Hvis dit kamera skal med på turen…

Hvis du ønsker at bringe et digitalt kamera på din næste flyrejse, planlægge tid. Dette er for at sikre, at du pakket alt det nødvendige udstyr, og du vil få lov til at komme forbi sikkerhedskontrollen uden problemer. Bring dine elektriske stik adapter og / eller konverter, hvis du vil bruge et digitalt kamera batteri oplader.

I stedet for at sætte dit digitale kamera i din kuffert, pakke det på et godt polstret håndbagage. Det er lettere at tage den ud under en inspektion, og du kan være sikker på, at det ikke vil blive beskadiget eller ødelagt.

Forsikring til dit kamera udstyr

De fleste lufthavne normalt tager intet ansvar for beskadiget eller stjålet digitale kameraer. Hvis du ønsker at tage ekstra forholdsregler for dyrt kameraudstyr, skal hver post være forsikret separat. Der er standard boligejer eller lejer politikker, der giver dækning mod brand og tyveri, når du rejser.

Nogle gange kan en primær forsikring dækker kamera udstyr til ikke-kommerciel fotografering ved hjælp af en “rytter” eller en “floater”, som er mere praktisk. Men du er nødt til at bestemme, hvad der er inkluderet i den politiske, og hvad er ikke – skade, brand, tyveri, tab. Glem ikke at holde en liste over alle de serienumre.

Toldangivelse om kamera udstyr

Erklærer alle dit kamera udstyr med toldere før din afrejse. Denne måde, vil du ikke bevise dit ejerskab igen, når du kommer tilbage fra din rejse. Det er en god ting at bringe kopier af kvitteringer for dit digitale kamera og alt andet udstyr.

Reglerne i Federal Aviation Administration i USA kan give en go-signal for hånd inspektion af fotoudstyr og film.

Film pakker og andre fotografisk udstyr skal inspiceres uden eksponering for en X-ray maskine efter anmodning fra passagerer. Dette er i henhold til Code of Federal Regulations af FAA.

Det ville være bedst at lægge din film i klar beholdere eller plastikposer. Dette ville fremskynde udvælgelsesprocessen. På den anden side kan en lignende politik ikke kan findes i andre lufthavne. Din flyselskabet eller rejsebureauet kan give dig detaljerede oplysninger om regler for hånd inspektion af digitale kameraer og andet udstyr. Alternativt anmode om en manuel inspektion fra lufthavnens sikkerhedskontrol.