Fotokonkurrence ved Phase One

Fase One Photo konkurrencen har fået en god start. Men vi har hørt folks bekymringer, og vi vil gerne forvise nogen konkurrence-regel-forvirring: Vinderen får lov til at bruge kameraet i en måned gratis – periode.

Forsikringen betales af Phase One; modtageren vil simpelthen kvittere for modtagelsen af systemet. Og husk, vinderen får lov til at bruge en fuld Phase One IQ250 kamerasystem, som naturligvis indeholder alt nødvendig: krop, digital ryg, linser, transport tilfælde, batterier, og selvfølgelig batteriopladeren. Vi får systemet til dig, og vi vil betale for returforsendelsen. Og du holder alle de fantastiske billeder, du har oprettet med dette redskab!

Så du skal ikke være bange for at komme ind. Du er velkommen til at komme ind, og det er gratis at vinde! Hvis du har spørgsmål overhovedet, så kontakt osPhaseOnePhoto på Facebook og på Twitter.

Phase_One

Selve konkurrencen

Phase One har annonceret en ny fotokonkurrence i dag tilbyder fotografer en chance for at vinde brugen af et Phase One IQ250 medium format kamera system i en måned. Konkurrencen søger indlæg demonstrerer projektkonkurrencen tema “Hvad verdens bedste __ er lavet af”, og vil køre gennem resten af måneden.

Fotografer kan indgive en enkelt fotografi, der illustrerer deres svar på konkurrencen tema; Der er ingen begrænsninger på emnet eller den anvendte redskaber. Når konkurrencen slutter, vil Phase One afsløre ti finalister i januar og fremvise de udvalgte fotografier på sin Facebook-side.

Professionelle fotografer Michael Woloszynowicz, Tim Kemple, og Paul Reiffer tjener som konkurrencens dommere, og udvælger vinderen vil blive annonceret den første uge af februar. Interesserede fotografer skal registrere via Phase Ones konkurrence side. Det indsendte foto skal være i Adobe sRGB (1998) og PNG-format, 72 dpi, 1000 pixel på den største side, og uden nogen medfølgende ophavsret data.

Den Phase One IQ250 bruger en 50MP 44x33mm CMOS-sensor og har en 3,2-tommer berøringsfølsom skærm. Desuden kan Apple-brugere trådløst forbinde IQ250 med en iPad eller iPhone og bruge Capture Pilot iOS app til at fjernstyre udløse opsamling og gennemse gemte billeder.

Pressemeddelelse:

Phase One PHOTO CONTEST spørger: Vis os din idé om “HVAD verdens bedste er lavet af”

Vinder får anvendelsen af et Phase One IQ250 kamerasystem i en måned

KØBENHAVN, December 5, 2014 – Phase One har lanceret en fotokonkurrence, der beder deltagere til at indsende et foto, der illustrerer deres koncept: Det kunne være verdens bedste sport, kærlighedshistorie, “hvad verdens bedste [__________] er lavet af.” middag – noget tænkelige! Enhver, hvor som helst i verden, ved hjælp af en brand eller en form for fotografisk gear kan deltage!

Vinderen vil blive givet en Phase One IQ250 medium format kamera system i en måned og evnen til at fange og holde nogle utroligt billeder i høj kvalitet – plus en chance for at dele deres fotos med verden!

Fase One Photo Contest er åben hele december én post per person. I januar, vil ti finalister blive annonceret, og deres arbejde vil blive præsenteret på Phase One sociale medier websteder. Fra de 10 finalister, et panel af tre dommere, herunder professionelle fotografer Tim Kemple, Michael Woloszynowicz og Paul Reiffer, vil foretage den endelige udvælgelse, og vinderen vil blive annonceret i løbet af den første uge af februar.

For yderligere oplysninger, herunder hvordan man registrerer at indsende en post, og der anmelder vilkår, skal du gå til: http://www.phaseone.com/contest.