lukkertid, blænde og ISO

Du kan gøre fotografering med selv de simpleste af kameraer, men de principper, som jeg gerne vil have til at undervise, er for folk, der ønsker at lære at bruge et DSLR-kamera, et micro four thirds kamera, eller i det mindste et kamera, der giver fotografen mulighed for at justere lukkertid, blænde og ISO. Selv nogle pocket kameraer har denne funktion.

I nogle tilfælde interneringen med den rette person kan være mere værdifulde end at gøre et kursus. Men at en person har behov for at være generøse med deres viden, og det bør være et opmuntrende lærer. Den forkerte slags praktik kan finde dig fast i et lille kontor journalisering, besvarelse af telefoner og udførte tarveligt ikke-fotografering job uden mulighed for nogensinde at lære noget.

Fotografering Online foto Tutorials Fotografering Workshops Forfølge din forkærlighed for rejser og passion for fotografering med disse omhyggeligt kurateret fotografering ture. Få op tæt og personlig med natur og dyreliv, som du afhente de finere nuancer af fotografering. Sudhir Shivaram Fotografering online foto tutorials kombinere cutting-edge web-teknologier og udtømmende indhold, til at tilbyde en omfattende online-ressource, der er tilgængelig på enhver enhed – computer, tablet eller Smartphone. Vores fotografering workshop er designet til at lære alt hvad du behøver for at få et fast greb om de grundlæggende principper. Typisk fordelt på to dage, den første dag er dedikeret til at bibringe de centrale principper for fotografering. Disse erfaringer er blevet yderligere forstærket i løbet af en kort udflugt på dag to.

Fotograf Esbjerg

Erhvervsfotograf Esbjerg

Portrætfotografering i Esbjerg

Eventfotografering Esbjerg

Reklamefotograf Esbjerg

Bryllupsfotograf Esbjerg

Esbjerg foto bloggen

Digital Photography School har længe været en af de bedste ressourcer til fotografering samfund. Ikke kun har de gode artikler, men de har et nyttigt fora og bøger for. Helt sikkert tjekke det ud og mens du er der, kan du læse vores artikel om post-processing effektivitet i Photoshop.

“Optagelse af billeder er de nyder livet intenst, hver hundrededel af et sekund.” —Marc-Riboud, Hvis de ovenfor nævnte ord, der giver genlyd med dig, så er du på det rigtige sted. For, Sudhir Shivaram Fotografering vil hjælpe dig med at gøre netop det – nyd livet intenst. Et klik på et tidspunkt. For at ramme en stemning for eftertiden. For at fastholde et øjeblik i evigheden.

Populære Photograpy, også kaldet Pop Foto, er et stort fotografi hjemmeside med masse af nyttige tutorials, videoer og sjove konkurrencer. Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder og finde inspiration, jeg stærkt anbefaler, at du tilføjer dette websted til dine bogmærker.

Cambridge i Farver er et online læringsmiljø, hvor fotografer kan komme til at forbedre deres færdigheder. På enhver given dag, over 20.000 forskellige mennesker, der er ved at lære om fotografi og bidrager i fora. Hvis du har mere obskure spørgsmål eller foretrækker fora for læring, dette er en stor ressource for at tjekke ud.

Hvis du læser dette Foto Grundlæggende serien, betyder det sandsynligvis, at du i øjeblikket skyde på “Green mode” dit kamera–eller den automatiske indstilling. Det betyder at kameraet helt kontrol af eksponering af billedet. Når du skyder på automatisk tilstand, kameraet vælger en blænde indstilling, ISO-indstilling, en lukkertid, og et væld af andre indstillinger for dig.

De 18 måneder, jeg tilbragte hjælpe lærte mig tonsvis af erfaringer, om hvordan lys, direkte, stille og tale med modeller. Det lærte mig også, hvordan at arbejde med makeup artister og stylister, og hvordan til at håndtere vanskelige kunder. Men vigtigst af alt, jeg har oplevet på første hånd op-og nedture i at drive en virksomhed. Havde jeg gået direkte ud på min egen uden at arbejde som assistent, jeg aldrig ville have indset, at ALLE fotografer oplever tilbageslag i deres virksomhed, og at ingen — uanset hvor fantastisk eller i-demand — er immune. Denne lektie var guld og så mig gennem mange rolig gange gennem min karriere.

Geoff Lawrence er en af de mest grundige steder, jeg har stødt på, på fotografering. Der er otte forskellige sektioner til at lære alt det grundlæggende om, hvor til at starte hele vejen til avanceret belysning og kompositorisk strategier. Nogle af de mest udfordrende emner som du vælger det rigtige kamera, at få eksponering til højre, og læring om farver, er også dækket i detaljer. Geoff ‘ s hjemmeside er en stor reference for enhver fotograf.

Jeg har lyttet til din podcast i dag, og jeg forlod forvirret over DOF spørgsmål. Det har at gøre med din første kommentar, at full frame kameraer har mere begrænset DOF end DX kamera. Jeg mente det modsatte og kontrolleret DOFMaster online for at bekræfte. Jeg brugte parametre i et D700, f16, 24mm, og 10 meter fra motivet. Jeg skiftede så til de samme parametre undtagen ændret kameraet til en D7000. Den DOF var betydeligt mindre. En bedre test var at ændre afstanden fra motivet til 4 meter. Du er den anden pro til at fortælle mig dette, så jeg mangler noget?

Online kursus er fantastisk til at lære i dit eget tempo og i komfort af dit eget hjem. Se for de fag, der er undervist af fagfolk, du respekterer, og i en stil, du kan relatere til. Jo mere du nyder, og relaterer til din lærer, jo lettere vil det være for dig at lære. Mange af de virkelig gode kurser tilbyder pengene tilbage garanti, hvilket gør dem til en nul-risiko investeringer.

Hej, jeg så dit flash fotografering, video læring flash i 10 minutter. Pænt informativ. Så jeg købte hvad jeg troede, jeg havde brug for til mine specifikke behov. Jeg vil gerne have to ud af kameraet blinker fyring samtidigt, fordi jeg skyder mine billeder til portfolio formål og ønsker at tænde op i to sider (venstre og højre). Jeg har en nye D3200 Nikon, jeg har købt 2 af Yongnuo YN560-111 blinker, hvilket formodes at have en indbygget trigger. Jeg har også købt Yongnuo Transceiver YN-622N-TX. Jeg troede, de var sammenlignelige, men jeg kan ikke få dem til at arbejde på alle. Kan du hjælpe mig med at løse dette? Jeg tror, jeg har brug for en anden transceiver, men ikke ved at købe, eller hvis jeg bare ikke ved, hvad jeg laver. Hvis du kan, jeg ville sætte pris på det. Tak, Al

Når du er klar til at lære at skyde i manuel tilstand, få tack skarp fokus, og master belysning, kan du overveje at købe min Fotografering Starte video-serie. Det er en serie af 22 video-tutorials, hvor jeg gang du trin-for-trin gennem de ting, som det normalt tager min fotografering studerende to år at lære. Jeg har prissat den på en VIRKELIG rimelig pris, så du kan få en god solid start på fotografering.

Et godt sted at starte søger mentorer er i dit venskab og sociale medier cirkler. Det er ikke så skræmmende, som det lyder. Se efter en person, hvis arbejde og måde at arbejde på, som du beundrer og respekterer. Følg dem på sociale medier, og se efter måder, du kan føje værdi til forholdet. Spred deres indlæg, kommentere deres billeder, dele deres arbejde, henvise klienter til dem, og sende dem links til gode steder eller genstande, der kan være interesseret i.

26 februar 2018 Svar hashan vishwapriyawhat er kameraet, hvad er den linse sin dont mener om fotografering… tror, at hvis du har en telefon fandt du gøre dit bedste med det?? tænk på, hvad du har, og hvad du gør med det, fotografering er kunst. go for it. gøre din egen. lær så meget du kan.

Det er forbløffende, hvor mange måder der er at lære ting. Jeg beskæftiger mig med disse spørgsmål hver dag som en middle og high school-film/fotografi lærer. Jeg er autodidakt – guidet af min far – og har kæmpet med spørgsmålet om, hvordan man bedst til at undervise i fotografi i et klasselokale, hvor jeg ikke kun flere læringsstile til at tage højde for, men flere af alder/modenhed/erfaring (jeg har ofte 7 gradere og seniorer i samme klasse). Jeg tror, jeg er kommet op med en original tilgang, og jeg søger hjælp til at få det til at ske. Jeg ville elske noget feedback på det, og jeg ville byde nogen støtte der nogen her, der kunne låne, selv om det er bare med at sprede budskabet. Tak for den gode artikel!

Januar 28, 2014 Svar Chrys MartyThanks for cheat sheet. Har forsøgt at sætte en sammen til selv at foretage, du reddede mig så meget arbejde. Elsker denne hjemmeside.

JIm, jeg virkelig nyde dit websted og podcasts. Tak for din hengivenhed til kunsten. Efter mere end 45 år for at være en ivrig fotograf, denne vedhæftede url af fotos fra Google ‘ s robot kamera har mig meget deprimeret. Bemærk fremragende eksponering, interessant emne, og sammensætning af mange af disse “non-komponeret” fotos. Hvad håb har vi almindelige dødelige har i forhold til de maskiner som Big Blue, Watson og nu Google professionel fotograf?

25 April, 2014 Svar AlHi, jeg så dit flash fotografering, video læring flash i 10 minutter. Pænt informativ. Så jeg købte hvad jeg troede, jeg havde brug for til mine specifikke behov. Jeg vil gerne have to ud af kameraet blinker fyring samtidigt, fordi jeg skyder mine billeder til portfolio formål og ønsker at tænde op i to sider (venstre og højre). Jeg har en nye D3200 Nikon, jeg har købt 2 af Yongnuo YN560-111 blinker, hvilket formodes at have en indbygget trigger. Jeg har også købt Yongnuo Transceiver YN-622N-TX. Jeg troede, de var sammenlignelige, men jeg kan ikke få dem til at arbejde på alle. Kan du hjælpe mig med at løse dette? Jeg tror, jeg har brug for en anden transceiver, men ikke ved at købe, eller hvis jeg bare ikke ved, hvad jeg laver. Hvis du kan, jeg ville sætte pris på det. Tak, Al

University/College rute. For rent læring fotografiske færdigheder, college rute i det forenede KONGERIGE er en god en, men går på Universitetet for at studere fotografering er helt anderledes. Kun omkring 1/3 af tiden er brugt på at lære den “færdigheder” som der er en større vægt på kontekstuelle undersøgelser (stile), forskning og overvejelser, såvel som andre områder.