Hvis du elsker fotografiet, så vil du ønske at udskrive en kopi af denne liste. Disse er de mest ønskede bøger på Amazon. Det betyder, at der er nok en bog eller to på denne liste din fotograf ville elske. Spare tid ved at bruge denne liste som en indkøbsliste. Din fotograf vil elske dig for det.

1. National Geographic Image Collection af National Geographic, Michelle Anne Delaney, Maura Mulvihill (5,0 ud af 5 stjerner)

Bag National Geographic’s verdensomspændende ry som et kraftcenter for fotografering ligger en af de fineste, mest omfattende og mest unikke grafiske ressourcer på Jorden: National Geographic Image Collection. For første gang nogensinde, vil læserne lod den fascinerende dybder denne enorme arkiv fra den tidligste fotografier indsamlet i slutningen af det 19. århundrede til cutting-edge arbejde i dag.

2. Den Digital Photography Book, bind 3 af Scott Kelby (4,3 ud af 5 stjerner)

Denne bog virkelig har en strålende forudsætning, og her er hvordan Scott beskriver det: “Hvis du og jeg var ude på en skyde og du spurgte mig,” Hey Scott, jeg ønsker lys for dette portræt til at se virkelig blød og smigrende Hvor langt. tilbage skal jeg sætte denne softbox? ” Jeg vil ikke give dig et foredrag om belysning nøgletal, eller flash modifikatorer. I det virkelige liv, ville jeg bare henvende mig til Dem og sige, ‘Flyt det i så tæt på dit motiv, som du overhovedet kan, uden at det faktisk vist i skuddet. ”

3. VisionMongers: Realiseringen af et liv og en levende i Fotografi af David duChemin (4,9 ud af 5 stjerner)

En bog for enhver fotograf, der nogensinde følte sig tvunget til at kombinere deres håndværk med en verden af handel og gøre overgangen til at blive en faglig fotograf. Mere som en skitsebog af ideer og visdom, end det er et system til at blive rig hurtig på fotografering, VisionMongers tager et kig på de skiftende landskab af professionel fotografering og de forskellige ture, der kan træffes for at komme der.

4. Inden for Ramme: The Journey of Photographic Vision af David duChemin (4,8 ud af 5 stjerner)

En bog om at finde og udtrykke dine fotografiske visioner, specielt hvor folk, steder og kulturer er berørt. En personlig bog fuld af den virkelige verden visdom og utrolige billeder, forfatter David duChemin (af pixelatedimage.com) viser dig både hvordan og hvorfor for at finde, jage, og udtrykke din vision med et kamera til øjet.

5. Fotografen’s Eye: Sammensætning og design for bedre digitale fotos af Michael Freeman (4,6 ud af 5 stjerner)

Design er den allervigtigste faktor for at skabe en vellykket fotografi. Evnen til at se potentialet for en stærk billede og derefter organisere de grafiske elementer i en effektiv, spændende sammensætning har altid været et af de centrale færdigheder i at gøre fotografier.

6. Den Digital Photography Book, bind 2 af Scott Kelby (4,6 ud af 5 stjerner)

I bind 2, tilføjer Scott helt nye kapitler spækket med Plain English tips om brugen af blitz, skydning tæt op fotografering, rejser fotografering, skydning mennesker, og endda hvordan man kan bygge et studie fra bunden, hvor han afmystificerer processen, så alle kan begynde at tage pro kvalitet portrætter i dag! Plus, han fik fuld kapitler om hans mest efterspurgte emner.

7. Det øjeblik, den Hits: Fotografi Secrets fra en af verdens top Shooters af Joe McNally (4,2 ud af 5 stjerner)

Joe McNally, en af verdens top pro digitale fotografer, banebrydende ved at gøre noget ingen fotografering bog har nogensinde gjort-blanding de rige, smukke billeder og elegant indretning af en kaffe-table bog med den uvurderlige uddannelse, no-nonsense indsigt, og fotografering hemmeligheder normalt kun findes i de sjældne, best-of-breed lærebøger.