Der er flere måder at få taget billeder på hos mig:

Det er GRATIS hvis:
Jeg må bruge nogle af billederne som reklame for mit arbejde på mine hjemmesider (du skal min. være topløs på nogle af disse billeder)
Eller hvis du vil i Rapport, Ekstra Bladet, Se & Hør m.f.
Eller hvis jeg har kontaktet dig og opfordret dig til at blive fotograferet
Eller du kan melde dig til min konkurrence, hvor jeg hver mdr. trækker en vinder (hvis jeg har tid). Hvis du vinder konkurrencen, vil nogle af billederne blive vist på hjemmesiderne, men der behøver du IKKE at tage noget tøj af.

Du kan tjene penge hvis:
Du vil i Rapport, Ekstra Bladet, Se & Hør m.f.
Eller hvis du vil lave rigtig frække billeder som kun bliver vist på en betalingsside på nettet (billederne kommer altså ikke i nogen blade)

Du kan også vælge at betale for at få lavet de billeder, du gerne vil have. Så bliver billederne IKKE vist på mine hjemmesider.

En fotografering koster varierer i pris afhængig af hvad det er. Det er inc. en cd-rom med mindst 200 billeder. Du må skifte tøj alle de gange du har lyst til. Der er afsat mindst 1 time til fotograferingen.

Det er samme lave pris uanset hvilken type fotografering der er tale om (piger, fyre, par, portræt, helfigur m.m.)

Lige nu kan jeg tilbyde dig at få lavet 2 stk. 20x30cm. (A4 størrelse) + 2 stk. 10x15cm. for kr. 200,- på rigtigt fotopapir. (på A4 størrelsen bestemmer du selv om der skal være 1 stort eller 2 eller flere små billeder på hvert ark – op til 80 billeder)

Billeder + cd-rom får du straks efter endt fotografering.
Du kan også købe pasbilleder. 4 stk. for kr. 60,- (4 ens eller 4 forskellige) inc. fotografering. Her får du dog ikke en cd-rom med billederne på, men du kan til gengæld altid efterbestille flere i den størrelse du har lyst til.
Også pasbillederne bliver taget med et prof. kamera, så du har mulighed for at få billederne printet ud i op til plakatstørrelse, hvis der skulle være et ”super” billede imellem. Den mulighed har du ikke ved andre fotografer, da de ofte tager billederne med et special kamera, som kun kan lave pasbilleder på den slags papir som fremkalder sig selv. Og så er det jo ærgerligt, at der nogle gange er et rigtig godt foto imellem, som du gerne ville have haft i en større udgave. 

Billeder + cd-rom får du straks efter endt fotografering.
Du kan også købe pasbilleder. 4 stk. for kr. 60,- (4 ens eller 4 forskellige) inc. fotografering. Her får du dog ikke en cd-rom med billederne på, men du kan til gengæld altid efterbestille flere i den størrelse du har lyst til.
Også pasbillederne bliver taget med et prof. kamera, så du har mulighed for at få billederne printet ud i op til plakatstørrelse, hvis der skulle være et ”super” billede imellem. Den mulighed har du ikke ved andre fotografer, da de ofte tager billederne med et special kamera, som kun kan lave pasbilleder på den slags papir som fremkalder sig selv. Og så er det jo ærgerligt, at der nogle gange er et rigtig godt foto imellem, som du gerne ville have haft i en større udgave. 

Ofte stillede spørgsmål

Tager du også billeder af 2 piger sammen?
Jeg tager alle slags billeder. Også af par. Og af enlige fyre. (se nederst)

Må jeg tage en veninde eller kæreste med?
Du må tage alle dem med du har lyst til. Men jo flere der er til stede under en fotografering, jo mere “uro” er der, og dermed større chance for at du er lidt “fraværende”.

Hvad koster det at få lavet 10-20 billeder?
Det er GRATIS, hvis jeg må bruge nogle af billederne på min hjemmeside. Du får en cd-rom med alle billederne på, og kan så selv få lavet alle de kopier du har lyst til i en fotobutik til normal pris. For øvrigt tager jeg ofte over 200 billeder – så er du sikker på, at der er nogle du vil syntes om. Du skal regne med, at en fotografering nemt kan tage et par timer.

Hvorfor gør du det gratis? Stikker der noget under?
Når jeg gør det gratis, er det efter “noget for noget” princippet. 
Du får en masse flotte billeder af dig selv helt gratis, og jeg får lov til at vise nogle af dem her på hjemmesiden som reklame for mit arbejde.
Hvis der er mange flotte billeder på siden, kommer der jo helt automatisk flere besøgende, dermed får flere øje på siden via de forskellige besøgstællere.

Og der stikker ikke noget under. Jeg har en kontrakt som du skriver under på (og får en kopi med hjem af). Af den fremgår det bl.a., at billederne må vises på min hjemmeside og på evt. udstillinger som reklame for mit arbejde, og at billederne ikke vil blive sendt til danske & udenlandske blade.

Har du dit eget atelier?
Ja det har jeg, og jeg har også et stort transportabelt flash-anlæg, så jeg kan tage billederne hos dig eller andre steder. 

Jeg er ikke ret høj. Betyder det noget for dig?
Din højde og vægt har ingen betydning for mig. Det ville det have, hvis du skulle bruges som model for mærkevaretøj. Hvis du har lyst til at blive fotograferet, så tager jeg gerne billederne af dig. Også hvis du kun er 1 m. høj og vejer 200kg. eller du er 2 m. høj og vejer 50 kg.

Jeg er meget ældre end de andre piger du har på din hjemmeside. Vil du også tage billeder af mig?
Selvfølgelig vil jeg det. Din alder betyder intet, så længe det er til privat brug (og her på siden). Men hvis du påtænker at komme i f.eks. Rapport, så vil det nok være en fordel hvis du ikke er meget over de 30.

Arbejder du alene?
Både ja og nej. I mit atelier er jeg ofte alene, men når jeg er ude har jeg som regel en hjælper med, som hjælper med at skaffe forskellige ting / flytte lyset m.m. Men hvis du har et ønske om at der ikke skal være “for mange” tilstede, så kommer jeg da gerne alene.

Udveksler du min adresse og tlf. nr med andre fotografer?

Nej, alt hvad du sender til mig forbliver mellem dig & mig. Dette gælder både navn, adresse, tlf. nr., e-mail adresse, evt. billeder m.m. 
Til gengæld har jeg ofte forespørgsel fra amartørfotografer, som gerne vil leje en model. Hvis du vil med i et kartotek til dem, så kan jeg godt formidle dine data videre. Men jeg gør det kun efter SKRIFTLIG aftale mellem dig & mig, og du kan altid sige nej til fotografen alligevel, samt blive slettet fra listen når du ønsker det. 

Må jeg bruge billederne på min hjemmeside?

Selvfølgelig må du det. Men husk at skrive (C) Copyright fotografen sammen med dem, for at gøre andre opmærksom på, at de ikke må bruge billederne til noget. Du kan også få en special kopi af billederne af mig, hvor teksten med (C) Copyright står på billederne (ligesom billederne på min hjemmeside)

Laver du også sort/hvid foto?

Alle billeder bliver som udgangspunkt taget som farve (digital kamera), men ved en simpel teknik, bliver de sort/hvide – så du kan få begge dele.

Jeg vil kun have lavet en portræt serie. Kan du klare det?

Ikke hvis det skal være gratis. Du kan dog melde dig til konkurrencen og måske være så heldig at vinde en fotografering efter eget valg.
Men som udgangspunkt skal du minimun være topløs på nogle af billederne, hvis fotograferingen skal være gratis (fyrene skal jo have noget at kigge på). Men det er ikke så slemt, som det måske lyder.

Kan du fjerne bumser, uren hud eller glatte lidt ud på en mave med sprækmærker?

Ja det kan jeg godt. Men da det er en proces som tager lang tid, kan jeg kun tilbyde at det bliver gjort gratis på 5-10 billeder (afhængig af hvor meget der skal ændres). Du vælger billederne derhjemme i fred & ro og skriver så til mig hvilke nr., der skal rettes lidt på. 

Hvor tager du billederne?

Mit atelier ligger i Århus, men jeg henter dig gerne på banegården i Århus og kører dig selvfølgelig tilbage igen efter endt fotografering.

Tager du også billeder af mænd?
Ja, det gør jeg – se her. Men det er ikke gratis. Kontakt mig (se nedenstående), hvis du er en mand og gerne vil fotograferes.

Laver du også frækkere billeder?
Det er helt op til dig hvor frække de skal være – jeg har ingen grænser.

Tager du også børnefoto?

Selvfølgelig gør jeg det. Så tag du bare dit barn/dine børn med, hvis du vil have en portræt-serie af dem. Men naturligvis ikke børneporno. Når vi er i gang, så koster det kr. 200,- ekstra pr. barn for en serie, ellers er det normal pris hvis det kun er barnet, som skal fotograferes.
Og bryllupsfotografering “on location” klarer jeg også. Begge kategorier (børn / bryllup) kommer naturligvis ikke med på denne side, men vil på et tidspunkt komme med på min private hjemmeside.

Tager du med til en fødsel for at fotografere der?

Jeg kan bestilles til ALT FOTOARBEJDE. Men jeg vil desværre ikke kunne love dig at jeg kan være tilstede under en fødsel, da jeg også kører bybus med skiftende arbejdstider. Men hvis jeg har fri når “det sker”, så kommer jeg selvfølgelig også der.