Interesseret i at lære om Mad fotografering?

Besøg enhver boghandel og hoved for kogebog afsnittet, og du vil blive overvældet af den vifte af bøger fyldt med lækre opskrifter ledsaget af vidunderlige fotografering af måltider bliver skrevet om.

Farverige stakke af grøntsager drizzled med rige saucer på en ren hvid plade med glinsende borddækning – du kender skud. Undertiden fotografering er næsten den sande fokus i bogen med opskrifter tage en sekundær rolle.

Men hvordan kan du fotografere mad og få så store resultater?

mad-foto

1. Belysning

Behandl mad, du fotograferer, som du ville enhver anden stadig liv emne og sikre, at det er godt belyst Mange af de fattige eksempler på mad fotografering, som jeg har stødt på i forskning til denne artikel kunne have været drastisk forbedret med tilstrækkelig belysning. Et af de bedste steder at fotografere maden er ved et vindue, hvor der er masser af naturligt lys – måske støttet med flash prellede et loft eller væg for at give en mere afbalanceret belysning, der skærer ud skyggerne. Denne dagslys hjælper med at holde maden ser meget mere naturligt.

Se fotos fra en dygtig madfotograf her.

2. Redskaber

Vær opmærksom ikke kun til arrangementet af maden selv, men til den sammenhæng, at den skal sættes i herunder plade eller skål og eventuelle tabel indstillinger omkring det. Må ikke rod fotoet med en fuld borddækning men overveje en eller to ekstra elementer som et glas, gaffel, blomst eller serviet. Disse elementer kan ofte placeres i sekundære positioner i forgrunden eller baggrunden af dit skud.

mad-fotografering

3. Vær hurtig

Fødevarer ikke holde det appetitlige udseende for længe, så en fotograf, du bliver nødt til at være godt forberedt og i stand til at skyde hurtigt efter det er blevet kogt før det smelter, kollapser, visnen og / eller skifter farve. Det betyder at være forberedt og vide, hvad du vil opnå, før fødevarerne ankommer. En strategi, som nogle bruger er at have skudt helt sat op med rekvisitter før maden er klar, og derefter at erstatte en stand-in plade for at få din eksponering til højre. Så når maden er klar, du bare skifte stand-in plade med den ægte vare, og du er klar til at starte optagelse.

4. Stil det korrekt

Den måde maden er anført på pladen er lige så vigtig som den måde, du fotografere det. Vær opmærksom på balancen i fødevarer i et skud (farve, former osv) og efterlade en vej ind i skuddet (ved hjælp af ledende linjer og reglen om tredjedele til at vejlede din beskuerens øje i fadet). En af de bedste måder at lære, er at få nogle kogebøger for at se, hvordan de professionelle gør det.

5. Gør det bedre

Et tip, en fotograf gav mig sidste uge, da jeg sagde, at jeg var ved at skrive, det var at have nogle vegetabilsk olie på hånden og til at børste det over fødevarer at gøre det glimter i dine billeder.

6. Get Down Low

En fejl, som mange nybegynder fødevarer fotografer gøre er at tage billeder, der ser ned på en plade fra direkte over. Mens dette kan arbejde i nogle tilfælde – i de fleste tilfælde får du en mere bedre skud ved at skyde fra ned tæt på plade niveau (eller lidt over det).

7. Makro

Virkelig fokusere på på blot en del af skålen kan være en effektiv måde at fremhæve de forskellige elementer i det.

8. Damp

Under damp stiger fra din mad kan give det en ‘bare kogt’ føler som nogle fødevarer fotografer kan lide. Det kan selvfølgelig være vanskeligt at opnå naturligt. Jeg talte med en mad stylist et par år tilbage, som fortalte mig, at de tilføjede damp med en række kunstige strategier, herunder microwaving vand gennemblødt vatkugler og placere dem bag mad. Dette er sandsynligvis en smule forskud for de fleste af os – men det var en interessant trick, så jeg tænkte jeg ville omfatte det.

Læs mere om mad fotografering her.