Drømmen om at blive fotograf starter med gode billeder og en fotoblog

Når du starter en fotoblog, så glem ikke at det intet nytter med en blog hvis du ikke tager gode billeder. En foto blog vil kun blive så succesfuld som dens billeder og deres appel til sine læsere.

  • Kend dit kamera godt og hvordan man bruger det korrekt.
  • Lær hvordan man tager gode billeder – fortæl om din kreative ideer i praksis og bag skærmen. Lær at fotografere børn, fyrværkeri, sport, sne, strande, fødselsdage, kæledyr, vand osv.
  • Kend din fototeknik, men lad den ikke styre dine billeder og billedsyn
  • Tag masser af billeder af dit motiv, så du har mange forskellige vinkler og kig så billederne grundigt igennem bagefter og vurder kritisk før du viser dem frem.
  • Undgå at tilføje billeder, som vil bringe ned den overordnede kvalitet af din foto blog ned. Der er sikker mange billeder der for dig, kan have utrolig følelsesmæssig appel, men disse er bestemt ikke en garanti for andres opfattelse, så fjern de dårlige skud.
  • Det betyder, at bruge din kreative hjerne når du vælger billeder, før du tilføjer posts til din blog.

Din fotoblog bør for alt undgå

o Undgå slørede billeder.
o Undgå kedelige billeder.
o Undgå dårligt eksponerede billeder.
o Undgå hverdagskost billeder.

Sørg for din blog sigter mod at være anderledes, så folk får lyst til at følge din blog i stedet for en andens. Og det kan du som fotograf gøre med dine spændende billeder.

En fotograf :: En bryllupsfotograf :: En modefotograf :: En Landskabsfotograf :: En Portrætfotograf :: En Kunstfotograf :: En Reklamefotograf :: En Børnefotograf:: En Pressefotograf :: Find Fotograf ::