Mange mennesker begynder at fotografere med et kamera, de har lånt, men der kommer en dag, når man ønsker sit eget kamera. Stolene spørgsmålet om hvilket slags kamera til at samle op på samme tid.
 

I dag er udvælgelsen uhyre, men det kan let opdeles i tre kategorier:

Kompakt kameraer: små, enkle og økonomisk overkommelige (Ja, jeg ved at der er kompakte kameraer, der er store, komplicerede og dyre), men med færre muligheder og lavere billedkvalitet end de større og dyrere modeller
 
Mirrorless system kameraer: kameraer med billedkvalitet magen til hvad du finder på DSLR, men som optager mindre plads. De har udskiftelige objektiver og et normalt kan samle en masse andet tilbehør som Flash, vertikal greb og meget mere. Gør hjælpeprogrammet for størstedelen af det store flertal af tilfælde.
 

SLR kamera

SLR kamera: dette er kongen blandt kameraer. De har den bedste ansøger, hurtigste respons, den bedste autofokus, bedste ergonomi og det største udvalg af tilbehør og linser. I afkast, den større og ofte mere dyre end de andre kategorier. Er du meget bekymret om billedkvalitet, der er også nogle af disse du opnår den højeste billedkvalitet.
 
En af disse tre kategorier du vælger afhænger hvordan meget du gerne vil bære på niveau af ambitionsniveau og dit budget. Det afhænger også af hvad du har til hensigt at fotografere. Alle kameraer er kompromiser i flere områder, og der er ikke et kamera, der er bedst for alle
 
De tre forskellige typer af kameraer med korrekte størrelsesforhold. Vægten fordobles for hver type kamera – 800 g 200 g, 400 g.
 

Kompakt kamera

Se billederne på skærmen eller oprette foto-bøger og mindre udvidelser til capture relativt banalt emner og har ikke mange specifikke krav, dette kan være kamera du. Hvis du altid vil have med kameraet er helt ideel størrelse. Gør du har ambitionen om at mere end Fastgør minder, du har brug for en avanceret model eller gå op til et system kamera.
 

Spejl fast system kamera

Dette er en relativ ny kategori af kameraer. Her har du en masse at vælge imellem i både filstørrelsen og billedkvaliteten. Fælles for alle er at de har udskiftelige optik, så du kan sætte på en linse egnet til at fotografere. Det gør kameraet mere alsidig end kompakt kameraer.
 
De vil også have højere billedkvalitet på grund af det større billede chip. Kameraer mangler de optiske Søgeren findes på SLRs. Nogle af dem har en elektronisk Søgeren, mens andre skal du bruge skærmen som kamerasøger. Mange af disse kameraer har forrygende hurtig autofokus, men det er sjældent der egner sig til kommentar i hurtig flytning.
 
Du skal stadig et SLR. Du behøver kan ekstremt lang målsektoren længder også være udfordringer. At størstedelen af andre design finder du hvad du har brug for på et fast system kamera spejl.
 

Single Lens Reflex

Dette er kameraet, hvis du ønsker mulighed for at fotografere alle slags weird, men også inden for single-lens reflex-kameraer, der er modeller, der er bedre eller dårligere for forskellige typer fotografering. Enten måde du har det største udvalg af linser og tilbehør, og du har et godt greb, god ergonomi og ofte mange kendte låne udstyr og lektioner. Disse ting gør single-lens reflex-kameraer er stadig mere populære end disse mirrorless modeller.
 
Hvis du køber et system kamera, har du mulighed for at starte blot ved at benytte fuld automatisering. Du vil senere ønsker at lære mere, du ikke er begrænset på nogen måde, så du har alle muligheder for at vokse med kameraet.
 
Det er vigtigt, at du køber et kamera, der er i henhold til behov og forventninger. Hvis ikke, det vil hurtigt blive efterladt hjemme. Det er ligegyldigt hvor godt kameraet, du køber, hvis den ikke bruges.