lever af deres erhverv mens andre – lad os bare kalde dem hobby fotografer uden at forklejne nogens evner – lever af andre erhverv, men synes det er sjovt at tage bryllupsbilleder i fritiden.Er i på udkig efter en bryllupsfotograf?

Der er mange faktorer der spiller ind, når I skal matche den rigtige fotograf til jer.

I jeres søgen på nettet så skal I gøre jer selv den tjeneste at gå igennem en masse fotografers hjemmesider for at finde ud af, hvad I kan lide og ligeså vigtigt nemlig at finde ud af, hvad I ikke kan lide.

Hvordan arbejder fotograferne med lys, kontrast, bevægelse, farver? Jeg tror ret hurtigt I vil kunne kredse jer ind og finde nogle få udvalgte fotografer, vis billeder falder i jeres stil.

Men en ting er jo, hvordan en fotograf formår at præsentere sine billeder på en hjemmeside, så de falder i jeres smag. Vi anbefaler, at I tager en snak med fotografen, som I har i kikkerten. Det behøver ikke at være et personligt møde, en telefon samtale kan også godt gøre det muligt for jer at vurdere, om I snakker samme sprog. Hvis I føler, at kemien ikke er der, så skal I lede videre uanset hvor meget I kan fotografens billeder. God kemi er altafgørende for om bryllupsbillederne bliver gode, I skal kunne arbejde sammen med fotografen jo.

En anden ting som mange jo kigger på er prisen. Hvis I har 7.000 afsat til en fotograf, så er det jo møg ærgerligt, hvis I har forelsket jer i en fotograf, som tager 10.000 for opgaven. Så må I gøre op med jer selv, om I vil hæve jeres budget, hvis det overhovedet er muligt, eller om I skal fravælge noget andet.Der er mange faktorer der spiller ind, når I skal matche den rigtige fotograf til jer.

På Bryllupsklar.dk som er Danmarks største website med masser af lækker inspiration

På Bryllupsklar.dk som er Danmarks største website med masser af lækker inspiration for kommende brudepar kan du finde en fin oversigt med fotografer i forskellige prisklasser – se oversigt over bryllupsfotografer her.

Ud over den traditionelle bryllupsfotografering, så kan det være at du, bruden, også går og drømmer om at overraske din kommende mand med nogle smukke boudoir billeder. Igen gælder det om at se en masse billeder igennem for at finde en fotograf med den stil, som du kan lide. Skal det være studie billeder eller vil du ud i naturen?På Bryllupsklar.dk som er Danmarks største website med masser af lækker inspiration

Og her er det mindst lige så vigtigt, at der er rigtig god kemi

Og her er det mindst lige så vigtigt, at der er rigtig god kemi, for netop ved en boudoir fotografering er mange udenfor deres normale comfort zone, og derfor er det ekstra vigtigt, at du som skal fotograferes føler dig tryg og godt tilpas sammen med fotografen. Så tag altid en snak med fotografen inden du booker for at tjekke, om I svinger godt sammen.

Boudoir billederne kan bagefter samles til en fin kalender eller også kan du forære yndlingsbilledet indrammet til dig mand. Uanset hvad du vælger, så er boudoir en meget populær morgengave.

Læs også: