Ofte får jeg en mail fra en blog-læser spørger ” hvis der er et tilbehør, som du vil anbefale til eksponering fotografering lang , hvad ville det være?”

Jeg ønsker at svaret var enkelt, men selvfølgelig er det ikke.

Der er så mange tilbehør, som jeg bærer hver gang jeg går gør eksponering fotografier lang. Der er også mange tilbehør , jeg bærer på en regelmæssig basis , uanset hvad , og nogle jeg bære her og der afhængigt af placeringen . Så med , at alt er sagt, her er nogle af mine foretrukne emner , og skal have tilbehør til eksponering fotografering længe.

Tilbehør til Lang eksponeringsfotografering

# 1 komfortable sko

Det hele starter med komfortable sko, fordi du sandsynligvis vil blive stående i et stykke tid eller gå rundt overdrevent. Jeg personligt slid Under Armour sneakers, der var designet til New York City Police Department, fordi de er ekstremt komfortabel og foretaget for officerer til at være på deres fødder hele dagen. De har også trækkraft når det er nødvendigt , ligesom i sandet eller på våde fortov .

Men når jeg ved, at jeg vil fotografere ekstremt tæt på, hvis ikke i vand så jeg ikke bruge disse sneakers. På det tidspunkt jeg skifte til standard vandtætte støvler eller bare fjerne de sneakers og gå i barfodet . Iført ikke- vandtætte sko, mens få våde fødder er en forfærdelig følelse. Så vær opmærksom på dine omgivelser som Master Yoda siger .

Læs mere om fotografering

# 2 Mobile trådudløser

Et kabel release er temmelig meget et “must have” for eksponering fotografering længe. Efter 30 sekunder fleste kameraer ikke har de nødvendige lukkertider indbyggede at fange den scene , gennem et tykt filter neutral tæthed som en 10 -stop.

Jeg har været omgivet af fotografer , der bruger billige off -brand kabel udgivelser , der stopper med at arbejde efter den første brug . Jeg har også set fancy intervalometers løber tør for batterier , hvilket gør kabeludløser en dinglende ubrugelig stykke plastic .

Så mit backup plan er et kabel fra Trigger Glad . Den skønhed er, at det er en tynd, let , kabel der nemt kan pakkes i en taske eller lomme . Du kan derefter tilslutte den via hovedtelefonstikket på telefonen ( iPhone eller Android) og har et kabel udgivelse den måde. Triggertrap er en anden fantastisk mobil kabeludløser brand og mange gange jeg vil skifte mellem apps , fordi Trigger Glad kablet fungerer fantastisk med Triggertrap så godt.

Duke vandfald

# 3 Meal Bars

Det er for let at glemme . Du vågner op super tidligt til solopgang eller hoved ud af døren lige før solnedgang , i håb om at fange den sidste bid af glød i en herlig lang eksponering. Men så får du til placering og indse , ” Hellige ryger jeg ikke spiser noget. ”

Så på denne måde for ofte overset måltid bar idé er et must have , uanset hvad . Jeg selv anbefale dette for standard eksponering skydning, om Photowalks , eller andre steder. Have mindst ét ​​måltid bar kan øge din energi og fylde , at sult trang .

# 4 Water Bottle

Går sammen med måltidet bar idé er en vandflaske. Afhængig af hvor du optager , kan butikker ikke være en mulighed for at snuppe en hurtig tørstslukker . Der er også de øko -bevidste fotografer derude ( inklusive mig selv ), der foretrækker ikke at købe en smide vandflaske.

Typisk jeg bære en Nalgene vandflaske , der har en anstændig størrelse løkke foroven. Ved hjælp af en karabinhage det er knyttet til mit bælte eller taske , så jeg ikke fysisk transporterer det , men det er altid med mig .

# 5 Rain Cover

Et regnslag er en af ​​disse tilbehør, som jeg har , om jeg fotografere lange eksponeringer eller noget andet. Jeg personligt bruge tænketanken Foto regn dækker , men der er så mange awesome dem derude herunder OP / TECH plastkabinetter , som jeg anser for nødsituationer produkter.

Selvom mange moderne mirrorless og DSLR-kameraer indeholder vejr forsegling (tjek din manual , hvis du ikke er sikker på, om din har det eller ej ) , de er ikke vandtæt og kan stadig blive påvirket af regnen. Så at have evnen til at kaste et regnslag over dit kamera kan hjælpe med at sikre , at kameraet holder meget lang tid .

En anden regnslag mulighed er Storm Jacket af Vortex Media .

Hvad flyder georgia

# 6 Lens klud

Går sammen med regnslag er en linse klud. Hvis du går mellem kolde og varme temperaturer , så dit kamera vil tåge op for lidt. Hvis det regner , så vil du sandsynligvis have vanddråber på dine neutralfiltre . Så at have en simpel linse klud med dig er godt at tørre tåge eller dråber fra filtrene .

# 7 Cold Weather Mask

Et andet produkt , jeg holder med mig i de koldere årstider , er en kold vejr maske. Mere specifikt denne ene fra Under Armour . Grunden til jeg gerne denne ene er fordi det kan presse ind i samme pose som min Think Tank Photo regnslag . Derudover masken dækker nok af mit hoved og ansigt til at holde mig varm. Selvfølgelig , hvis det er en super kold dag som i en ” polar vortex ” så jeg ville naturligvis forberede at der ud over vejret maske.

# 8 Tripod Vægt

De fleste stativer med en midtersøjle have en krog nedenunder som gør det nemt at hænge noget vægtet. Stativer uden midtersøjle normalt har en mulighed for at vedhæfte en krog nedenunder så godt.

Grunden til at du ønsker at tynge dit stativ er på grund af den forlængede lukkertid . Hvis du ved et uheld røre din stativ du kan flytte det ved et uheld . Så vejer ned stativ kan hjælpe med at forhindre utilsigtet bevægelse , og dermed spare din lange eksponering .

Jeg siger ikke at bringe en tung vægt med dig . I stedet Jeg siger at bruge dit kamera taske . Du vil sandsynligvis have nok gear i posen , der kan gøre en god 5-10 lb ( 2,3-4,6 kg) vægt. Brug stativ krog og en løkke på din taske til at skabe vægt.

Rocky Mountain National Park

# 9 Ekstra Batterier

Denne ene bør være en no brainer , men du vil blive overrasket over, hvor mange fotografer glemmer at medbringe ekstra batterier. Altid huske på , at jo længere lukkertid, jo mere batteriet drænes. Jeg har tendens til at bære tre batterier med mig , på et minimum. Normalt en i kamerahuset og to ekstra i min taske .

# 10 rød laser pointer

Yup , du læste denne ret. Du vil ikke være at gøre en præsentation, mens du venter på din ti minutter eksponering til slut. Men afhængigt af hvor mørkt det er udenfor , og hvor mørkt dit gråfilter er, kan en rød laser pointer hjælp til at finde et sted at fokusere. Hvis du kender et træ er i det fjerne , sætte prik på træet og fokusere på det.

Du kan være undrende, hvorfor jeg anbefale en laser punkt snarere end en lommelygte. En lommelygte er også en god idé, men en laser pointer er lettere og kan rejse i en meget længere afstand end den gennemsnitlige lommelygte.

# 11 Mobile Battery Backup

Dine mobile enheder løbe meget hurtigt. Især hvis du bruger en app som PhotoPills at beregne engagementer, eller finde det rigtige sted til solnedgang . Eller, hvis du bruger telefonen som et kabel udgivelse som nævnt ovenfor, så batteriet vil dræne meget hurtigere. Så jeg kan varmt anbefale at have et batteri backup.

Jeg typisk bære to med mig på alle tidspunkter. Man har to USB-porte , tillader mig at hjælpe opkræve en vens telefon også , hvis nødvendigt. Den anden er Bolt , som var en Kickstarter projekt. Jeg holder , at man så godt, fordi det er let, lille og fordobler som en mur oplader.