Han var meget berømt i en tid med vintage film, og stigningen i biografen. Hans mest berømte emner Audrey Hepburn, Leigh, og the Beatles.

Valg kan ofte utilsigtet, kan chauvanistic Mike. Vi er sikkert alle gør det til en vis grad uden at være klar over. Folk har en tendens til at offentliggøre deres egne talenter – dem, der kommer fra deres eget land – uanset om de er komponister eller forfattere eller kunstnere, eller i dette tilfælde, fotografer. Et par internationale, ikke-Amerikanske fotografer, der ville bestemt ikke være out-of-place på din liste er Cecil Beaton (Britisk), Yousuf Karsh (armensk?), Sune Jonsson (Svensk), Helmut Newton (Tyske?), Philippe Halsman (russisk tror jeg), og… ja jeg kunne blive ved. Disse er alle Europæere jeg se nu. Sætte det simpelthen, er det meget usandsynligt, at 70% af fremragende portræt fotografer er eller var Amerikansk 🙂

Butterfly belysning bruger kun to lys. Nøglen lys er placeret direkte foran motivet, ofte over kameraet eller lidt til den ene side, og en smule højere end det, der er fælles for en tre-punkt-belysning plan. Det andet lys er en rim lys.

Denne artikel, for mig, igen rejst spørgsmålet om, “Hvad der definerer portræt fotografering?” Jeg kiggede over denne liste, og har ofte fundet mig selv enig og uenig med foto og fotograf valg, og det kom altid tilbage til det samme spørgsmål. . . Hvilken historie er den fotograf, der forsøger at fortælle? For mig, en stor “portræt” sigter til, og det lykkes, fortæller historien om den person eller personer med i billedet. Annie Leibovitz er en fantastisk fotograf, og har taget mange gode portrætter, men billedet af Leonardo DiCaprio med en svane omkring hans hals virkelig fortæller mig intet af Mr. DiCaprio. Dette er en mode-fotografi, eller måske en kunst at fotografere nogle, ikke et billede, hvor vi får alle indsigt i emnet i sig selv. Alle billedet af Steve McCurry, på den anden side, er udelukkende om den enkelte. Når man ser på disse portrætter, du ved, at du kigger på “sjæle” af disse personer. Uanset om du ser desperation, frygt, udmeldelse, styrke, eller noget andet, du ved, at du oplever, at følelser af den genstand, ikke er, hvad den fotograf eller den art director, var at forsøge at få dem til at formidle. I mellem har du billeder af Edward S. Curtis. Disse er gode billeder, og hans arbejde var enormt vigtigt at dokumentere Indfødte Amerikanere, men han ofte skrævede linje mellem at fortælle historien om den individuelle og fortælle den historie, at han ønskede at fortælle, ofte forklædt mennesker i uægte måder, klæde dem i uægte kostumer, og afholder ceremonier, der mere ligner Vestlige karikatur af den indianske kultur end kulturen i sig selv. Det efterlader os undrende over med hvert foto af hans, som vi se, om det er et portræt af den enkelte eller en iscenesat billede tættere beslægtet med en, der stadig liv eller mode propaganda stykke. Dorothea Lange er i en separat kategori, hvor jeg vil opfordre ingen af hendes arbejde, der vises her portræt fotografering. Disse er de fotos, der viser de enkelte følelser og forbindelser, sikker, men de er alle mod en større baggrund og er beregnet til at fortælle en større historie. Ja, jeg føler som om jeg kan se enkeltpersoner i disse billeder, men min generelle fornemmelse er, for den indstilling, dust bowl, og ikke for den enkelte. Hvad gør Langes fotos forskellig fra Mccurrys er den sammenhæng. McCurry isolerer sit fag i en sådan grad, at selvom man får følelsen af, at portrættet er, der finder sted midt i de dramatiske begivenheder, de begivenheder, der er skjult, og enkelte skinner igennem. Lange steder alt i sammenhæng, for at fortælle en større historie. Jeg ville aldrig sige den ene er bedre end den anden, de er blot forsøger at fortælle forskellige historier, en for den enkelte, og et af situationen. Dette er ikke en kritik af denne liste på alle, og det er faktisk meningen, mere som en kompliment. Jeg elsker det, når artikler, der får mig til at tænke mere dybt om et emne, end jeg havde til hensigt at når jeg først begyndte at læse dem, og dette gjorde bestemt det.

Fotograf Vejle

Portrætfotograf Vejle

Reklamefotograf Vejle

Eventfotograf Vejle

Bryllupsfotograf Vejle

Erhvervsfotograf Vejle

Vejle foto bloggen

Dette er ikke en kritik af denne liste på alle, og det er faktisk meningen, mere som en kompliment. Jeg elsker det, når artikler, der får mig til at tænke mere dybt om et emne, end jeg havde til hensigt at når jeg først begyndte at læse dem, og dette gjorde bestemt det.

“Der var masser af smil,” sagde han. “Det var som en familie værelse, efter at et bryllup, kender du nogle forældre forsøger at skændes de børn, andre onkler og tanter var tale til deres nevøer og niecer. Det var en familie, der var det væsentlige, hvad det er.”

“Det har været en utrolig ære og et privilegium at dokumentere, Hertugen og Hertuginden af Sussex’ s inspirerende rejse af kærlighed, håb og familie; fra engagement fotos, hele vejen igennem til den officielle bryllup og familie portrætter på lørdag,” Lubomirski sagde i en tidligere erklæring. “Det har været en smuk kapitel i min karriere og liv, som jeg med glæde vil aldrig glemme.”

Jedi mind tricks er ikke kun for Jedi. De er for fotografer. Os portræt fotografer står over for en vanskelig mission. Vi skal danne instant forbindelser med vores fag. Har du nogensinde fotograferet nogen, med hvem du kan bare ikke klikke på? Jeg har, og det stinker. For at undgå akavet suckiness at sutte, jeg anbefaler at bruge Jedi mind tricks.

Prins William og Kate Middleton ‘s officielle foto, taget i tronsalen på Buckingham Palace efter deres 2011 bryllup, er langt mere formel end Meghan og Harry’ s. Kate og William stå side-by-side, arm-i-arm og smiler til kameraet på en værdig, men en smule mere stiv portræt. Fotograf Hugo Burnand tog deres portrætter.

Linser bruges både i portræt-fotografering er klassisk hurtig, medium-teleobjektiv, selvom enhver linse kan anvendes, afhængigt af kunstneriske formål. Se, Canon EF Portræt Objektiver til Canon-objektiver i denne stil; andre producenter har samme intervaller. Den første dedikerede portræt linse var Petzval linse, der er udviklet i 1840 af Joseph Petzval. Det var et relativt snævert synsfelt på 30 grader, en brændvidde, 150mm, og en hurtig f-tal i f/3.3-3.7 rækkevidde.

Hastighed-kloge, hurtige linser (bred blændeåbning) er at foretrække, da disse giver dybdeskarphed (sløring af baggrund), som hjælper med at isolere motivet fra baggrunden og fokusere på dem. Dette er især nyttigt i området, hvor man ikke har en back drop bag motivet og baggrunden kan være distraherende. Oplysninger om bokeh i den resulterende slør er derfor også en overvejelse; nogle linser, især i “DC” (Defocus Kontrol) typer af Nikon, er designet til at give fotografen kontrol over dette aspekt, ved at yde en ekstra ring, der kun virker på kvaliteten af den bokeh, uden at påvirke den i forgrunden (derfor, disse er ikke soft-focus optik). Men meget bred åbningerne er mindre hyppigt anvendt, fordi de har en meget lille dybdeskarphed og dermed motivets ansigt, vil ikke være helt i fokus. Således, f/1.8 eller f/2 er normalt den maksimale blænde, der anvendes; f/1.2 eller f/1.4 kan bruges, men den resulterende defocus kan betragtes som en speciel effekt – øjnene vil være skarp, men ører og næse vil være blød.

Et photo shoot, er ligesom en dato – en platonisk en, naturligvis. Hvis du ønsker at komme sammen, du har fået til at tale om de rigtige ting. Og hvad er de rigtige ting? Det er, hvad får folk til at føle sig godt. Såsom rejser, musik, bøger, film… og mad.

Steve McCurry er berømt for sit foto ‘Afghansk pige,” taget i en flygtningelejr i Peshawar, Pakistan. Dette foto blev kåret som den mest anerkendte billede af National Geographic. Hans andre mindre kendte billeder er virkelig et kig værd!

Awesome. Jeg undskylder igen for ikke at grave en smule dybere og få en bred vifte. Tak for dit input, selv hvis et par allerede var inkluderet i prisen. Jeg vil se på disse talentfulde personer og inkluderer dem i en fremtidig stilling eller projekt. Glad for at opdage andre store talent hele tiden, at udvide mit sortiment af inspiration. Tak for at dele!

Der er mange forskellige teknikker til portræt fotografering. Ofte er det ønskeligt at fange motivets øjne, og står i skarp fokus, samtidig med at andre mindre vigtige elementer, som skal leveres i et blødt fokus. På andre tidspunkter, portrætter af de enkelte funktioner kan være i fokus i en sammensætning, såsom hænder, øjne eller en del af den persons torso.

Der er berømt for sine billeder, der er taget i Nordkorea, Eric Lafforgue har en historie for hver person, han har fotograferet. Fra stammerne i Namibia til Yezedis af Kurdistan, hans fortællinger er fascinerende og hans billeder viser nogle reelle følelser.

Når portræt-billeder er sammensat af, og fanget i et studie, fotograf har kontrol over belysning af sammensætningen af motivet, og kan justere retningen og intensiteten af lyset. Der er mange måder at tænde en motivets ansigt, men der er flere fælles belysning planer, som er let nok til at beskrive.

Hey Mike, første gang på dit site, og jeg tror du gjorde en fremragende job. Sikker på der er flere store portræt fotografer derude, men listen ville nok være uendelig. Dine valg var klassikere, tak.