Er en fotograf en fotokunstner?

Uden diskussion, begrebet fotografering falder ind under området for en kunst, men kan du strengt mærke nogen en kunstner på grundlag af deres job eller hobby?

Fotografer er overalt i dag. Ud over de tusinder og atter tusinder af fotografer, der har virksomheder og gøre en levende tager billeder, er der også alle de familier med kameraer og alle, der halvvejs ved, hvordan man bruger en kameratelefon. Hver eneste af jer, der kalder dig selv en fotograf har mulighed, efter min mening, at kalde dig selv en kunstner.

Udtrykket Kunstneren har en kraftig betydning, der er ikke-diskriminerende. Du, som kunstner, har den klare evne til at tage noget og gøre det til din egen. Men for mig, jeg ikke betragter mig selv en kunstner. Det er ikke et mærke, jeg giver mig selv, fordi jeg føler, at det er for stærk for hvordan jeg ser på mine egne billeder.

Hvad skal jeg gøre? Jeg er i en verden, et personale fotograf tager billeder af eksotiske biler, i en anden verden, redaktionel portrætfotograf, og i et andet en sports fotograf. Men hvor jeg befinder mig i sand harmoni tager landskab og cityscape fotos. Har nogen af disse typer af fotografering kræver mig at være kunstner? Eller er det bare et udtryk, kan vi kun identificere os med?

bean!!

Er ordet kunstner for krævende?

Nogle gange er der en konnotation, at du skal være kunstner for at blive betragtet som en respektabel fotograf; uanset en af disse termer betyder.

I vores generation, du behøver ikke meget at samle op og lære at tage fantastiske billeder. Det er ikke som du har brug for et mørkekammer, kemikalier og til konstant at være køber film. Med blot en god smartphone kan du give nogle fantastiske billeder i spektakulære kvalitet. Dette har åbnet en verden af fotografering og kunst til mange flere mennesker.

Med det sagt, har du brug for at være kunstner, tænke som en kunstner, og gå på kunstskole for at være en stor fotograf? Personligt har jeg en videnskab sind. Jeg dimitterede fra college med en grad i Health Sciences. Jeg tog et kamera engang i college, og nu er det er hvad jeg gør.

Hvad med dette: har du brug for at tænke som en kunstner og gå på kunstskole for at være kunstner?

At være en fotograf kan være lige så meget om at have tekniske færdigheder og erfaring, som det handler om at have en vision.

Læs mere om fotokunst her.

Balancen mellem tekniske færdigheder og Vision

For at gøre store fotografier skal du have både tekniske færdigheder og en vision. Kombinationen af disse to er det, der omdanner det virkelige liv i et fotografi.

Tekniske færdigheder er påkrævet for næsten alt, hvad du gør. Måske du startede på automatiske indstillinger for dit kamera og langsomt flyttet din vej til manual, som du fik mere fortrolig med det. Måske alle dine fotos udskrives dig selv?

Uanset hvilken type billede, du prøver at fange, chancer er du vil ikke have al den tid i verden til at kontrollere hver indstillingen på kameraet for at se, hvilke foto kommer ud bedst. Du har allerede lært, og har erfaring med, hvilke indstillinger der virker bedst. Det er, hvordan du fortsætte med at få flotte fotos ud af kameraet på færre forsøg.

I verden i dag, hvor næsten alle foto bliver retoucheret til en vis grad, redigering er også en teknisk færdighed, der giver dig mulighed for at cementere din stil i dine fotos. Redigering er en stadigt skiftende færdighed som du fortsætter med at lære nye funktioner i Photoshop (eller anden redigeringssoftware) og med de teknologiske landvindinger.

I fotografering du fremskridt, hver dag du komme ud og tage et nyt billede; du har fået det bedre. Men denne forbedring har brug for at fortsætte ved fortsat at lære dit håndværk. Hver kunstner, hver fotograf, arbejder for at forbedre på det, de allerede har gjort. Du kan stræbe på samme måde, i dit eget tempo.

Når det kommer til den anden verden af fotografering, nogle mennesker har en tendens til at erstatte udtrykket vision med andre ord, ligesom kunstnerisk øje. Du kan kalde det hvad du vil. Dit syn kan være et resultat af grundig intern planlægning af, hvad der kommer til at gøre, at en stor foto. Eller din vision kan være mere instinktive baseret på viden om fotografering regler og personlig oplevelse.

Du ser verden, du trækker dit kamera til øjet, og du tager fotoet. Det er, hvad der gør hver fotograf samme såvel som anderledes. Fra samme sted, vil 20 fotografer give 20 forskellige fotos. Dit syn er et resultat af, hvordan du ser verden; og du ser verden anderledes end personen ved siden af dig baseret på din opdragelse og overbevisninger.

Du kan fortsætte med at lære din egen vision ved at forstå, hvorfor du se verden den måde, du gør. Har dine fotos afspejler den måde, du ser verden? Jeg fandt min stil på grund af, hvor ofte jeg producerede dårlige resultater. Jeg fandt til sidst min manglende nøgle: forgrunden og negative rum.

I dine egne personlige fotos, vejer du dygtighed og vision lige? Er du arbejder på at forbedre dem begge og ikke kun en?

Grunden Denne skelnen mellem fotograf og kunstner betyder noget …

Der er ingen skimmel i fotografering. Vi har ikke alle skal passe en bestemt stil. Find din egen stil og udforske det. Den stigmatisering, at man skal opføre sig som en kunstner for at føle sig godt tilpas med et kamera er fejlagtig.

Du har de ting du ønsker at fange (vision) og over tid du udvikle dine egne styles gennem dygtighed og erfaring.