Vores udgangspunkt er moderne fotografi, med inspiration i tidens reklamer, musikvideoer og film. Det er vores mål, at give specielt unge mennesker mulighed for at få lavet billeder, som de ser i de medier, der omgiver dem. Billeder behøver ikke kun være søde og pæne, de kan også være cool, hotte, frække, sjove, anderledes, syrede og …….. kun dine ideer sætter grænserne!

Vi kan selvfølgelig lave både klassisk portrætfotografering, bryllupsfoto eller et godt familiebillede. Læs meget mere om mulighederne under produkter.

Moderne fotografi

billeder til virksomheder

Også billeder til virksomheder, både portræt, casedokumentation og produktfotografering som i dagens visuelle samfund gør en forskel. Sidst men ikke mindst laver vi også fotojournalistiske opgaver.

billeder til dit bureau

Er du model, skuespiller eller statist og har brug for billeder til din mappe
så laver vi billige test til din mappe. Du betaler en billig standardpris
og betaler så pr. billede vi skal lave til din mappe. Du får også en CD-ROM med de valgte billeder til dit bureau.

Portræt

Vi laver alle typer af portræt fotografering. Sort/hvid og farve billeder klassisk og moderne. Til virksomheder eller private. Du kan få alt fra et standard portræt til et mere personligt portræt. Vi kan lave det på studie eller vi kan lave det i dit miljø derhjemme på arbejdspladsen eller et helt andet sted. Vi kan lave billeder når det passer dig. Vi fotograferer alle ugens 7 dage og på det tidspunkt der passer dig.

Portræt

Kalender fotografering

Kalender, Få lavet din egen personlige kalender. Det kan være af dig selv med billeder til din elskede. En personlig gave som er blevet meget populær. Alle tiders til brylluppet til fødselsdagen, kæresten eller dig selv! Vi laver forside og sætter spiral i kalenderen så den er klar til brug. Kalenderen kan laves i forskellige formater.

Bryllup

Bryllup, Skal I giftes så skal I også have et godt billede fra denne dag. Vi laver bryllupsfoto i vores studie på nogle af de dejlige lokationer vi har i nærheden som f.eks. Kongens Have, Kastellet og kvarteret omkring Nyboder. Men vi dækker det meste af Sjælland med vores bryllupsfotografering. Vi ser jer meget gerne til et lille møde om fotografering på vores studie inden så vi kan planlægge fotograferingen ordentligt.

Bryllup

Billedbehandling

Vi genskaber gamle billeder farvelægger mv. Vi kan også tilbyde normal efterbehandling af både ind-skannede og digitale fotos såsom retouchering af ar bumser mv. farvekorrigering o.a.

Virksomhed

Vi laver billeder til din virksomheds brochure eller website, julekort eller hvad jeres behov er. Vi laver portræt og gruppebilleder til præsentation og dokumentation samt produktbilleder, f.eks. til brochurer mv.

Læs mere om fotografi: