Kolding fotografen

Kolding fotografen – Professionel erhvervs og studiefotograf i Kolding – fordi lys inspirerer mig. Siden 2005 har jeg fotograferet babyer, børn, brudepar og mennesker i business. Professionel fotograf i centrum af Kolding. Vi laver babyfoto, børnefoto, portrætfoto, bryllupsfoto, erhvervsfoto, det er os der får smilet frem. Fotograf hvor kvalitet, service og fordelagtige priser er mit kendetegn.

Fotografering af mennesker

Et bryllup er en stor og vigtig dag. Derfor er det vigtig med nogle gode billeder, hvor man kan få opfrisket de dejlige minder fra den store dag, når gæster er taget hjem, og glassene er tomme. Konfirmation er en stor dag. Derfor er det vigtig med nogle gode minder man kan se tilbage på senere. Få derfor en god fotograf til at få foreviget minderne på et stykke papir, som man altid kan tage frem og se tilbage på den store dag. Portrætter er vigtige billeder igennem livet. Portræt fotografering er for hele familien. Portrætter kan være af enkelte personer eller flere personer, f.eks. hele familien. Jeg har et mobilt studie med baggrunde og foto lamper, som tages med hvis opgaven ligger hjemme ved jer selv eller andre steder.

Kolding og trekantsområdet

Bestil bryllupsfotograf i kolding. Bryllupsfotograf i Kolding. Billig bryllupsfotograf. God portrætfotograf i Kolding. Fotograf Kolding – portrætfotograf, bryllupsfotograf, gravid, børn, familier, erhverv. Du får smukke billeder der foreviger den specielle begivenhed. Foto af bryllup, fester, event, koncerter og oplevelser. Professionel fotograf.

Se professionelle fotos ved Kolding fotografi her.