Photoshop kan bidrage til at forbedre dit bryllup fotografering.

Photoshop indeholder en intens række redigeringsmuligheder for en fotograf til at forbedre dit bryllup fotografering. Fra korrigerende hud toning for portræt arbejde på særlige farver forbedringer for billeder, bringer Photoshop magt professionel redigering i dit arbejde. Forståelse af de grundlæggende i programmet er nødvendigt at arbejde effektivt og smagfuldt i Photoshop, som dårligt gennemført redigering kan let ødelægge udseendet og fornemmelsen af et billede. For de bedste bryllup billeder muligt basere sig på kameraet og dine fotografiske evner til at tage flotte billeder og blot finpudse og forbedre dem i Photoshop.

Portræt Teknikker

At anvende en særlig Photoshop aktioner og teknikker til portrætter vil øge disse særlige forbundet billeder fra brylluppet. Hud ekstraudstyr, såsom udglatning, tilføjer varme til hudtoner og fjerner pletter, tilføjer en polsk til portrættet billedet. En blødgørende effekt på højdepunkterne i et billede, når du er færdig med måde, også tilføjer følelser til fotoet. Slibning af øjenfarver kan hjælpe et portræt pop ved at tilføje en subtil kontrast og at henlede opmærksomheden på motivets øjne. Forstå Healing, Kloning og Lasso-værktøjer til korrekt anvendelse hud forbedringer. Farvemætning, Kurver, Niveauer og specielle farveindstillinger kan hjælpe med kontrast og toning af billedet. Special Photoshop Aktioner kan også købes til automatisk at anvende en række foranstaltninger til et billede, når den aktiveres via Handlinger vinduet i Photoshop. En handling er en serie af indspillede redigeringer på et billede, der skaber den ønskede effekt og kan registreres af den købte redaktør eller. Når indspillet eller uploadet, skal du blot trykke på “Play” knappen i Handlinger vinduet for at anvende den særlige virkning.

Vignettering og baggrund effekter

Tilføjelse sort ud til kanten af et fotografi, også kaldet vignettering, tilføjer kontrast til et billede og trækker øjnene til midten af billedet. The Burning værktøj i Photoshop kan du oprette denne effekt. Denne effekt giver også en antik føler til sort-hvid eller sepia billeder. Sepia refererer til en speciel effekt, der tager en sort-hvid billede og tilføjer en brun nuance. Sløring baggrunde af billeder er også en speciel effekt, der giver emnet at skille sig ud. Den sløret baggrund kan også ske i kameraet ved at fokusere på dybdeskarpheden bruge blændeindstillinger. Photoshop kan efterligne denne effekt, men at anvende det i kameraet giver det bedste resultat.

Toning og Farve fremhæver

En fotograf kan ved tilføjelse af en speciel toning eller effekt på et billede hjælper ændre farve fotoet i en subtil endnu kunstnerisk måde. Brug af farvemætning og kontrast effekter i Photoshop kan tage en flad eller kedelig image og gøre det skinne. Modebranchen bruger toning effekter til fotografier og henvise til modemagasiner vil give dig nogle kreative inspiration. Tilføjelse af en gul eller blå tone til et billede vil give billedet en ny følelsesmæssig tone, så eksperimentere med visse billeder og farvepaletter. Tilføjelse kontrast ved hjælp af Niveauer eller Kurver værktøjer i Photoshop tilføjer drama til visse billeder som ikke øger de sorte punkter i et billede. Købt eller downloades Aktioner også bidrage til at anvende billedet toning på en hurtig og effektiv måde.

Sort-hvid Konverteringer

Konvertering et billede til sort og hvid er en vital redigering redskab for bryllupsfotograf. Photoshop indeholder et væld af konvertering valgmuligheder, lige fra dybdegående værktøjer såsom Lab Farver og kanaler til at bruge en enkel metode med farvemætningen værktøj. Vær sikker på at øge de sorte punkter med Niveauer eller Kurver, når de foretager en konvertering eller billede kan synes udvasket og meget flad eller grå. Forstå kompleksiteten i sort-hvid-konvertering ved hjælp af Photoshop, og du vil opnå en professionel og kunstnerisk resultat ikke er muligt med andre programmer.