10 ting du kunne bruge Photoshop til

De fleste mennesker bruger ikke Photoshop i sin fulde kapacitet. Her er blot ti eksempler på hvad du kan bruge dette meget alsidige software til.

1. Gendannelse af gamle fotografier. Tag et kig gennem dette gamle familie fotoalbum – de virkelig gamle fra bedstemors loft.

Indeni er der sandsynligvis et par billeder fra vej tilbage, når der ikke har stået sin prøve tid så godt. De har fået revner og tårer, der virkelig ødelægge deres udseende.

Scanne dem ind i Photoshop, og derefter sat til at arbejde med stempelkloningsværktøjet, Healing Brush, og Patch værktøjer. Healing Brush i særdeleshed er en fantastisk værktøj til dette formål, da det prøver data fra en del af billedet og blander det med hvad der allerede er der.

2. Fejlrettelse. Vi har alle gjort det: Havde et anfald af “finger over linsen syndrom”, eller kom for tæt med flash, så vores fag lider af “røde øjne” og ligne statister fra en horror film. Brug afgrøde redskab til at redde noget brugbart fra din overstregede foto, og udvide guiden til at blæse det op til en rimelig størrelse. For “røde øjne” og “kæledyr øje,” brug pipetten til at prøve farve fra hele iris, og en pensel til at male væk rød.

3. Tilføjelse Grafik til videoer. Det er en lidet kendt faktum, men mange indenlandske og professionelle ulineære redigering systemer (især Mac baseret rumfartsnationer som Avid eller Final Cut) gør det muligt for dig at importere Photoshop. PSD-filer direkte ind på tidslinjen.

4. Oprettelse Tekst effekter Print og Web. Der er en næsten ubegrænset mængde af ting du kan gøre med tekst i Photoshop. Brug Type Mask værktøjer til at skabe billede fyldt tekst, så upload resultaterne til din webside – eller printe dem ud for en eneste af sin art T-shirt.

5. Drejning af et foto i en Work of Art. Alle kan lide at have gode ting at se på. De fleste af os gerne have billeder på væggen, og noget, der ser anderledes ud end hvad andre mennesker har på deres vægge er et klart plus. Medmindre du er velsignet med kunstneriske talenter, dog kan det være meget dyrt – indtil nu. Brug en af Photoshops mange kunstneriske eller Brush Stroke filtre til at vende dine billeder til “nye mestre,” derefter udskrive dem ud på kvalitet kunst papir.

6. Design Web Bannere og knapper. Photoshop kommer med et foruddefineret web banner størrelse lærred. Photoshop’s søster ansøgning, Image Ready, kommer med flere – og masser af værktøjer til animere tekst og billeder. Du kan også skabe interaktive knapper, der fremmer en web-browsing oplevelse.

7. Tilføje tekst til fotografier. Imponer din chef ved at sætte virksomhedens navn på siden af et fly, en bygning, eller racerbil. Brug Move Tool til at forvrænge teksten, så den passer konturerne af billedet, justere opaciteten en lille, og vupti! Teksten vil se ud som det altid har været en del af fotoet.

8. Ved at kombinere billeder, tekst og grafik til at gøre Covers til bøger, rapporter og cd’er. Photoshop indeholder mange af billedet manipulation kapaciteter af high-end DTP programmer, som koster tusindvis. Brug “lag via Cut” kommando til at gøre din titel tekst går bag en del af billedet – “. Rolling Stone” ligesom på forsiden af

9. Design af websider. Vidste du, at Photoshop og Image Ready kan forvandle dit billede eller illustration til en webside? Brug Udsnitsværktøjet til at skære dit arbejde i let downloades stykker, så rollover funktionen at integrere hjemmesiden webadresser.

10. Ved at kombinere billeder for at få det umulige muligt. Come on! Du tror ikke seriøst , at Michael Moore og præsident George W. Bush virkelig stod hånd i hånd på Det Hvide Hus plænen for Fahrenheit 9 / 11 plakat, har du? Jeg kender ikke med sikkerhed, at de brugte Photoshop til at fake det billede, men de helt sikkert kunne have gjort. Med Photoshop kan du fjerne baggrunden fra et billede, tage nogle elementer fra en anden, og kombinere dem med baggrund fra et tredjeland til at skabe et billede, som aldrig kunne have været taget for alvor. Hvem siger at kameraet kan ikke lyve!