Fotografen

Fotografen har også været ude for, at chaufføren kiggede irriteret på uret, når hun bad ham stoppe endnu en gang, selv om han havde gjort opmærksom på, at tiden var udløbet. Her lod hun chaufføren slippe og køre væk med limousinen og tog en taxa videre med brudeparret. Det er vigtigt, at man kan tage den slags med et smil og stadig fokusere på opgaven. Parret kan jo dårligt tage dagen om.

Når man skal vælge et stedet, der i branchen kaldes en location, drømmer man gerne om store palæer, slotsparker og smukke strande. Virkeligheden er som regel en anden, og reelt behøver man ikke andet end parrets baghave for at lave fede billeder, fx ved at bruge en bænk, hvor bruden sidder og gommen står bagved og læner sig ind over hende i et hedt kys.

En god location

En god location er én, hvor man har mange muligheder for både at fotogra- fere i fuld figur og tæt på uden at skulle bevæge sig for langt. Det er især af hen- syn til bruden, hvis sko typisk ikke egner sig til en længere vandretur gennem sko- ven. Kig e er steder, hvor der er en mur, en bænk eller en trappe, som er gode til at posere ved.

Når du skal fotografere et bryllup

Når du skal fotografere et bryllup, må intet gå galt. Som bryllupsfotograf har du kun én chance for at tage billeder af brudeparrets store dag. Et bryllup kræver derfor planlægning, koncentration og styr på kameraindstillingerne, for at dine billeder lykkedes.

Vi har samlet en håndfuld gode råd og guider, der klæder dig på til at blive den bedste bryllupsfotograf. Alt fra reportagefotografering af brylluppet til, hvordan du printer et flot bryllupsfoto, kan du finde hjælp til her – og så er det bare at finde festtøjet frem og knipse løs med kameraet.

Når du skal fotografere et bryllup må intet gå galt, fordi du som fotograf kun har en chance for at tage billeder af brudeparrets store dag. Her får du alle kneb til at fotografere uforglemmelige bryllupsbilleder.