Jeg er fotograf, og jeg er også ganske fiks på fingrene, så jeg laver / reparerer så meget selv, som jeg kan. Det gælder både mine kameraer, lys og i den grad også mine computere og hjemme i privaten. Jeg nyder faktisk at skille for eksempel en defekt røremaskine ad, finde fejlen og reparere den. Indtil for nylig var det dog en udfordring at skaffe stumper (reservedele) til mange af de ting, jeg havde gang i. For eksempel er der mange af importørerne / producenterne, der ikke vil sælge deres reservedele til andre end deres forhandlere. 

foto studio kolding

Millioner på lager

Firmaet har – og hold nu fast – helt bogstaveligt millioner af reservedele på lager! Om du skal bruge en skrue til en Canon Kameraer, et dæksel til et kamera, en ledning til en oplader eller… – de har det! Det er simpelthen en genial ide, de har fået der, og jeg er sikker på, at mange vil elske muligheden for at kunne fikse ting, der ellers ville blive kasserede, fordi man ikke kan skaffe den rigtige reservedel.

For eksempel har jeg en oplader til Nikon, der har tjent mig vel i mange år. En dag kom jeg til at brække startknappen af, og jeg ringede til det firma, der importerer dem. Ikke nogen chace for at købe en ny knap overhovedet – men de ville hjertens gerne sælge mig en ny Nikon.

Læs flere foto artikler: