Nyheder fra ACDsee

Den nye ACDSee Ultimate 8-software er fremlagt som den første alt-i-en digital asset manager og lagdelte foto editor. “Indtil i dag, ville fotografer nødt til at køre flere, dyre programmer til at redigere og opnå professionelle resultater,” selskabet siger. “Nu, professionelle og avancerede amatører kan stole på et produkt for en hidtil uset række kreative grafiske og billedkomposition behov.” ACDSee Ultimate 8 kombinerer lag, GPU-accelereret billedbehandling og støtte til 32-bit og 64-bit gennemsigtighed med alle de foto justering og ledelseskompetencer rådighed i ACDSee Pro 8 og ACDSee 18.

acdsee_ultimate8

ACD Pressemeddelelse

ACD Systems annoncerer First All-in-One Digital Asset Manager og lagdelte Editor

ACDSee Ultimate 8 eliminerer behovet for at bruge flere billedredigering produkter for at opnå professionelle resultater

Seattle, Wash og Victoria, Canada -. December 11, 2014 – ACD Systems International Inc., annoncerede i dag den første alt-i-en digital asset manager og lagdelte redaktør, ACDSee Ultimate 8. Dette produkt er den første til at kombinere stærk Digital Asset Management (DAM) software med en lagdelt editor, der giver fotografer og grafiske designere med professionelle foto manipulation kapaciteter. Indtil i dag, ville fotografer nødt til at køre flere, dyre programmer til at redigere og opnå professionelle resultater. Nu professionelle og avancerede amatører kan stole på et produkt for en hidtil uset række kreative grafiske og billedkomposition behov.

ACDSee Ultimate 8 kombinerer lag, GPU-accelereret billedbehandling og støtte til 32-bit og 64-bit gennemsigtighed med alle de foto justering og ledelseskompetencer rådighed i ACDSee Pro 8 og ACDSee 18 produkter. Disse avancerede funktioner giver brugerne mere kontrol over de billeder, de manipulerer ved at kunne flette fotos sammen, tilføje tekst, tilføje effekter og redigere hvert lag individuelt.

“Som fotografering industrien fortsætter med at flytte, har vi bemærket, at der er et tomrum for en nem at bruge foto editor og management løsning med avancerede funktioner,” siger Doug Vanderkerkhove, grundlægger og CEO for ACD Systems. “Vi ønskede at løse dette behov, og det er derfor, vi har udviklet ACDSee Ultimate 8. For første gang vores kunder har den intuitive fotoredigering og ledelsesmæssig støtte, de har altid betroet fra ACD Systems, kombineret med den avancerede funktionalitet af lag. Alle fra avancerede amatørfotografer til avancerede grafiske designere kan udnytte ACDSee Ultimate 8 og opnå spektakulære resultater. ”

“Jeg skiftede til ACDSee Pro produkt fra et konkurrencedygtigt produkt år siden, og det er blevet min” go-to “finish værktøj for begge mine rå og JPG billeder,” siger Glen Barrington, fotograf og ACDSee kunde. “Jeg er nu ved hjælp af ACDSee Ultimate fordi med tilføjelsen af nye lag værktøjssæt, mine redigeringsmuligheder ekspandere betydeligt. Jeg behøver ikke længere at anvende en separat standalone bit kortlagt redaktør for komplekse redigeringsopgaver, og jeg kan flette billeder, anvende specielle effekter, og mere, uden at forlade det velkendte produktionsvilkår jeg foretrækker. ”

ACDSee Ultimate 8 tilbyder følgende funktioner:

· Opret, genbestille, flette og manipulere lag individuelt

· Manipulere enkelte dele af et billede uden at påvirke et andet område for mere præcis redigering

· Anvend filtre og effekter til lag

· Anvend Pixel Målretning til lag

· Tilføj nye billeder som lag for at skabe collager og image sammensætninger

· Tilføj tekst og vandmærke som et lag

· Støtte til gennemsigtighed (32-bit og 64-bit-billeder)

Læs også om danske bryllupsfotografer her.