Sportsfotograf

Vi har alle på et eller andet tidspunkt er blevet tryllebundet af sports billeder. Det kan være Kirk Gibson World Series Homerun, og billedet af ham køre baser, overvinde smerten han var i eller et billede af højtflyvende Michael Jordan smække dunker en basketball med tungen ud. Vi har alle været fanget i det øjeblik menneskelige drama. Vi kan alle lide en god handling foto og, i særdeleshed, hvis dine børn dyrker sport, du ønsker at huske dem i deres Garn.

Kvalitet sport skud er lidt svært at finde. De fleste mennesker har begrænset adgang til begivenheder til at fotografere dem. Jo længere væk du er fra begivenheden, jo sværere bliver det at fange begivenheden i en behagelig måde. Sport er en begivenhed, hvor crowd control er vigtig, ikke kun for publikums sikkerhed, men for spillerne også. Der er intet mere skræmmende end at være på sidelinjen af en fodboldkamp, fokuseret på en spiller i feltet, når du er ude af det blå en £ 250 linje Backer drev en spiller ind i dine ben eller en foul bold, kommer ned på din $ 8000 linsen !

Den gode placering

Du kan kun fotografere ting, du kan se. Jo tættere du er til en person, jo bedre du kan se dem. Sport er ikke anderledes. Du er nødt til at komme så tæt på, hvad du skyde som du kan. Typisk for en fotograf med et pressekort, kan du få på sidelinjen eller andre lignende steder. Du vil normalt ikke være tilladt på banen. Afhængigt af sport, mest sandsynligt du vil være begrænset til bestemte steder. For eksempel, i de fleste Division jeg fodboldkampe kan medierne ikke skyde mellem de to 35 værftet markører. For de fleste mennesker, er situationen endnu værre. Du har formodentlig ikke trykke adgang og sidder fast i står for dine billeder. Kom så tæt på et muligt. Selv hvis du gør det på sidelinjen, vil du blive skubbet til rummet med mange andre fotografer, både stillbilleder og video, der har arbejdet hårdt for at komme dertil og have det samme job at gøre, at du har.

Du skal også være bekendt med sporten at være i stand til at fange øjeblikket. Det betyder at vide, hvor du skal placere dig selv for den bedste indsats. Dette er kritisk på grund af impulsmoment, som vil blive diskuteret i afsnittet om indefrysning handling. Ikke alene er det noget med emnet, men baggrunden. Se på, hvad der vil være bag motivet. Selvom vi vil forsøge at minimere den virkning, som en baggrund er, vil det stadig være uundgåelig. Så du har brug for at placere dig selv, hvor baggrunden er den mest tiltalende.

Det afgørende øjeblik

Sport og action-fotografering handler om timing. Dens om at reagere. Dens om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og dens ca udføre. Disse er alle kvaliteter af atleten og de fotografen så godt. Hver sport har forudsigelige og uforudsigelige øjeblikke. Under “Kendskab til dine Sport”, vil du lære om disse øjeblikke for de enkelte sportsgrene. For eksempel, i basketball vil du have mulighed for at fotografere layups, hoppe skud, fri kast, osv. Forståelse timingen af disse forudsigelige handlinger giver dig mulighed for at fange toppen øjeblik, når handlingen er mest dramatiske.

Ved at kende disse øjeblikke, man kan forudse handlingen. Dette hjælper på to måder, den ene hjælper dig med fokus, som vil blive drøftet i et senere segment, og for det andet hjælper dig med snap lukkeren på det rigtige tidspunkt. De siger “Hvis du ser den handling, du glemte det.” Dette indebærer som udgangspunkt, hvis du venter for fodbold spiller at heade til bolden derefter trykke på udløserknappen, bolden mest sandsynligt vil sejle ud af rammen. Du er nødt til at skubbe knappen, før den handling, således at spejlet har tid til at vende ud af den måde, og lukkeren åbne og lukke. Der er en forsinkelse mellem det billede rammer dit optiske nerve og lukkeren lukker. Du er nødt til, gennem erfaring, hvad den tid, er at lære og justere for det.

Påkrævet udstyr

De fleste sportsgrene bliver skudt på 35mm kameraer på grund af deres overførselsret. Mens nogle fotografer har fanget store sports-øjeblikke med andet format kameraer, vil vi koncentrere vores indsats om de 35mm arena, som er den mest brugte gear.

“Dens ikke udstyret, men fotografen, der gør billedet” er generelt en sand redegørelse. Men med sport og action-fotografering, betyder at have det forkerte udstyr, der ikke får de billeder, du ønsker eller har brug for. Det drejer tilbage til afsnittet om placering. Jo længere væk, er jo længere linsen er nødvendig for at fange det samme billede i rammen. Forskellige sportsgrene kræver forskellige linse længder. For eksempel er basketball generelt skud fra baseline eller sidelinien nær ved baseline. Du normalt kan få gode resultater med en 85mm linse i denne situation. Men på det tidspunkt hvor spillerne er på midten af retten, skal du bruge en 135mm til at fange dem. Hvis de spiller under langt målet, er et 200-300mm optik er nødvendig for at fylde rammen godt, men for at skyde en fodboldkamp, er en 300-400mm linse behov for noget andet nyttigt.

Generelt for et 35mm kamera, får hver 100mm i objektivets brændvidde omkring 10 yards (9 meter) i dækningen. Denne dækning vil sige, at på en lodret format foto, vil et normalt menneske fylde rammen ganske godt. Så hvis du skyder Amerikansk fodbold fra de 30 yard linie med en 300 mm linse, vil du være i stand til at få stramme skud i en bue fra mållinien til midten af feltet for at de resterende 40 yards. Efterhånden som spillerne kommer tættere, kan dit objektiv være for lang. Mange fotografer vil bære to organer med to forskellige længde objektiver af denne grund.

Lens hastigheden er også en kritisk faktor. Jo hurtigere linsen, jo hurtigere lukkertid, du kan bruge, der som linsen bliver længere, bliver dette endnu vigtigere. Dette vil blive dækket i indefrysning handling afsnittet i dybden. Hvis man ser på sidelinjen af nogen Division 1 college football spil eller et NFL fodbold spil, vil du se folk med rigtig store linser. Disse spænder fra 300 mm til 600 mm eller længere, og selv da, kan de have en 1,4 X konverter eller 2X konverter på. Du har brug for hurtige lukkertider for at fastfryse handling med lange linser. Hver F Stop du give op kræver en hurtigere film eller mindre frysning potentiale.

De fleste forbrugere klasse lange linser og zoomer har variable blænder, men de fleste er F5.6 i den lange ende af linsen. F5.6 der er godt for udendørs dagtimer skud, men bliver meget hæmmende for natten spil og indendørs handling. De fleste mennesker bruger linser, som er F2.8 eller hurtigere. Disse linser er meget dyre. En 400mm F2.8 sælger for mere end $ 8000 US. De er også meget tunge og pladskrævende. Ved hjælp af en etbensstativ er en livredder med disse store linser.

Ikke kun linser men også det rigtige kamera

Ud over disse lange linser, skal du et kamera, der kan køre dem. I dag er de fleste nye kameraer er autofokus. Autofokus gør det nemmere for os, men AF-systemer er ikke narre bevis. Heldigvis er mange sportsgrene låne dem selv godt til manuel fokus, så nogle gange kan man få en god handel på en manuel version af en linse til brug på en manuel kamera og stadig få gode billeder. Men AF kommer i handy for et par sportsgrene. Hockey og Fodbold involvere mange forbehold kamera afstand ændringer. Motion er mindre forudsigelig og disse sportsgrene er nogle hvad hårdere til manuel fokus. Fodbold, basketball og baseball er ganske let til manuel fokus.

Du kan også brug for en flash med en høj ydelse. Jeg personligt ikke anbefale en flash til enhver sportsbegivenhed. Jeg finder resultaterne unpleasing. Men de nye moderne flash-systemer giver gode resultater. Nogle sportsbegivenheder som gymnastik og andre er ikke-Flash-hændelser. Det er bedst at tale med et arrangement officiel (dommer, coach, osv.), før du bruger din flash. Blinker vil blive dækket mere i afsnittet om belysning.

Andet udstyr, som kan komme i handy ligger fjernt udløser. Disse giver dig mulighed for at montere et kamera, hvor du ikke kan være i løbet af spillet og eksternt udløser det, inddrive det efter begivenheden. Basketball og hesteløb er to gode eksempler på sportsgrene, hvor fantastiske fotos kommer fra en person, der aldrig ser søgeren, mens de skyder. Billeder af NBA stjerner smække dunker basketball taget over kanten eller vinderen af hestevæddeløb tordnende fra er færdig på afstand.

Dybdeskarphed – Isolering af emnet.

Mest alle dramatiske sportsgrene fotos er taget med objektivet på vid gab eller et stop fra vid gab. Dette gøres af to grunde. Først du har brug for al den lukkertid, du kan få, hvilket betyder, skydning på vid gab, men lige så vigtigt, det har at gøre med at isolere motivet. Da blænden på et objektiv åbner, mindre og mindre af det billede er i fokus. Jo længere linsen, jo mere dramatisk forandring. Jo større afstanden mellem motivet og baggrunden mere ud af fokus baggrunden vil komme. Hvis du bruger en lang linse og en hurtig blænde, så dit motiv vil skille sig ud og baggrunden elementer vil have mindre indflydelse på dit foto.

Reduktion af baggrundsstøj, er et vigtigt mål i mange fotografier, sport handling eller ej. I studiet eller liggende indstillinger, har du tid til at kontrollere de elementer, der udgør billedet. Action fotografering er en “gribe det nu” type af skydning, og du leve med den baggrund, er der. Hvis du åbner op for linsen til sit maksimum, vil du finde dine emner stående ud og bliver mindeværdig.

Når du skyder sport, især fodbold og fodbold, huske på, at spiller skød på den anden side af marken er tættere på den baggrund end skud på den nærmeste side af feltet. Så hvis du skyder en fodboldspiller at flytte bolden ned feltet og spilleren passerer foran bænken, når du skyde, vil du have en meget distraherende baggrund. Det kan være svært at adskille spilleren og bolden fra baggrundsstøjen. Hegn, skilte, pæle, bleachers, stande, og folk på den yderste sidelinjen virkelig kan ødelægge et godt skud. Selvom du måske ville være at skyde helt åben, vil baggrunden være for fremtrædende i disse skud. Skal de undgås? Hvis du har bedre billeder, skal du ikke bruge det. Dog kan det være din bedste skud. Skyd det, bare vær opmærksom på, at distraherende baggrunde er mere problematisk på skud på den anden side af feltet.

Fokus

En ud af fokus skud er temmelig ubrugelig. Der er ikke meget du kan gøre med dem andet end smide dem væk. Så opnå sprød fokus bør være et mål for hver én. Dagens AF-kameraer gør et godt stykke arbejde for at fokusere, og fokusere hurtigt. AF har virkelig gjort en masse fotografer dovne. Jeg plejede at manuel fokusering alt, men nu hvor jeg har en AF-system med AF-objektiver, jeg lod den gøre mit arbejde for mig.

Men mange gange, manuel fokusering fungerer bedre. For at forstå dette, er du nødt til at vide, hvordan autofokus virker. Kameraet tager en række målinger på tværs af AF-sensorer. Det ser ud til kontrasterende linjer. Det flytter objektivet, indtil disse linier opnå det maksimale skarphed. Disse sensorer er placeret i søgeren på kameraet. Forskellige kameramodeller har forskellige sensor konfigurationer og forskellige kapaciteter. Disse sensorer enten er en enkel spot meter i midten af visningen finderen. En linje af tre sensorer, der løber på tværs af søgeren. Eller et kors, der kører fra side til side og top til bund. Generelt er disse sensorer ikke dækker hele spektret af den opfattelse, Finder og din mening Finder vil have aftegninger viser, hvor AF-sensorer.

Hvis du følger en fodboldspiller, da han løber ned langs siden linjer, eller en hest, da det hoveder over et vand-hop, du starter med at pege kameraet mod motivet. Hvis du har en spot AF-sensor, er du nødt til at være død om emnet, eller vil du finde en fokuseret baggrund og et sløret emne. Bred vandret sensorer vil give dig mulighed for at føre dit emne en lille smule, eller give dig mulighed for at komponere billeder, der er off-center. Men, når du tænder kameraet for at skyde en lodret indrammet skud, dine sensorer nu løbe op og ned. Der er to ting at være opmærksom på her. Først AF er nu lodret, og dermed dit motiv nu skal være i midten af rammen igen, ligesom stedet sensoren. Afhængig af AF-sensorer i kameraet, kan de ikke fokusere på vandrette linjer såvel som lodrette og du kan finde den AF-mindre end lydhør. Men du skyder lodret sportsgrene, som volleyball, skydning lodret fungerer ganske godt.

Afhængig af din komposition, er mange sports fotos skudt lodret. Mennesker er lodret mennesker, og hvis du forsøger at få et godt billede af din favorit baseball spiller cranking et hjem køre, du ønsker at dreje kameraet til en lodret format. Heldigvis, baseball egner sig godt til en lille AF-sensor til kander pitching og mishandler pladevat.

High End kameraer

Nogle af de høje ende kameraer har et krydsmønster af AF sensorer og de er generelt vælges. Ved at bruge en sensor array i dette format, har du en god vertikal og horisontal sensor mønstre, uanset hvilken vej du holder kameraet.

For disse tider, hvor AF ikke fungerer godt, eller hvis du har en manuel fokus kamera, er du nødt til at forstå, hvordan at fokusere. Der er to primære middel til at fokusere en kamera: Følg fokus og Zone Focus. Følg fokus er, hvor du opbevarer dit kamera på dit emne, dreje fokus kraven forsøger at holde emnet i fokus. Det virker meget godt på side til side bevægelse, hvor kameraet at underkaste afstanden er ikke under hastig forandring. Du kan bruge denne metode til fodbold, motorsport, eller andre begivenheder, hvor du drejer fra side til side som følge af handling. Det kræver øvelse at komme ned. En god måde at øve sig er at gå ud på gaden og følge fokus biler som de kører forbi.

Den anden metode kaldes zone fokus. Her kan du forvente handlingen skal finde sted på et bestemt sted, på det mål munden på en hockey bane, eller på spring punkt på en længdespring arrangement på et spor mødes. Du kan fokusere på det område, du ønsker at være skarpe, og når motivet bevæger sig i zonen, du derefter tage billedet. Det er timing relateret. Du er nødt til at øve timingen på dette så godt, Begge disse metoder er tilladt for fotografer at fange fantastiske fotos før opfindelsen af autofokus og vil fortsat i fremtiden. Selv hvis du har et AF-system, bør du lære at følge fokus og Zonefokus fordi der kan være tidspunkter, hvor din AF er ikke tilgængelig (lav lys, lav kontrast situationer, for eksempel), og du skal være i stand til at komme tilbage med skud.

Ansigter i fokus

“Giv mig ansigter” eller “Jeg ønsker at se ansigter” er et fælles råb fra Photo Editor fordi det er den råb han får fra sine chefer. Ansigtet er den primære kilde af følelser i et skud, og at følelser er hvad der gør eller pauser et skud. Billeder af de emner bagsiden bare ikke klippe det. Spild ikke filmen på en back skud, medmindre du kan se en del af deres ansigt. Når du optager en sportsgren skal du være opmærksom på spillere steder. For eksempel, i basketball, hvis skyde fra en sidelinie, du kun skyde mennesker, der tager springer skud fra toppen af de vigtigste omkring bagsiden væk fra dig. Enhver ene tager et hop skud på din side af banen vil være et skud i ryggen side. Hvis du ikke kan se deres ansigt, lad det på opskaeringslokalet gulvet.

Nogle sportsgrene, ansigter er svære at håndtere. Fodbold, Hockey og Baseball tendens til at være svært at fange ansigter afhængig spille niveau. Ungdom hockey for eksempel involverer ansigt bure på hjelmene. Fodbold på alle niveauer i spillet involverer ansigt bure. Baseball caps skaber hårde skygger på tværs ansigter. Den nemme løsning er at bruge en fylde flash for at forsøge at komme forbi disse barrierer, dog blinker er generelt ikke venligt for sport på grund af begrænset rækkevidde og de mulige distraktion. Stadig sit bedste for at få buret i billedet, fordi ansigtet vil vise gennem bedre end bagsiden af hjelmen.

Lodret / Vandret

Der er to måder at holde et 35mm kamera, der følger sammensætning. Dette blev diskuteret en del i fokus afsnittet vedrørende AF-sensorer. Du kan holde kameraet i den traditionelle måde, hvor den lange side af filmen er vandret på jorden. Dette er en vandret eller liggende format. Hvis du tænder for kameraet, så den lange side af filmen er vinkelret på jorden, er du nu skyder lodret eller stående format.

Mange moderne kameraer har en ekstra udgivelse, der giver dig mulighed for at holde et kamera i en traditionel måde (venstre hånd under linsen, højre hånd langs højre side af kroppen) i modsætning til den gamle måde at skyde lodret (venstre hånd under linsen , højre hånd på toppen af kameraet, da kameraet var drejet 90 grader til venstre). Disse vertikale udgivelser har været et underligt til sports fotografering, da det gør det muligt for kameraet at blive afholdt i en mere stabil måde.

Hvorfor ville du ønsker at gøre dette? Tænk over formen af mennesker. De er højere, end de er brede. At fylde rammen med en person, der spiller en sport, de passer rammen bedre, mens du holder kameraet lodret. Selv i en stram hoved skud, passer det bedre lodret. En masse af sport skud, især hvis det er for en person er skudt lodret. Vandret skud er brugt mere viser konflikt.

Individuelle vs Konflikt.

Den lodrette vs vandret beslutning skal foretages på baggrund af det ønskede mål at fange den scene. Hvis du fremhæve en enkelt, skal du skyde lodret. Et flertal af fotomuligheder i basketball og baseball kommer fra individuelle indsats.

Men der er tidspunkter, hvor du ønsker at vise konflikten i scenen, for eksempel to hockey spillere kæmper for en puck langs Dasher bestyrelser, eller en fodboldspiller, der forfølges af forsvaret. For at indfange disse mange mennesker, du typisk vil have til at skyde vandret. Du bør gøre en bevidst beslutning, før du fyre rammen om dine mål at fange billedet.

Rule of Thirds

Der er en fælles fotografi regel kaldet “The Rule of Thirds”, som siger, at hvis du deler ramme til et tredjedele vertikalt og horisontalt og placere emnet, hvor linjerne skærer hinanden, den resulterende billede er mere interessant. Kameraproducenter tror ikke på dette, fordi deres AF-sensorer er centreret i kameraet.

For sportsfotografering, følger Rule of Thirds i princippet en god idé. Det er føre dit motiv i rammen. Hvis du skyder en fodboldspiller løber fra venstre mod højre, give mere plads på højre side end venstre for at antyde, at han går et eller andet sted. Shooting spilleren forlader rammen er dårlig sammensætning. Hvis du skyder en stram “portræt” stil skudt, har de emner hovedet på en “Rule of Thirds” linje. Hvis du udfylder rammen, skal du være i temmelig god form, bare efterlade noget plads på rammen i den retning, spilleren står over for.

Indramning

Afhængigt af hvordan du får dit billede output, skal du være opmærksom på, at mange kameraer ikke viser den fulde ramme. På grund af dette mange laboratorier “større” standard udskrifter at tilnærme hvad du ser i søgeren. Hvis dit kamera viser full frame, som så mange høje ende kameraer gør, og du udfylde rammen med en person, de 4×6, der kommer fra laboratoriet vil efter al sandsynligvis beskære en del af rammen på en måde, du ikke kan lide. Jeg kan ikke tælle antallet af gange en fodbold er blevet beskåret ud på grund af denne udvidelse faktor.

Hvis du scanner fra det negative til din publikation, du har mere kontrol i indfange hele rammen. Få at vide dit output-metoder, lab vaner, osv. Hvis du finder du miste dele af din ramme, skal du ikke fylde rammen så stramt.