Vil du gerne sælge dine foto ?

Ideen at sælge og markedsføre kommer til at tænke, når nogen roser dine billeder og gør du mener, at dine billeder er noget værd. Det er så når du begynder at tænke på salg og marketing dine fotos. Men det er aldrig at blive så let. Først og fremmest er du nødt til at bedømme din nuværende fotografiske evner. Og du nødt til at spørge dig selv, hvis de er gode nok sammenligne med andre konkurrenter på markedet? Vil de være i stand til at producere penge? Har dine fotos har nogle særlige tema? Vil det provokere interesse i offentligheden? Er det værd at give en prøve? Hvis svarene på disse alle disse spørgsmål er “ja” end du er klar til at markedsføre og sælge dine fotos.

Har du en online tilstedeværelse som fotograf?

Nu skal du finde ud af hvor du skal begynde med. 1. ting du skal gøre er at have en online tilstedeværelse. Kom online tilstedeværelse vil give dig to fordele: For det første vil du være i stand til klart at forstå værdien af dine fotos mod de potentielle konkurrenter. Andet vil du være i stand til at forstå om de målrettede kunder. Online tilstedeværelse vil også give dig en bredere platform at starte dine fotos. Søgemaskineoptimering skal gøres til din hjemmeside for at få maksimal trafik og mennesker på udkig efter fotos finder dine billeder i stedet for en anden.

Blog om dine billeder

Du skal også gemme dine billeder til offentligheden vurdering. Folk vil begynde at tale om dine billeder, og du vil komme til at vide om de forskellige ulemper og gode ting om dine billeder. Der er mange online-fora er tilgængelige på internettet, skal du blot oprette og konto og begynde at blogge dine fotos. Det vil også øge rang af din hjemmeside i søgemaskinerne.

Åbn en konto på Flicker

Også åbne en konto på flickr, som er gratis for og lader dig overføre op til to hundrede fotografier, men du kan købe dig en premium konto som giver dig mulighed for at uploade så mange billeder som du ønsker for et år i 25 dollars. Prøv at uploade de bedste billeder du har. Flicker er ejet af Yahoo, som er en anden søgemaskine gigant. Din tilstedeværelse derovre er ikke dårligt.

Internet Salg

Mange websteder giver dig mulighed for at sælge dine billeder såsom photoshelter.com, smugmug.com osv. lære og forstå, at der vilkår og betingelser og finde ud af, hvis disse foreligger websteder er for dig. Har de passer til dit form for salg? Efter engang du kan begynde at få meddelelser om dine billeder. Folk vil begynde at spørge om fotos og nu her er din chance for at sælge dem ud og tjene penge.

Du kan også gå for offline salg begynde at lede efter gallerier i din by, tilgang deres ejere og spørger procedure, hvis det er muligt for dig at præsentere dine billeder derovre. Biblioteker, caféer og restauranter kan også give dig mulighed for at vise dine billeder. Det er nu tid til at tjene nogle penge for det arbejde du har gjort.