Fotografering Fredericia

Fotografering Fredericia – Hvad kunst er? det vil jeg lade andre om at bedømme og diskutere.
Jeg kalder billederne i denne katagori “Fine Art” for kunst. Fordi det er unikke fortællinger skabt ud fra en frisluppet tanke. Skabt ud fra en følelse eller et minde.

Det kan være som billedet her, skabt ud fra en formulering på en opgave. “Rum med pegende og omsluttende”. Jeg fandt kjolen på genbrug, og nederes i kurven med dyre poselænsdukker på dukken til 20kr. Det ente i to udgaver af formuleringen.

Billederne kan købes på forskellige medier (print/lærred) i forskellige størrelser fra 20*20cm og op i div. mål. De vil blive solgt i begrænset kopier. Håber selvfælgedig at jeg på et tidspunkt skal lave en udstilling og vise billederne frem i deres flotteste form. Nemlig på et medie uden for en skærm.

Denne fotografuddannelse er starten på en ny rejse ind i skabelsen af kunstværker og opgaver for mine kunder som gør, og har gjort alt det her muligt.

Jeg er taknemlig for at få lov at lave en masse dejlige billeder som for mig er smukke eller absurde med et tvist af håb. Billeder for mine kunder som stråler af deres lykkeligeste øjeblikke.

Fredericia Fotografen sørge for det perfekte billede. Fredericia, Fotograf, Portræt, Bryllup, Gravid, Børn, Familie, og meget mere.

Læs mere om fotografen i Fredericia her.