Forståelse af modefotografi

Modefotografi er bedst vises i modeblade som Vanity Fair, Vogue og Allure. Det er dedikeret til at vise modetrends i stof og i øvrigt, på den smukke mannequiner. Modefotografi har sin egen æstetik, fejrer mode forstærket af eksotiske steder og temaer. De tidligste show af modefotograf på plade er den portefølje af en ædel kvinde, Virginia Oldoini, grevinden de Castiglione i 1856. Den første mode model blev fotograferet af Adolphe Braun, hvilket gør ham til den første modefotograf! Udviklingen af halvtone trykning aktiveret modefotografi at tilføje farve og gnist til blade. Den franske magasiner Les mode og La mode practique var de første til at udnytte modefotografi.

Modefotografiets Hot Shots

I modefotografi, blev særlig vægt i første omgang om »mellemstation« skud, i naturlig giver i naturlige miljøer. Denne procedure eller praksis blev først vedtaget og udviklet af Baron Adolf de Meyer. Modeblade Vogue og Harper’s Bazaar var ledere inden for modefotografiet i den tidligere halvdel af det 20. århundrede. Den modefotografi industri koryfæer stadig salut og betale tribut til de bidrag, som George Hoyningen Huene, Cecil Beaton og Edward Steichen og Yva. De bogstaveligt forvandlet dette fotografi genre i en kunstart, der trivedes i Europa. I Amerikas Forenede Stater, bidragene til en verden af modefotografiet efter Anden Verdenskrig kom fra Martin Munkacsi, Richard Avedon og Irving Penn. På en måde, formet disse Hot Shots den moderne udseende modefotografi.

Udviklingen i modefotografiet

Mange af de ældre kunstnere villigt opgav deres nye former, hvoraf de fleste var meget stiv, for en mere naturlig og uafhængig stil. Det var i år 1936 at modefotograf Martin Munkacsi første fotograferet modeller i forskellige rejser på stranden. Modefotografi blev meget populær og blev en drøm for enhver ung mand, som elskede markedsført bredt kameraer efter Anden Verdenskrig og enhver ung kvinde, der havde den afgørende statistik! Modefotografi har et stort publikum og inddrager store betale pakker i dag. Modeller er nu nyder international berømthed status og en meget glamourøs livsstil. Faktisk ville det ikke være forkert at hævde, at modefoto er blandt en af verdens mest eftertragtede erhverv!

Vejen via mode

Der er en række muligheder, hvor modefotografi kan være stolt. Nichen mode reklame arena, kunstfotografi og berømthed portrætter er meget betaler og godt værdsat. I dag industrien koryfæer som Photo Editor Clio McNicholl og agent Gloria cappelletti enige om, at industrien er vidne til en ny avatar! Der er hele afprøvede strategi og anvendelse på oprettelse af et portefølje, som reelt indgive samme til redaktionen, valget af fotobureauet og i sidste ende et display. I modefotografi, er det vigtigste redskab i porteføljen. Det hjælper etablere et ry i modeverdenen.

Modefotografi for begyndere

Der er en række uopfordret porteføljer modtaget af foto redaktører af forskellige magasiner, regelmæssigt. Det er forståeligt for begyndere ønsker at få deres arbejde bemærket, næsten øjeblikkeligt. Reklamematerialet måske eller måske ikke være ledsaget af anbefalinger og vurdering af porteføljer begynder fra det tidspunkt, de ankommer. Amatør modefotografer kan få adgang til online ressourcer, eller websteder, der sætter dem i stand til effektivt at fremvise en stor mængde af billeder. Endnu en vellykket metode er computer redigering, for at holde retouchering og udskrivning så lave som muligt.

Mellemlang Fordelene er mange og let tilgængelige, men branchefolk fortsætte med at evaluere fotografier den traditionelle “gamle-bog ‘måde. Begyndere i branchen anbefales brugen af skarpe og klare billeder og transparenter for at vise deres arbejde. Branchens aktører mener, at fotografens personlighed er stolt i billederne! Det betaler sig at trykke online og offline ressourcer for tips, inden der iværksættes en karriere inden for mode fotografering. Industrien er åben for alle at udforske og de mere nyskabende, du er jo bedre er dine chancer for at overleve!