Er du en god fotograf, men kæmper for at få flere kunder og øge din omsætning?

Som i enhver virksomhed, hvis du ønsker vækst og flere kunder, har du brug for at markedsføre dig selv bedre.

Heldigvis for dig, behøver du ikke at bruge tonsvis af penge på reklamer eller kampagner for at blive mere synlig.

Ved hjælp af lave omkostninger, effektiv internetmarkedsføring og traditionelle markedsføringsmetoder, kan du tiltrække mange nye kunder og derved tage din fotografivirksomhed til det næste niveau.

Herunder er en liste over tips, der kan drive din fotografivirksomhed mere opmærksomhed. Du behøver ikke nødvendigvis at implementere dem alle med det samme. Vælg og vrag mellem dem, du finder mest overkommelig og du hurtigt kan starte med. Når du har opbygget momentum, kan du blive mere kreativ og prøve andre metoder.

Sørg for at vurdere effekten af hver metode – men vigtigst sørg for at gøre det der er sjovt!

Lav-omkostninger men alligevel slagkraftig internet markedsføringsmetoder som øger din fotografivirksomhed

Internettet giver giver dig masser af værktøjer og metoder til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og tiltrække nye kunder. Selv om der er masser af muligheder, vil jeg kun beskrive de mest populære og effektive.

  • Opret en Facebook Side – Facebook har et stort fællesskab af brugere. Det virker som alle, fra dine venner til naboer og præst er på Facebook. Dine muligheder er her også! Så det giver mening for dig at skabe din profil på Facebook. Begynd ved at oprette en facebook side, uploade så nogle af dine bedste billeder. Du kan oprette en mappe for “bryllupsbilleder”, en for “portræt fotos” og én for “landskabsbilleder”. Dernæst spørg alle dine kunder, venner og familiemedlemmer til at “like” din side. Be dem om at spørge deres venner og få dem til at “like” din side. Når du har fået antallet af fans til en anstændig størrelse, kan du begynde at engagere og promovere på mange forskellige måder. Du bør helt sikkert dele alle de seneste billeder, du har taget. Nu og da kan du tilbyde en form for tilbud eller rabat. Derudover kan du bruge Facebook’s annoncer til at annoncere målrettet til lokale folk.
  • Opsæt din virksomheds profil på Google Places og Yelp – Yelp og Google Places er hvor lokale folk søger efter lokale virksomheder og tjenester. Det er helt afgørende at du har en tilstedeværelse på disse 2 steder! Sørg for at du har en færdiggjort profil for din virksomhed og få kunder til at skrive anmeldelser om dig.

Læs mere om fotografering her.