Det er både sjovt, spændende og udfordrende at begive sig i kast med hjemmelavet dekoration

Skab din egen indretning med fotografier – Det er både sjovt, spændende og udfordrende at begive sig i kast med hjemmelavet dekoration til dit hus eller din lejlighed – og gør du det med fotografier, behøver det heller ikke at være svært. Et flot fotografi i en smuk ramme kan skabe liv og personlighed i ethvert hjem.

Motiv

Der findes som sådan ikke nogle gyldne regler for, hvordan du kan fange det bedste billede på det rigtige tidspunkt. Et godt råd er at tage helt naturlige billeder, da de tit fungerer bedre end dem der virker opstillede.

Brug af zoom

Det er en god idé hvis du bevæger dig tæt på dit motiv, rent fysisk. Det er ikke nok at zoome ind på motivet. Du bør kun bruge en zoom-funktion, hvis det ikke er muligt at gå tættere.

Antal

Tag rigtig mange billeder! Selv de professionelle fotografer laver dårlige billeder. De dårlige billeder ligger du bare ikke mærke til, idet de tager så mange at de kan tillade sig at sortere de mindre gode fra. Den teknik skal du tage til dig, samtidig med at du får det samme billede fra mere end én vinkel.

Ophæng

Når du har taget en masse billeder og udvalgt de bedste, er det tid til at hænge billederne op. Alt efter billedets motiv og farver, skal du nu i gang med at finde de helt rigtige fotorammer. Du kan finde flotte fotorammer på nettet.

Når du køber rammer til dine billeder skal du først og fremmest vurdere billedernes endelige størrelse. Det kan være at du har et motiv der i sidste ende skal skæres betydeligt til, hvorfor rammen skal tilpasses herefter. Hernæst skal du indsnævre stilen og huske på, at rammen skal matche den overordnede stil i din bolig.