Adventure fotografering er sandsynligvis den eneste inden for fotografering, der udelukkende skudt af deltagerne.

At være en deltager i eventyret giver dig en forreste sæderække til aktionen. Du kan bruge din nærhed til at hjælpe dig med at fokusere på både emne og følelsen af de begivenheder, som de udvikler.

I en stor del, er eventyr fotografering om at fortælle en historie. Jeg bruger altid en historie linje i en tur. Jeg starte denne proces i begyndelsen af en rejse, og jeg bliver mere intimt involveret, og tunet ind eventuelle dramatiske begivenheder som eventyr skrider frem. Skydning store eventyr fotografering kræver en afvejning fotografering med deltagelse og kombinere solid kamera teknik med en skarp observation af begivenhederne. Din belønning vil være stærke billeder, der klart illustrerer historien om dine eventyr.

Når ud eventyr du vil komme på tværs af mange situationer, som vil kræve særlige planer for det udstyr, du medbringer, og strategien for skydning. For mange af disse udendørs foto sysler, først bestemme miljøfarer til dig selv og dit udstyr. Sikkerhed, for både dig og de mennesker, man fotograferer, er din højeste prioritet. Ingen foto er værd at sætte sig selv i fare.

Vandreture, cykelture, Backpacking, og General Exploration

Trip vægt og bulk bør være dit vigtigste bekymring, når pakning kameraet for vandre-eller cykelture. Når du skal beslutte, hvad kameraudstyr til at bringe, kan du prøve at forudse det foto situationer, der er vigtigst at fange når du er på sporet. Jeg har altid gerne holde mit kamera ved hånden, når jeg er ude vandreture, backpacking, eller cykling. Til cykling, vil holde kameraet i toppen af din hydrering pakke giver dig tilstrækkelig adgang. Altid at være klar til skud, kan du overveje en kompakt peg-og-skyd kamera, som du kan holde i en lomme der er knyttet til skulderremmen af din cykling hydrering pakke. Hold dit kamera i din pakke eller cykel cykeltasker, når du rider din cykel.

På vandreture jeg bære et kamera enten omkring min hals eller i en lille Fanny pack. Jeg holder mit kamera ved hånden, hvis jeg kører gennem landsbyer eller andre interessante eller unikke terræn. Jeg har også altid har mit kamera ud og klar til brug i godt lys tidlig morgen eller sen aften, hvis det er tåget, eller hvis der er andre interessante lys. Hvis du skyder i ørkenen, bliver du nødt til at tage særlig pleje for at holde forblæste sand ud af dine kameraer. Pakning objektiver og kameraer individuelt i forseglede nylon Ziploc poser er en god linje i forsvaret. Undgå at skifte objektiver eller åbning bagsiden af kameraet, når vinden blæser hårdt nok til at blæse sand rundt.

Snow Sport: Ski, Snowboard og vintercamping

Typisk, når der optages skiløb og snowboarding, vil du være på forkant med den skiløber eller kostelev på udkig efter et sandsynligt indspilningslokaliteten. Hastighed er af afgørende betydning i Ski fotografering. Holde kameraet i en pakke gør adgang for langsomt. Brug i stedet en hip pack, der har en livrem og skulderrem. Hofte pakke bør have en lynlås til at holde ud sne. Nogle producenter gør hip kamera pakker, der integrerer med en rygsæk, som er en endnu mere stabil måde at bære dit kamera, når skiløb. Kameraet pakken kan bruges til at holde mad, vand og ekstra objektiver. Du bør ikke bære kameraet dinglende fra halsen af sin strop eller under din jakke når ski eller snowboard-hvis du faldt, kunne kameraet skade dig.

Sejlsport og vandsport

Kameraet beskyttelse er kritisk i skydning vandsport. Frisk vand er ætsende og salt vand i endnu højere grad, således i surfing, rafting, og de fleste padle idræt en vandtæt sag eller taske er et must.

På en rafting eller padle tur, forventer at blive på vandet omkring fire eller fem timer om dagen. Hvis du har en vandtæt sag til dit kamera og du er forsigtig, kan du tage billeder, mens du sidder på båden i flade vand. Du kan spørge tømmerflåde guide eller anden kyndig person på båden, hvis den kommende strømfald vil blive splashy, eller hvis du skal forvente en komplet slukker.

Den bedste objektiv til brug for skydning i en båd er en vidvinkel zoomobjektiv, som 17-35 zoom. Både om at flytte vand kan være smukt. Leg med tilpasning dit kamera til langsommere lukkertider at se hvad du bedst kan lide. Et andet kreativt værktøj, når du optager vand refleksion. Kig nøje efter vand refleksioner på rolige vand under solnedgang og solopgang. Refleksioner bliver mere fremtrædende, når vandet er mellem dig og den lyseste del af himlen.

Hvis du skyder omkring saltvand huske, at saltvand er langt mere ætsende end ferskvand, så du skal tørre og rense dit kamera omhyggeligt hver dag. Ocean surf årsager saltvand spray, der skal suspenderes i luften. Hvor omkring surf holde dit kamera, der er omfattet og beskyttet af saltvand spray. Med pleje du kan skyde alle aspekter af en flod tur, en surfer tur, eller en dag på stranden med børnene.

Ved første øjekast ser det ud til, at medmindre du er en fuldtids eventyr atlet, eventyr fotografering er noget, du vil have ringe mulighed for at anvende dig selv til-dog intet kunne være fjernere fra sandheden. Når de skal lære at skyde actionbilleder, der er mange måder, du kan begynde at øve og honing dine evner, når du er langt fra bjergene eller vilde floder. Her vil jeg tale om “crossover,” ved, at jeg mener, hvordan du kan anvende eventyr skyde færdigheder og teknikker til din hverdag fotografering.

Der er mange steder lige rundt dit nabolag, dagligdags udendørs aktiviteter, og amatør holdsport, hvor du kan skærpe dit øje til at skyde eventyr og handling. Disse er ikke øvelser, der vil uddanne dig til at reagere hurtigere, fordi jo mere du skyde, jo mere tunet ind på denne aktivitet vil blive, og hastighed vil følge naturligt. I stedet vil disse crossover øvelser lærer du at henvende sig til spillet på samme måde som en professionel fotograf udarbejder inden nedskydningen en begivenhed eller en ekspedition. Denne øvelse simpelthen gør du ser et spil eller sportsbegivenhed som fotograf, ikke som en tilskuer. Som en fotograf, tilgang du aktiviteten ved at lede efter billeder, der fortæller historien i spillet.

Hvad adskiller et snapshot fra en god foto planlægningen, der går til at gøre billedet. Inden vi går ud for at skyde, altid pro fotografer har en form for plan, som omfatter et mentalt billede af, hvilken type billeder, de ønsker at skyde. Hvis du starter med en idé om de fotos, du ønsker at skyde, kan du derefter arbejde baglæns og beslutte, hvad kamera, linse, og andet udstyr du måske brug for at få disse fotos.