specialiseret fotograf

professionelle fotograf i Greve. Jeg har studie i Brøndby og kører til både virksomheder og private over hele Sjælland.

Jeg er specialiseret i portrætfotografering, bryllupsfotografering, businessportrætter, erhvervsfotografering, fotografering i skoler og institutioner. Fotografering til konfirmationer, koncerter, events og begivenheder, samt boudoir og erotiske fotos er også et af mine specialer. Derudover tilbyder jeg produkt- og reklamefotografering for virksomheder.

Bryllup

En af de bedste måder at genopleve jeres bryllup på er ved at se bryllupsbilleder fra dagen. Når I vælger en professionel fotograf, får I billeder af meget høj kvalitet. Dagen kan ikke gøres om, så det er supervigtigt, at I får en bryllupsfotografering, som I er tilfredse med.

Det er en god idé at tage en personlig snak med bryllupsfotografen, sådan at I bliver helt enige om, hvad der skal ske på dagen.

Det er meget vigtigt, at I kommer frem med jeres drømmeønsker, så I sammen med fotografen kan finde de helt rigtige bryllupsmotiver og bryllupsbilleder, som passer til jer.

Skal I fotograferes i fotografens studie, på en aftalt nær location eller skal fotografen komme til jer? Det er alt sammen spørgsmål som vi i fællesskab afklarer i en samtale inden den store dag.

Boudoir fotografier

Boudoir fotografier er den mest fantastiske, exclusive og personlige morgengave du kan forære til din udkårne.

Boudoir fotografi bliver brugt i mange sammenhænge, men de mest populære er Morgengave til gommen, Valentines Day, Julegave, Sexet overraskelse, Oplevelse ved polterabend for piger

Hvad enten du vil bruge dine billeder som morgengave, julegave eller bare vil have en god oplevelse med din krop i fokus, så er det vigtigt du er tryg. i kan også komme som par. Mænd er også velkomne.

Fotograferingen kan foregå i trygge omgivelser, hjemme hos dig selv eller i studiet i Karlslunde. Vi kan også tage billederne i naturen, på stranden eller i skoven.

At få taget boudoir billeder af en professionel boudoir fotograf kan være en grænseoverskridende oplevelse, så det er vigtigt du vælger en fotograf du føler dig tryg ved. Hvis du ønsker det kan du tage en ven eller veninde med til at overvære optagelsen.

Mit primære fokus er at give dig en god og sjov oplevelse, hvor vi finder lige netop det udtryk der fremhæver din skønhed bedst.