Hele tre kompaktkameraer blir lanceret af Olympus i slutningen af august 2010. Deres udseende er ikke det kønneste, men helt grimme er de da ikke?

Hvis vi starter med mju-7050, der er udstyret med 14MP CCD, 7x optisk zoom med 28mm vidvinkel. Kameraet er udstyret med funktionen Magic Filters, der gør at man kan tilføje specialeffekter til sine videoer.

Skærmen er en høj opløsnings, LCD skærm på 3 tommer.  Indbygget ”DUAL IS” billede stabilisator, der levere naturlig livlige billeder, baseret på en høj følsom CDD linse, der reducerer billedstøj.

Videokvaliteten er HD, og alle filer bliver lagret 2gb indbygget hukommelse, der er mulighed at udvide kapaciteten med et almindeligt SD-kort. Det vil kunne fås i 3 farver (sort, pink og sølv).

FE-5050 et 14 megapixel kompaktkamera udført i et elegant slim design. Grundkomponenterne er 5x optisk zoom, 26mm vidvinkel og en 2,7 tommers LCD skærm.

Olympus har lagt stor vægt på brugervenlighed, ved hjælp af en let forståelig vejledning af funktionerne og lette kameraindstillinger. Videokvalitet er VGA og et SD-kort, som hukommelse.

Udstyret med TruePicII billedbehandler, der oprindeligt var udviklet for digitalkameraer, hvor man kunne skifte linse. Sammen med IAUTO, der analysere motivet og vælger kameraindstillinger automatisk.

Andre funktioner er: Magic Filters, Ansigtsgenkendelse og anti-rødeøjne. Udkommer i 6 farver (Guld, Pink, Sølv, Sort og blå). Et perfekt kompaktkamera til den uerfarne fotograf.
Olympus FE-4050 har næsten de samme funktioner, som de øverste kameraer. Udstyret med 12 megapixel CDD med 4x optisk zoom med 27mm breddevidde. Er det en tak dårligere end de øverste to. Udkommer i 4 farver (Hvid, Sort, Rød og Sølv).

Mju-7050, FE-5050 og FE-4050 udkommer i slutningen af august 2010 i Japan.